- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
gunaydin herkese, bu gun asagisi kalabalik gorunuyor masallah 
delimavi gecmis olsun, umarim iyilesmistir biraz..
bizim sali gunu aksam ustu dr kontrolumuz vardi. sukurler olsun hersey yolunda drumuz begendi.. oturamadigini soyledim zaten kendisi evire cevire ayrintili inceliyor herseyi... e normal o daha 7 aylik dedi. melodi de oturamiyor diyordu galiba.. bizim kasim bebekleri masallah erkenciler kendi cocuklarimiz gec kalinca telaslaniyoruz ama gayet normalmis oturamamasi.. sonracigima demirin boyu oglumdan 5 cm daha uzunmus
1 bucuk ayda 600 gr alabilmis oysaki her ay 800 gr alirdi
acaba cocgu doyuramiyormuyum ek gidalarla :44:
dr bizim adimiza kendi degimiyle "insallah" diyormuis. elhamdulilah demek istedi de sasirdi insallah dedi.
oyle iste cok sukur.. tatilden oinceki son kontrolumuzdu. artik eylulun 28ine randevu aldik..
dun de sabahtan aksama kadar alisveristeydik
indirimler bu sene fransada erken basladi bana yaradi tatilden onceye denk geldi 
delimavi gecmis olsun, umarim iyilesmistir biraz..
bizim sali gunu aksam ustu dr kontrolumuz vardi. sukurler olsun hersey yolunda drumuz begendi.. oturamadigini soyledim zaten kendisi evire cevire ayrintili inceliyor herseyi... e normal o daha 7 aylik dedi. melodi de oturamiyor diyordu galiba.. bizim kasim bebekleri masallah erkenciler kendi cocuklarimiz gec kalinca telaslaniyoruz ama gayet normalmis oturamamasi.. sonracigima demirin boyu oglumdan 5 cm daha uzunmus
dr bizim adimiza kendi degimiyle "insallah" diyormuis. elhamdulilah demek istedi de sasirdi insallah dedi.
dun de sabahtan aksama kadar alisveristeydik