selamlar, çok hastayım, regl oldum daha dogrusu da, her zamankı gıbı şiddetli bol kusmuklu ve ishalli bir regl başlangıcı yaşıyorum, lanet olsun. aldırcam yumurtalıklarımı kurtulcam ya... offff....
gunes kremı max 30 faktor alın ve saat bası tekrarlayın dıyolar cunku 50 faktor cok fazla kımyasal ıcerıomus ve d vıtamını emılımını ımkansız hale getırıomuş. ben 30 kullanıorum. kendınız ıcın de 30 kullanın dıolar max zaten de bebekler onemlı benı salla :) bı de son kontrolde doktor cıkmadan once surme cıktıktan yarım saat sonra sur dedı, d vıtamını alsın alcagı kdr dedı. ben oglen 12ye kdr ve aksam 5 ten snr cıkarıorum demırı gunese obur turlu cok cyaır cayır oluyo
bizim doktorda beyaz tenli 50 faktör alın dedi...pehh bu doktorlar....ama senin dedğin mantıklı bende okudum biryerlerde...gerçi ben daha hiç krem sürmedim...öğle güneşinde çıkarmadım dışarı...
aslında çıkmak istiyorum....tatile girdik gezicektim oğlumla şimdide benim belim tuttu...offf offf...plan yapmamak lazım hiç birşey için....
doktorada gittik..200 gr alıp 1 cm uzamışız...bizimki pek bi konuştu doktor bile şaşırdı...dili açılıverdi birden :)
gözü kayıyor gibi geliyor bazen bana..şüpheniz varsa göz doktoruna götürün dedi....ben bıktım hastanelerden yaaaaaaa :84:
şimdi bakıyorum kaymıyo gibide pöfff
isilik oluyor bazen ensesi çok terliyor krem verdi mustelanın alıcam inşallah...
balık verme dedi ağır metal içeriyor diye....versemmi acaba siz verdinizmi..yada verecekmisiniz....