Enteresan olan tavrınız, tutumunuz. Gaddar kelimesine gelince; Kendiniz yazmışsınız babanız bile sizden izinsiz bebeğinize bişey veremiyormuş. ne olur yani babanız veya anneniz bebeğinize bişey yedirse, içine zehir mi katar? En az bir çocuk büyüten anne babanız, bilgisi, deneyimi, hayat tecrübesi olan insanlar bebeğinizi kucaklasalar kıyamet mi kopar. Çocuğunuzu (sizin tabirinizle) ezdirmiş, kullandırmış mı olursunuz? Bir insan torununa nasıl zarar verebilir anlamıyorum. Evlat mal, torun kar derler. Kimsenin kalbini kırmadığınızı yazıyorsunuz ama sözlü olmasa da davranışlarınızla yapıyorsunuz. İlerde siz de anneanne -babaanne olacaksınız. Arkadaşıma tepki verdim üç kez yedirme dememe rağmen yedirdiğinde ne üstüne atladım, ne de parçaladım. Zaten böyle şeyleri hayatım boyunca yapmadım.Çevremde de yapanlara rastlamadım.Hele hele bu tabirlerle övünenleri de hiç duymadım. Evet dediğiniz gibi karakter meselesi. Karakterlerimiz çok farklı. Siz bebeğinizi sadece kendi sevginize mahkum ederek ezdirmeden, kullandırmadan büyütün. Ben bebeğimi beni seven insanların sevgisini de alarak büyütmek istiyorum. Sevecen, hümanist bir birey olsun diye. SEVGİYLE KAL...