ınfox cum kv. olmaz diyor ama çözümde üretmiyor. görümceminde işyerinde kadroya alınma durumu var. pazartesi belli olacak. kesinleşirse zaten dönmezler. kreşe kadar bakacaklarını hiç sanmam. zaten haziranda dönmeyi düşünüyorlardı. izmir çok sıcakmış tansiyonu çıkar diye gideceklerdi. önerdikleri çözüm eşyanızı toplayın buraya gelin diyor. ben sigortalı işimi niye bırakayım. çıkarsam hiçbir hakkımı alamam.
su ver canım, anne sütü alsa da su gerekli. dr. bir ara su vermeyin dedi, sonra hata yaptıklarını anladı. biz bebekken su içmedik mi?
mesafe 49,5 mu yalnış yazdın galiba o ateşe dayanamaz ki? çok geçmiş olsun. suyun belli miktarı yok. her beslenmeden sonra mesela yarım saat sonra ver. kendi istediği kadar alıyor.
Evet aceleyle yazınca öyle oldu..İlk bebeğim olduğu için çok fazla telaş yapıyorum..Üzülüyorum..Sütüm etkilensin istemiyorum ama elimde değil..Çok canlı güler yüzlü kızımı halsiz hep uyur görmek çok üzdü..Şimdi Allaha şükür sadece öksürüğü kaldı..Çarşambaya kadar balgam söktürücüye devam edeceğiz..İnşaAllah ilaçlar bebeklerimize şifa olur..