kundağa gelince eşim kış çıkana kadar kundak yapalım dedi,ky 3.aydan sonra artık büyüdü kundak olmaz diyince kaldı.küçcük bebeciği sabunlamı yıkıyosun kıss kiri var onun şampuan yeterli bence ben sebamedin şampuanını kullanıyorum memnunum bide sabun kurutmazmı cildini ben o yüzden hiç sabun kullanmadım
kundakmı yaptı ahh yavrum ya bu kv ne diye karışırki sana offf kundakmı kaldı bu zmanda
süper çok beğendim hele oyuncaklar çok yaratıcı bende isterem ....
aynen canım bende yapamıcam galiba bu korku bana bir ömür yeter gibime geliyor
ben mega paketini kullanıyorum primanın koku falan yok hala 3 no dayım ama bebişimin bacaklarını kızartıyor bu paket bitsin yarım kaldı zaten 4 no geçicem
bencede hakkımızı aramalıyız tüketici hakkı diye bişi var heralde yani doğru dürüst yapsınlar işlerini
kızlar ben bugün çok kötü bişey yaptım kızımı kanapeden düşürüdüm pat diye yüzükapak düştü nasıl oldu anlayamadım ben yanında oturuyordum ona bakıyordum bi an tv baktım döndüm pat yerde ödüm koptu yavrum nasıl ağladı kıyamamço üzgünüm çok nasıl yaptım nasıl dalgınlığıma geldi anlayamadım çok korktum biyerine bişi oldu diye ama keyfi yerinde biyerinde şişlikte yok kızarıklıkta bundan sonra gözümden ayırmıcam onu moralim bozuk o ağladı ben ağladım bi çocuğa bakamıyorum ya ne biçim anneyim ben
evet sabunla yıkıyorum, bebek sabunu sonuçta odamı kurutur