biz geldik.. valilige gittik, isimizi hallettik. 10 senelik kart icin basvuruda bulundum elime bir form verdiler onu doldurdum, en alta da neden 10 senelik kart istedigimi sormuslar.. actim agzimi yumdum gozumu biraktiklari yer yetmedi :76: kocam da ordaki gorevliye esim roman yaziyo yer kalmamis dedi

iyiydi guzeldi, tabiki bircok kelimede harf hatalari yaptigimi sonradan farkettim de is isten gemisti :) olsun, gorevli gayet iyi dedi, imzaladi iste..
ya bi de en son bi soru sormuslar anlamdim tarih kelimesini cikardim ama cumledeki diger kelimeker yabanciydi :) kadina sordum bu nedemek diye meger fransiz tarihi unlu bir sahsiyet taniyorsam onu yazacakmisim. honk diye kaldim oyle birsey beklemiyordum ya aklim durdu bi an.. insan para para para diyen napolyonu hatirlar sarayi da bize yakin

hayret ettim kendime bi hugo vardi dedim kadin adi neydi hugonun dedi guldu bana

haa viktor viktor dedim

neyse atlattik

bu islemler uzun surecekmis bakalim hem vali, hem belediyeden falan onay almasi gerekliymis iste... beklicez, gorucez insallah.. iste boyle keyifli keyifli dondum evimize