selam millet
sizlere uzunca bir mesaj yazayım lkafanızı şişireyim
1.sünnet olan oğluşlara hayırlı olsun inşallah damat olduklarını da görelim:d
2.aşı olan kuzucuklarıma kıyamam geçmiş olsun

,
3.dişi çıkan kuzucuklara maşallah

benim oğlum 7 ay olcak ama diş miş yok
4.oğluşum öyle bi emekliyoki

artık çok korkuyorum nurrturia da şikayetlerimi görenler olmuştur ama bugün olanlar son nokta oldu

evim 2 koridorlu bir ev.yani oturma odasının olduğu koridor ayrı,banyo yatak odası ve çocuk odasının olduğu koridor ayrı.banyoya girdim ama girmeden oğluşu oturma odasına etraftaki tüm tehlikeleri yokedip bıraktım.banyonun kapısını sesini duyayım diye açık bıraktım.ama duşa kabinin kapısını kapattım başladım duşa.bi ara suyu kapattım oğluşun sesi nasıl yakından gelio,duşa kabinin kapısını bi açtım

banyo kapısının eşiğinde oğlum bana bakıyor:Stabi ben şok oldum o ise başladı gülmeye

meğer oğlum beni arıyomuş

bu başımıza gelen olaylardan sadece biri

((
5.oğlum yüzüstüyken sırt üstü dönüyor emeklerken sağda solda ne görse elinin birini kaldırıyo ve doğrulmaya çalışıyo bazen az da olsa başarıyo ama bazense dengeyi kuramayınca sırt üstü kafasını vurarak düşüyo

(içim acıyo ama yapabilceğim bişey de yok

çekmeceleri açması da cabası

(
6. bu arada aymes hamiş miymiş?kaçırdım geçmişi
7.bendeki baby2go bebek arabası çift yönlü 360 derece dönen tekerler ama ben nefret ediyorum hatta tiksniniyorum

çok pişmanım ya bi araba düz yolda kendi kendien sağa ya da sola çeker mi?çekio bizimkisi bigün elimde kalcak bende yensini alcam