günaydın kızlar bugün yarı yaşımızı doldurduk.

kardelen geçmiş olsun canım. biz ne kadar dikkat edersek edelim fıstıklar saniyede tehlikeli şeyler yapıyorlar. allah korumuş canım.
prop gemiş olsun demir'e. benimkide geçen gün huzusuzlandı ama görünürde bişey yok. yarın dr. kontrolümüz var. bakalım ne diyecek.
kızlar tuğra mama yerken sağ kulağını çekiştiriyor ve yine sağ eliyle yüzüne vuruyor. neden yapıyor anlamadım.
bide gece uykuya yatma huyumuz değişti. herzaman mama yerken uyuyan çocuk şimdi mamasını yerken ağlıyor. şarkı söyleyip sakinleştiriyorum. uyuyacağını anladığı için en sonunda etini çimdiklemişler gibi ağlıyor. 4 akşamdır arabasına koyup kapı önüne iniyorum. bahçe gibi küçük beton bir alan var. 50 tur atıyorum ve öyle uyuyor. sonra babası gelirse beraber yukarı çıkıyoruz ve yatağına koyuyor. dün akşamda yatağına ben yatırdım. saat 2,15 de mama yedi ve tam uyumadan önce kakasını yaptı. oysa gece hiç yapmazdı. altını alsam uyanacak tekrar uyumaz diye bıraktım mecburen.

sabahta 5 te kalktı. umarım sokakta uyumayı alışkanlık haline getirmez. bu yüzden 9,30 kadar hiçbir iş yapamıyorum.