Peki madem plastik karşıtısın çok merak ettim sizin evinizdeki her şey odundan mı???oturduğunu sandalye ki bebeğin emeklemeye başladığında sandalyeyi kemirebilir,ya da herhangi bir zımbırtı.her şeyiniz en sağlıklı olanından mı çok merak ettm?Nereye kadar engel olacaksın.Çocuğun büyüdüğünde bisiklet istedi diyelim odundan mı alacaksın????mazallah elleriyle tutacak çin malıdır dandiktir hani???televizyon veya radyo çocuğun unları görerek de onların konuşabildiğini düşünemez mi???Kusura bakma da bu kadar abartıya gerek yok.Milyonlarca oyuncak var.Alınıyor ki üretiliyor.Bu kadar rağbet olmasa hiçbir üretici firma bunları üretmekle uğraşmaz.Milyonlarca aile de aptal değil diye düşünüyorum!!!!
Yok hayatım biz ve milyonlarca anne baba bilinçsiz çocuğumuza inatla kanserojen alıyoruz
bızım evımızde her şey plastık degil, ama sızde galıba her şey plastık
sen fazla aşşagılık koplexsıne kapılmışşın.. sankı burada ezıklıgınızı ve özguven eksıkliğinizi gızlemeye çalişiyorsunuz... ve herkes sızın gıbı düşünmek zorunda mı?.. sizin dogru kabul ettıklerınızı, kabullenmek zorunda mı?..
ben fıkrımı belirttim ama fazla komplex yapmışşın..
Son düzenleme: