inşallahh yaaa inşallahh

( gerçe hasta olmadan olmaz ama ben bütün kış hasta yapmadan korudum yaz geldi nerdeyse hasta ettim bebeğimi ona yanıyorumm ama yinede şükürler olsunn ki bu kadar hasta Allah beterinden korusunn ..çabucak iyileşsinler inşallahh .
canım tavsiyen için tşkler doktorumuz bir balgam söktürücü şurup verdi 5 gün içsin dedi buaradada eğer dışarı çıkabilrisem kesinlikle alıcam keten tohumunu ve yapıcam .. ıhlamuru yaptımm hiç sevmiyor artık içine pekmez koydumm yine içmedi tat değişsin diye papatya koydum onuda beğenmedi inş. keten tohumunu sever ..ve biran önce iyileşir.
valla ben veriyorum yani öksürük şurubu değil benimki balgam söktürücü .(gaz sancısı içinde verme demişlerdi bana ama acı çektiğini gördüğüm için bebeğimin doktor kontrolu altında gaz için şurupta vermiştim)
sadeec kuru bi öksürük vardıı doktorumuzu aradım söyledim adam telefondan bile ne olduğunu anlıyor

o derece ii bi doktor hemen şurubu yazın kullanın dedi balgama dönüşür dedi hakkattende öyle oldu şimdilik içiyoruz bakalımm bi kere dışkısını yapsa hepsi çıkıcak ama hala yapmadı.

maşallah maşallahh çok iyi bakalım bizde ayın 1 inde falan gideriz doktorumuza. ben mama vermiyorum sadece elma ve havuç suyu birde yoğurt dedi doktor ama malesef yemiyo benimki ama çok şükür em,iyor .
yani tülbent sarmak gibi bişey kundak dediğim aynı kapıya çıkıyor hepsi . evet haklısın çok rahatsız oluyor o yüzdende gittiği yere kadar devam edicem.
geçmiş olsunnn..
inşallahh olmaz yüreğini ferah tut .ben kraft ın aldım çift yönlü olması çok güzel hem çok rahat açılıp kapanabiliyor rüzgarlık gibi korumasıda var bir tek alttaki selesi çok küçük bişey sığmıyor doğru düzgün onuda kalee almıyorumm bile .çok memnunum kısacası sanada öneririmm benim eltimde aldı fakat o chicconun aldı çift yönlü değil o yüzden memnun değil. çift yönlü olmasına dikkat et derim rüzgardan korumak çok önemli