Arkadaşlar sizler bu yazdıklarımı sabah okuyacağınız için herkese günaydın diyorum. Dediğim gibi misafirim geldi. Gelen arkadaşların da 2 oğulları var. Küçük olan 27 aylıkmış. Neyse benim miniğimin uyku saati geçti, huzursuz oldu felan derken güç bela uyutup, yatağına yatırıp odasının kapısını kapattım. Biz gelen arkadaşla mutfakta bayan sohbeti yapıyoruz, eşim eşiyle balkonda, büyük oğullarımız da bilgisayar oynuyorlar. 10-15 dakika sonra bebeğimin ağlama sesi geldi. Odasına gittiğimde ne görsem beğenirsiniz? Arkadaşın 27 aylık oğlu Bizim Tuna'nın karyolasına çıkmış, oturuyor. Herhalde Dokunmuş ki Tuna'da uyanmış, Yatağında o çocuğu görünce Yavrum benim şoka girmiş, beni görünce daha çok ağlamaya başladı. Ben de şok oldum. Hemen gözlerine baktım. Sonra kucağıma alıp susturmaya çalıştım. Aslında evde yanlız olduğumuzda bile Tuna uyurken gidip kontrol ederim.Ama 10 dakika içinde nasıl kapıyı açıp karyolaya çıkmış hayret ettim. Verilmiş sadakamız varmış. Ya bebeğin üzerine bassaydı veya gözüne zarar verseydi Allah korumuş yavrumu. Sizler de dikkat edin diye yazma gereği duydum.