Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
disarda hava 31 derece, evin ici 27 derece
eczaneden ilac aldim egzama icin cok azcik sur diye tembihledi eczaci :s fazla gelirse ne olur daha mi cok zaarar verir :18:
kétoderm ve locapred isminde iki krem. ikisi karistirilip suruluyormus.
sonra markete gittim dondurma aldim. yedim. super oldu super
deniz icin kucuk diyorum ama bizim cocuklar mutlaka gidecekler benim oglumun eksik kalmaz heraldebakalim bizimki zaten aglamadan yikanmayi anca ogrendi bana korkar gibi geliyor
bende ogluma havuz aldim pipimiz iyilessin ablasiyla havuzda oynuycaklar ablamiz dörtgözle bekliyor oglumun iyilesmesini![]()
TOOOPİİİK....BEN DÖNDÜM...ÖZLEDİM SİZİ...
ayy ayya neler yaşadım bilseniz...hastalık ateşi arttı oğlumun..sonra tam düzeliyordu....karyoladn düştü...kafası şişti...çok korktum...film çekildi bişeyi yoktu allaha şükür...ama doktor kafasını çarpmasın vurmasın sinir hücreleri bağlantısıı vırt zırt bişeyler dedi canımı sıktı....ama oğlum iyi çok şükür...ve çok yaramaz...
bu arada 2 gündür işe başladım....babaannesi bakıyor oğluma....ilk gün çok zordu ama.
çok kısa özet geçtim size...merak eden varsa diye
sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah tüm bebiklerin sağlığı sıhhati yerinde olsunda...gerisi boş..
aaaa zeynep paşamız kırt kırt oldumu....hadi geçmiş olsun erkekimize..:)
havuz havuz...babannemizde var bizimde...onların balkonunda giricek oğlumda benim...ama ne zmaan bilemiyorum...
evet canim pipimiz kirt kirt oldu ama hala düzelmedi görüntü cok kötü pipinin etrafi sari bir tabakayla kapli enfeksiyonmu kapti bilmiyorum birazdan hastaneye gidicez insallah önemli birsey degildir![]()
melisayı doktoruna götürmüştüm geçen hafta burnu akıyor diye.benden grip geçti sanırım muayene etti bişey yok dişten demişti ne alakaysa.ilaç filan vermemişti burnu tıkandı iyice kızımın.dünde göz doktoruna götürdük kayma var gibi hala,2 ay kadar kadar önce götürmüştük burun kökü basık olduğu için öyle gözüküyor demişti doktor.çocuk doktoruda kaymamı var diyince dedik başka doktora götürelim.dün başka doktora gösterdik muayene etti oda aynı şeyleri söyledi.oradan yeniden çocuk doktorunada götüreyim dedim, muayene etti boğazı kızarmış dedi ilaç yazdı.şimdide aklıma takılan melisada turuncu renk akıntı geliyor nedir anlamadım.zırt bırt doktorada götürmek istemiyorum iyice paronaya oldum.hep bi acaba var içimde korkuyorum hasta olacak diyegerçi her anne öylede
![]()
bende kuşumu denize sokucam
ama dikkat edelim arkadaşlar ben korkarım denizden
bide o çocukları ağlatırlar ya çocuk denize girmek istemez ama dengesiz yetişkin zorla suya sokar bide kafalarını suya sokmuyolar mı yazık yavrularım benim öyle insanları gebertesim gelir dayaktan
bırak çocuk kendisi zevk alsın sudan uyuz kendi sadist zevkleri için çığlık çığlığa işkence ederler yavrulara . hiç sevmem su şakalarını hiç :95:
ben de sokcam denize. ben 3 aylıkken girmişim. sıcakta iyi gelir kuzulara. şişme havuz da alıcam.buralar çok sıcak oluyor. öyle serinlesin bari. mayo da alıcam. ayy heveslendim şimdi....