- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
hasta bebeklere tekrar gecmis olsun..
burcu demir seni cooook yoracak, bunlar iyi gunlerin :) oyle diyorlar ya hep
elbet bi gun buyuyecekler.. yaramazlik yapabilecek kadar iyi olduklari icin coooook sukretmek lazim..
benim yavrucan emekleme asamalarinda dahalik. dizleri ustune kalkiyo ileri geri salliyo kendini. bacaklardan itiyo tirtil gibi bukuluyo :) ellerini kullanmasi gerektigini kesfedemedi yavrum.. etrafinda rahat donuyo ama. yan tarafinda bisey gorunce tek elini oraya atiyor sonra yavas yavas elini takip ediyor
.. koltuklarin altina ayaklarini sokuyo poposunu sokamiyo sIKISIyor falan... masallah kusuma 
burasi oyle sicak oyle sicakki anlatamam. 35 derece ya
ben de ust kattayim evim sabah ogle aksam gunes goruyo.. yatak odasinin panjurunu acmadim orasi biraz serin allahtan. imrani da yikadim uyudu... biraz rahatlar belki..
burcu demir seni cooook yoracak, bunlar iyi gunlerin :) oyle diyorlar ya hep

elbet bi gun buyuyecekler.. yaramazlik yapabilecek kadar iyi olduklari icin coooook sukretmek lazim..
benim yavrucan emekleme asamalarinda dahalik. dizleri ustune kalkiyo ileri geri salliyo kendini. bacaklardan itiyo tirtil gibi bukuluyo :) ellerini kullanmasi gerektigini kesfedemedi yavrum.. etrafinda rahat donuyo ama. yan tarafinda bisey gorunce tek elini oraya atiyor sonra yavas yavas elini takip ediyor

burasi oyle sicak oyle sicakki anlatamam. 35 derece ya