Az önce dr.u aradım. Kontak alerji, herşeyden olabilir dedi. Melodi dr. da senin gibi bebe yağı, nemlendirici ve kullandığım ıslak mendili sordu. İlk ikisini kullanmıyorum. Sadece poposuna arada bepanten krem sürüyorum. Islak mendilde bebedorun su ve pamuk (hala yenidoğan ilk günler ) kullanıyorum.Kremi ve damlayı kullan dedi.Tlf kapattıktan sonra aklıma geldi dün bezelye yemiştim ondan olabilir mi diye internete baktım, bezelye de alerjikmiş. Tekrar aradım. Herşey olabilir dedi. Haftaya kontrolü var. ben de dalan roxi kullanıyorum. Melodi sn bakıcı işini ne yaptın var mı bi gelişme?
canım yediğin şeylerin alerjik olup olmadığını araştırrark kendine bir yemek listesi yaparsın. inşallah tekrar etmez. ne kadar narin bu kuzucuklar kıyamam.
aynı bakıcı bugün gelecek diye bekliyorum. yeni birini bulana kadar mecbur idare edeceğiz. akşamları ben gidince o çıkmış oluyor. konuşma fırsatım olmuyor. cumartesi de aynıydı. annem söylemiş çarşafını battaniyesini silkelemiş. odasını silmiş ama yatağın altı duruyor. ya sabır diyorum.