günaydın herkese
geçmişler olsun kızlar Allah şifa versin bütün hasta bebelere
Sizlerede Allah kolaylık ve sabır versin.
Hayırlı olsun canım. Türkiye'ye gelmeden önce mi taşınacaksın. Hem seyahat hazırlıkları hem taşınma ikisi birden zor olcak sanırım
Burcu sana Allah çok ama çook kolaylık ve sabır versin canım. Demir şimdiden böle yürüyünce hiç düşünemiyorum senin halini. İnşallah biraz sakinleşir Demir, bu hızla devam ederse bayağı yoracak seni küçük adam.
oglum hala hasta düngece dogru dürüst uyumadik hep agladi ateslendi 38.5du ölctügümde fitil koydum ondanda korkuyor birde onun icin agladi ishalide hala gecmedi üstüne üslük ishal feci pisik yapti heryeri kipkirmizi elletmiyor yarin doktora götürücem insallah önemli birseyi yoktur yavrum benim iyice soldu![]()
canım bu gün cerende ateşlendi 38.4 ü gördük fitil fayda etmedi doktora götürdüm boğazları kızarmış bu ara salgın var dedi kan tahlili yaptı o temiz çıktı Allahtan antibiyotik balgam sökücü ateş düşürücü verdi ama bu gün çok fenaydı çocuğum birde iğne yapıldı o kendine getirdi
kızım oksuruyo o oksurdukce benım ıcım gıdıyo..ne oldu bu cocuga sımdı usuttumu bılmıyorum.![]()
geçmişler olsun kızlar Allah şifa versin bütün hasta bebelere
Sizlerede Allah kolaylık ve sabır versin.
noolsun zeynep sulur allaha, ayni seyler iste.. az kaldi 10 gunum var kismetseyarin esim gardiyanla konusucak 3+1 ev icin bakalim heyecan, telas, sevinc, stres hepsi bi arada
Hayırlı olsun canım. Türkiye'ye gelmeden önce mi taşınacaksın. Hem seyahat hazırlıkları hem taşınma ikisi birden zor olcak sanırım
günaydın kızlar.
hasta bebeklerin hepsine yeniden geçmiş olsun, allah acil şifalar versin inşallah. size de sabır ve metanet versin, insan çok fena oluyor onlara bişi oldu mu bizim modumuz direkt yerlerde.
demir'i zaptedemiyoruz artık, babası dün şok oldu, tabi yüzünü göremio çocuğun günde yarım saat sadece, dün bütün günü birlikte geçirip ne hale geldiğini görünce şoka girdi yani. poposunda kurt var gibi, saniye durmuyor, bulduğu ilk fırsatta ayakta, bi de yüürümeye kalkıyor, hoooop yerde sonra. pes de etmiyor, inanılmaz inatçı. atağı aşağı çektik diye çok sinirlendi, illa atacaktı kendını aşağı atmadan rahat edemez tabi, ağa takılmış balık gibi bi sağa vuruyo kendini bi sola. kalkıyor inmeye çalışıyor, e boyu yetmiyor tabi şu anda (çok şükür, yemin ederim uyurken bile 5 dkda bir kontrol ediyodum yüreğim ağzımda), boyu yetmediği için daha çok sinirleniyor, yorganların yastıkların üzerine basıp öyle tekrar tırmanıyor parmaklıklara, bacağını aşırmaya uğraşıyor. ne kadar yoruldum bilemezsiniz, akşam olsun da yatsın uyusun diye bakıyorum artık, pestilim çıktı bikaç günde![]()
Burcu sana Allah çok ama çook kolaylık ve sabır versin canım. Demir şimdiden böle yürüyünce hiç düşünemiyorum senin halini. İnşallah biraz sakinleşir Demir, bu hızla devam ederse bayağı yoracak seni küçük adam.