evet bugün yaptiklarimi anlatayim
yarin kizimin dogumgünü 14yasina girecek

ona hediye aldik cuma günü arkadaslariyla kutluycak birsürü ivir zivir aldik:18:
yarin birde eltimin kizinin kinasi var patates salatasini ben yapayim dedim tam25kg patatesi hasladim soydum kizimda yardim etti anca bitirdik yorgunluktan öülyorum oglanda durmadi agla agla allahtan babasi uyuttuda simdi cayimi demledim yorgunluk atayim dedim
maşallah zeyn sana 25 kilo değil bir kilo patatesi soyarsam kendimi tebrik edicem.
kızının doğum günü kutlu olsun. rabbim sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarı versin.
işte tam bir genç kız ne güzel annesine yardımcı oluyor. ah benimde kız olan yeğenimle çok iyi anlaşıyorduk. şimdi okuyor..
herkese gunaydin bende kasim annesiyim kizim dun ilk disini cikardi ama bugunlerde bayagi ishal sorunu yasadik. sizde aynisini yasadinizmi? bir sorum daha olucak bebekleri haftada kac kez yikiyorsunuz her gun disari cikarmak sartmi minikleri :26:
geçmiş olsun bebişine. ben haftada 2 defa yıkıyorum. aslında evde olduğum zaman 2 günde bir yıkardım. şimdi babasıyla yıkıyoruz. parşembe birde pazar günü.
biz ancak doktora giderken dışarı çıkardık. şimdi hergün çıkıyor mecburiyetten. babasıyla işe gidip geliyor.
günaydın kızlar nasılsınız

çoktandır girmemiştim buraya iş güç derken
bebişler nasıl 6 cı aya girdik artık sevilmeye başlandılar

msnde yok nolduysa onada
burdan mı devam ediliyo yine tıpkı eski günlerdeki gibi
günaydın canım sanada. azaldık burda bayağı ama yine devamlı gelen arkadaşlarımızla burada görüşüyoruz.
slm kızlar
zeyn, mesafe çok geçmiş olsun..
dişarı falan çıkınca sevmek istiyorlar , direkt yuzune dokunmaya çalişıyor insanlar, hemen tepkı verıyorum dokunmayın diye.. el kadar çocuk senın dokunmandan ne anlar ya... bu sefer alını tutalım diyenler oluyor.. sevmeyın bebegımı diyorum sonunda...
kızımın yuzunde zaten egzama var, kırmızı, kırmıızı üzülüyorum.. kortızonlu ilaçlar bıle işe yaramadı malasef..
ya evet bır buluşma yapalım.. ben anadolu yakasındayım.. ortak bır yer olursa iyi olur.. kim nerede oturuyor bu arada
selam canım. allahım ben bu insanları fena paralıycam. minicik bebişe niye dokunuyorsunuz, elin temiz mi bir kere, temiz olsada bebek cildi bu mıncıklanır mı?
allahtan benimkine dokunmuyorlar, bilmiyorum ama akşama kadar eşimin yanında bin kere tembih ediyorum. öpmesinler yüzünü ellemesinler diye.
ay kızlar çok canım sıkıldı ya....primanın 4 numarasını kullanıyorum..bacak bölgesinde iz yapınca birde premium kullanalım dedim..eşim almış..az önce açtım pöööh iğrenç bir kokusu vardı nedenini bileniiz varmı....birde rengi mor kullanan varsa söyleyebilrimi sizinkidemi mor ve kokusu fenamı...
çok sinir oldum ya...fişini atmış elimizde patladı koca paket iyimi...
canım bende primum care da 4 numara kullandım. rengi mordu ama kötü kokmadı.
renginden ve fazla kaka yapınca sırtına kafar taştığından aktif bebek 4 numara kullanmaya başladım. memnun kaldım. neden mor yapmışlar anlamadım. 3 numaraya kadar beyaz ve petek dokuluydu. primayı ara ve şikayetini bildir. o kadar para veriyoruz.
bucadayım canım yaz gelsin buluşalım tanışalım ne dersin ? istanbullular hep buluşuyor biz eksikmi kalalım
bu arada hani büyük tuvaletini yaparken kan geldi demiştin ya nasıl oldu durumun geçtimi ne alemdesin merak ettim
bende esentepedeyim. baya uzağız ama merkez bir yerde buluşuruz tabi. biz neden eksik kalalım? bebişlerimizde büyür.
şimdi kan gelmiyor ama tuvaletimi yaparken biraz zorlanırsam canım yanıyor. haka şişlik duruyor. yarın oğlanı dr. götürmüşken kendi doktoruma soracağım.
Canım aynı durumdayz burda sitres atıyoruz biraz yoksa neyeek ne iş güç istemiyo valla benım de canım.benye kızım uyanıkken giriyorum banyoya onu ana kucagına alıp dusakabinin önüne giriyorum eline de birkaç oyuncak veriyorum aglayıncada kapıyı çk az aralayıp oyun yapıyorum rahat oluyo napıyı eşimi beklersem haftaa bir anca dus alabılıyorum:)
benim hiç aklıma gelmedi uyanıkken banyoya götürmek. durur mu bilmiyorum. gerçi şimdi çalıştığım için daha sık duş almam lazım. ama yazın iznimde ne yaparım bilmem.