atusaprenses Allah yardımcın olsun.eşinle nasıl evlendiniz çok merak ettim.Senin sevginden çok emin herhalde ki böyle davranıyor.Ailesine tepki göstersen ne der, ailesinin yanında mı senin yanında mı olur?Eğer senin yanında olursa tepkini muhakkak ortaya koy bence.Ömür geçmez böyle.annemden biliyorum çöktü kadın.Bütün hesapları ahirete bırakmamak lazım bizazını da burda soralım...Gerçi biz ne dersek diyelim ne senin (sakin biriysen)kişiliğini değiştirebiliriz ne de onların biraz sağduyulu ve vicdanlı davranasını sağlayabiliriz.Ya kafana takma umursamaz ol yada vur masaya elini ses gelsin.Gerçi kayınpederin bile edepsizmiş gerisini düşünemiyorum ben...daha kötü şeyler yaşayabilirsin .Ne diyelim Allah görüyor.Çok üzüldümmm
eşimle spor salonunda tanıştım ben bayanlara aerobik dersi veriyodum 2 ye kadar bayanlara 2 den sonra erkekler çalışıyodu orada bizimkide bikaç kere erken geldi salona bende onu içeri almadım bikeresindede kovalamıştım sonra beni sormuş soruşturmuş velasılı bir iki karşılaşma derken arkadaşlık başladı 25 gün sonrada evlenme teklif etti 1,5 sene sonrada evlendik.
ben eşime de üzülüyorum ne biçim anne babası var kendi oğullarınında huzurunu kaçırıyolar hiç yapıcı değiller. eşimde anne babası işte cevap veremiyo he bana aslan kesiliyo ama sonuyok arkadaşım evden kovmuş ya oh iyi yapmış ben yapsam gazetelerin baş sayfasında çıkardım heralde ne kaş bırakır ne göz (tahminimce)
bende hata ben çok sessiz kaldım pısırığın tekiyim ben kendime o kadar çok kızıyorum ki

suratıma tükürdüler yarabbi şükür dedim
daha önce bitirmeliydim eltim beni hiç istemedi sözlendiğimin ertesi günü eltim beni çağırdı evine bilmen gereken bişey var dedi gittim kadın bana dediki bak kızım bu oğlan sana yaramaz bana çıkma teklif etti hemde abisiyle konuşurken dedi inanıyım diye evladının üzerine yemin etti beynimden vurulmuşa döndüm olayı annemle kardeşime anlattım. sözlüne bi sor dediler bende sordum kıyamet koptu kadın yan çizdi ben öyle bişey demedim dedi. ben yüzüğü attım kayınvalidemle kayınpederim 7 kere bize geldiler yapma etme senin gibi düzgün bi insanı nerde buluruz dediler. öyle böyle derken biz tekrardan yüzükleri taktık şimdi onlarla görüşmüyoruz.
görümcem desen ruh hastası eve geliyo eşim wcde kim geldi dedi bende ablamlar dedim görümcem hemen erkek sesi geliyo kim var banyoda diyo allahım allahım aç bak bakalım kim var dedim bende eşim çıktı eşime söylüyorum kim olucak ben varım diyo ben olsam eşimin yerinde çakarım ağzının ortasına 2 tane daha neler neler iyi dayandım ben gene
kayınvalideye küçük gelin bakarmış görümcem öyle söylüyo bakmıycam işte en kısa zamanda cehennemi boylasınlar inşallah
he bide onların istediği o ben kıyamet kopartıyım evi terkediyim ama yapmıyorum işte susuyorum
hepsi eşimde dahil mesela beyaz diyolar ertesi günü o beyaz mavi oluyo beyaz dedin diyorum yalan söyleme mavi dedim diyo yani konuşulmuyoda unuttum numarasıyla seni yalancı çıkarıyolar. böylelikle susuyorum işte bide onların dedin demedinlerinle uğraştım bunca yıl bıktım
çocuk yapmadım kısırsın dediler borçlar bitsin öyle yapıcam dedim inatla yapmadım heee ne borcu derseniz ev aldırdılar canım diyceksinizki siz durmadan ev alıyosunuz ama bi armut yiyemiyosun aynen öyle yiyemiyorum gitti bide anasının babasının üstüne yaptı evleri. YEMEDİM İÇMEDİM GİYMEDİM ZENGİN ETTİM HEPSİ HARAM ZIKKIM OLSUN neyse borç bitti diye bebek çalışmasına başladık şans bu ya ilk ayda tuttu hamile kaldım sen daha bismillah 3 aylıkken bu bahsettiğim evi aldırdılar ve borç harç düşüne düşüne doğurdum büyütüyorum işte şimdiki aklım olsaydı eşimi seviyorum ama ailesininde böyle olduğunu bilseydim asla ama asla evlenmezdim. eşimde suç susmıycak biraz açıyo çenesini ama onunda kapatı veriyolar valla

neyse kafanızı şişirdim özür dilerim daha çok var ama yarın misafir var öptüm hepinizi