slm tatlı bebiş anneleri
benimde kızım geçen hafta 5 aylık oldu. Oyuncak konusunda bende önceden hep ahşap oyuncak olsun derdim, ama onlar çok sert tutmasını bilmiyor, kafasına suratına çarpar diye korkuyorum ve plastik veriyorum. Peluşları da yıkadıktan sonra dondurucuda bekleytmeye karar verdim. Miteları öldürürmüş ve astım dan korurmuş.
Oyun halısını bizde almıştık, bi dönem çok işe yaradı ama ilk başlarda yatmak istemedi, ana kucağında oturmayı daha çok sevmişti. Şimdi de arada yatıyor, ama çabuk sıkılıyor. Amcası ona yeni bir aktivite oyuncağı almış. Konuşan Winni pooh, müzikli, Farklı düğmeleri var, sallanan kelebei vs var, ses çıkartıyor.
Bu aralar ona sardı. Altında yatıp oynuyor.
Ama en çok sevdiği: koltukta yatıp benim yanında oturup onunla oyunlar oynamam.
Dış çıkartıyor sanıırım. arada sinirli sinirli sıkıyor kendini. Parmağımı ısırıyor. Dişlik sevmedi.Emmesi azaldı, çabuk doyuyor. Az kilo aldı bu ay. Sİz ek gıdaya önce meyve suyu ve püresinden mi başladınız?
Ek gıdaya geçmeden önce, tadımlık olarak neledr verdiniz?
hoşgeldin canım. ben elma suyu ile başladım. yani süzgüden geçiriyordum. 1 hafta falan öyle verdim. sonra elma püresine geçtim.
hehe biz 11 tlye aldık :)
---------------
ay yazmazsam çatlarım, plastikler niye petrolden üretiliyormuş hey allahım çeşit çeşit plastik var bir dünya hammadde ve üretim şekli var. şimdi burada polimer dersi vermiyeyim de yani her plastik atık malzemeden üretilemez yani kimyasal olarak bu mümkün değil![]()
işin uzmanıyım diyosun yani:))
geçmiş olsun canım aşı olmuş melis hanım..