slm kızlar nasılsınız, ne var ne yok?
hasta bebekler varmış geçmiş olsun.
dün akşam oğlumla ilk gece deneyimimiz, yaşadık sünnet düğününde, uslu durdu ama yemeklere saldırdı tabi ki, ete hiç dayanamıyo, ama elbette vermedim, düğündeki dandirik nedüğü belirsiz eti veremem yani, o sırada biraz gıcıklaştı snr iyiydi. ama uykularım battı gitti yani, gündüz evdeysek nerdeyse hiç uyumuyor belki iki defa yarım saat fln, kı toplam 4-5 saat uyurdu gündüz

akşam o kadar zor uyuyor ki hani gün içinde bünyemde kalan son enerji kırıntılarını da anında götürüyor.. neden böyle oldu bilemiyorum

off offff... uykusu hariç çok iyi oğlum ama enerjisi mi fazla geliyordur nedir. babası çok yediriyosun heralde diyo, zorla vermiyorum ya, akşam yemeğinde, aslında ikindi olcaktı ama bbi daha yemedi o kadar yiyince tabi, yarım muz, 3 kayısı, 1 şeftali yedi, üstüne de köfte kadar kuşbaşılı kaşarlı pide yedi, etler çiğnerken ağzından düşmesin diye bi de eliyle bastırıyor, her yeri yağ oldu, öyle de uyudu sonunda.. deli çocuk deliii....
ben 16 kilo aldım hamileyken ( çüş bana yuhhh ayıııı), 20 kilo verdim şimdi, aslında isterim ki 61 kilo olayım, dal gibi, ama yok 66yım şimdi, 63-64 idare eder sanırım