• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende iki gün önce havuz aldım kızıma ama daha siftah yapmadık biraz daha geçsin koyucam içinde oynasın baya büyük bişey belki birlikte gireriz kızımla:1::1::1::1::1::1:

disarda hava 31 derece, evin ici 27 derece :53:
eczaneden ilac aldim egzama icin cok azcik sur diye tembihledi eczaci :s fazla gelirse ne olur daha mi cok zaarar verir :18:
kétoderm ve locapred isminde iki krem. ikisi karistirilip suruluyormus.
sonra markete gittim dondurma aldim. yedim. super oldu super :32:
deniz icin kucuk diyorum ama bizim cocuklar mutlaka gidecekler benim oglumun eksik kalmaz heralde :16: bakalim bizimki zaten aglamadan yikanmayi anca ogrendi bana korkar gibi geliyor

canım krem kortizonlu ise çok sürmek sakıncalı. yoğurt gibi sürmeyeceksin. mercimek tanesi kadar alıp süreceksin. bi de uzun süre kullanılmıyor kortizonlu kremler. geçmese bile ara verip sonra tekrar kullanıyorsun.

bende ogluma havuz aldim pipimiz iyilessin ablasiyla havuzda oynuycaklar ablamiz dörtgözle bekliyor oglumun iyilesmesini:1:

TOOOPİİİK....BEN DÖNDÜM...ÖZLEDİM SİZİ...

ayy ayya neler yaşadım bilseniz...hastalık ateşi arttı oğlumun..sonra tam düzeliyordu....karyoladn düştü...kafası şişti...çok korktum...film çekildi bişeyi yoktu allaha şükür...ama doktor kafasını çarpmasın vurmasın sinir hücreleri bağlantısıı vırt zırt bişeyler dedi canımı sıktı....ama oğlum iyi çok şükür...ve çok yaramaz...

bu arada 2 gündür işe başladım....babaannesi bakıyor oğluma....ilk gün çok zordu ama.

çok kısa özet geçtim size...merak eden varsa diye :1:

sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah tüm bebiklerin sağlığı sıhhati yerinde olsunda...gerisi boş..

bende ogluma havuz aldim pipimiz iyilessin ablasiyla havuzda oynuycaklar ablamiz dörtgözle bekliyor oglumun iyilesmesini:1:

aaaa zeynep paşamız kırt kırt oldumu....hadi geçmiş olsun erkekimize..:)

havuz havuz...babannemizde var bizimde...onların balkonunda giricek oğlumda benim...ama ne zmaan bilemiyorum...

kızlar meraba :64:
havuz bizimde var da biraz daha bekliycez artık . ablamız dört gözle bekliyor havuza girmeyi :34:
ben de yavaş yavaş ev toparlıyorum .halılar yıkanmaya gitti :37:
güneş alsın ev yaaa..güneş girmeyen yere doktor girer diye boşa dememişler :34:çok rahatsızlık olursa perde çekilir olur biter :34:
bu sabah bizim bıdıkla markete gittik alışveriş yaptık abartmıyorum tüm market çalışanları açanın başındaydı :90: o da gülücükler saçtı

TOOOPİİİK....BEN DÖNDÜM...ÖZLEDİM SİZİ...

ayy ayya neler yaşadım bilseniz...hastalık ateşi arttı oğlumun..sonra tam düzeliyordu....karyoladn düştü...kafası şişti...çok korktum...film çekildi bişeyi yoktu allaha şükür...ama doktor kafasını çarpmasın vurmasın sinir hücreleri bağlantısıı vırt zırt bişeyler dedi canımı sıktı....ama oğlum iyi çok şükür...ve çok yaramaz...

bu arada 2 gündür işe başladım....babaannesi bakıyor oğluma....ilk gün çok zordu ama.

çok kısa özet geçtim size...merak eden varsa diye :1:

sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah tüm bebiklerin sağlığı sıhhati yerinde olsunda...gerisi boş..

çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım kıpır kıpır oldular

aaaa zeynep paşamız kırt kırt oldumu....hadi geçmiş olsun erkekimize..:)

havuz havuz...babannemizde var bizimde...onların balkonunda giricek oğlumda benim...ama ne zmaan bilemiyorum...

evet canim pipimiz kirt kirt oldu ama hala düzelmedi görüntü cok kötü pipinin etrafi sari bir tabakayla kapli enfeksiyonmu kapti bilmiyorum birazdan hastaneye gidicez insallah önemli birsey degildir:59:

evet canim pipimiz kirt kirt oldu ama hala düzelmedi görüntü cok kötü pipinin etrafi sari bir tabakayla kapli enfeksiyonmu kapti bilmiyorum birazdan hastaneye gidicez insallah önemli birsey degildir:59:

zeyn.canım genelde yaralar iyileşirken öyle oluyor biliyorum,işallah iyileşiyordur.

melisayı doktoruna götürmüştüm geçen hafta burnu akıyor diye.benden grip geçti sanırım muayene etti bişey yok dişten demişti ne alakaysa.ilaç filan vermemişti burnu tıkandı iyice kızımın.dünde göz doktoruna götürdük kayma var gibi hala,2 ay kadar kadar önce götürmüştük burun kökü basık olduğu için öyle gözüküyor demişti doktor.çocuk doktoruda kaymamı var diyince dedik başka doktora götürelim.dün başka doktora gösterdik muayene etti oda aynı şeyleri söyledi.oradan yeniden çocuk doktorunada götüreyim dedim, muayene etti boğazı kızarmış dedi ilaç yazdı.şimdide aklıma takılan melisada turuncu renk akıntı geliyor nedir anlamadım.zırt bırt doktorada götürmek istemiyorum iyice paronaya oldum.hep bi acaba var içimde korkuyorum hasta olacak diye:59:gerçi her anne öylede:50:

melisayı doktoruna götürmüştüm geçen hafta burnu akıyor diye.benden grip geçti sanırım muayene etti bişey yok dişten demişti ne alakaysa.ilaç filan vermemişti burnu tıkandı iyice kızımın.dünde göz doktoruna götürdük kayma var gibi hala,2 ay kadar kadar önce götürmüştük burun kökü basık olduğu için öyle gözüküyor demişti doktor.çocuk doktoruda kaymamı var diyince dedik başka doktora götürelim.dün başka doktora gösterdik muayene etti oda aynı şeyleri söyledi.oradan yeniden çocuk doktorunada götüreyim dedim, muayene etti boğazı kızarmış dedi ilaç yazdı.şimdide aklıma takılan melisada turuncu renk akıntı geliyor nedir anlamadım.zırt bırt doktorada götürmek istemiyorum iyice paronaya oldum.hep bi acaba var içimde korkuyorum hasta olacak diye:59:gerçi her anne öylede:50:

cnm benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun doktor doğru demiş benim kızımda ilk dişini çıkardı grip gibi olmuştu burnu takandı gece gündüz burnuna damla damlattım ve gözlerine gelince benim kızımda aynı şekilde kayma var gibi özellikle göz doktoruna götürdüm sana söylenen aynı şeyi banada söylediler telaş etme daha büyüyene kadar neler görücez tabiki hiç bir anne istemez hastalanmalarını tabi allah beterinden saklasın amin..

benim tosbaam da diş çıkardı teyzeleri.

INFOX geçmiş olsun canım. dikkat etmek lazım artık çok hareketliler. ben altını filan da yerde değiştiriyorum artık.

günaydın canım.

bugün de 6.30da kalktı bizimki. babası baktı biraz ben de 1 saat daha uyudum da uykumu aldım. bu çocuk erken de yatsa geç de yatsa erken kalkıyor. nasıl bi biyolojik saat anlamadım. :1:

herkese günaydın bizim cadıda bu gece baya huzursuzdu sabah bir baktım ikinci dişi patlamış daha ilk dişi anca bir hafta olmuştu patlayalı.yarında aşımız var strese girdim her aşıdan sonra huy değiştiriyo

günaydın arkadaşlar!
erken uyanma benimkinde de var. gece kaçta yatarsa yatsın sabah 6 dedi mi uyanıyor. hatta bazen 6 olmadan. şu uyuma huyu bana benzeseydi. pazar günleri 6 da dikiliyor. dün kalkmış. ama biz uykusuzluktan ölüyoruz. aldık aramıza uyumaya devam. ama ne uyumak bir babası bakıyor bir ben. sonra sabahın köründe kahvaltı ettik. ben bulaşıkları yıkarken baba oğul yatıp uyumuşler. işim bitince bende uzandım ama 10 dk. sonra uyandı.
dün yine dışardaydık. güzelce gezdik eve geldik. akşam bir türlü uyutamadım. saat 10 oluyor hala benimki uyumamakta ısrar ediyor. arabasıyla kapı önünde uyutabildim. sabah 6 da ayakta.

Son düzenleme:
gunaydin.. biz bu gun arkadaslarla piknige gidecektik dun hazirlik yaptim. mangal yapamayacagimiz icin borek corek yapilacakti. bana tatli dustu. yaptim bi guzel ama gel gor ki hava igrenc bu gun :84:

bende kuşumu denize sokucam
ama dikkat edelim arkadaşlar ben korkarım denizden

bide o çocukları ağlatırlar ya çocuk denize girmek istemez ama dengesiz yetişkin zorla suya sokar bide kafalarını suya sokmuyolar mı yazık yavrularım benim öyle insanları gebertesim gelir dayaktan:57:

bırak çocuk kendisi zevk alsın sudan uyuz kendi sadist zevkleri için çığlık çığlığa işkence ederler yavrulara . hiç sevmem su şakalarını hiç :95:

bende sinir oluyorum. önce alıştırmak lazım. bazısı alıp pat diye suya atlıyor. arkadaşımla konuştum. oğlunu 3 aylı denize götürmüş. suya girerken denize arkanı dön korkmasın dedi. kıyıda bacaklarını sokun sonra elinle azar azar vücuduna su değsin. en son başını ıslatırsın dedi. cesaret aldım yani. akşam 5-6 gibi suda ılık oluyor.
ben de sokcam denize. ben 3 aylıkken girmişim. sıcakta iyi gelir kuzulara. şişme havuz da alıcam.buralar çok sıcak oluyor. öyle serinlesin bari. mayo da alıcam. ayy heveslendim şimdi....

mayo konusunda kararsızım. huggıes in bez mayoları var. ondan alıcam.

Back
X