2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu milletimize hastayım ya,daha 6 aylıktan başladılar sormaya emekliyormu yok şunu yapıyormu,ne emeklemesi benim oğlum yürüyor varmı bir diyeceğiniz:47:

selamm. benım sıpaya ıstanbul yaramıo ya ankarayı daha cok sevıo galıba, gece 2de uyandı sbh ezanından snr uyudu, ne derdı varsa.. valla ankarada ev işi yok yemrk derdı yok gezıp tozuodum sureklı sımdı gercekle yuzleştım :(

demır 1 aylıktan berı odasında ve yatagında yatıyor. hoş artık yatagında cok az zmn gecırıo gunduz de az uyumaya basladıgı ıcın :)

ellerını bırakıp 2-3 dengezsız adım atmaya basladı, sonra kapaklanıo yuzukoyun :)) delı cesaretı var heralde, bakalım ne zmn yurucek. diş fln hak getıre, okula baslarken cıkartır heralde artık :1:

delimavi gülmekten öldürdün beni yaaa ..harbi doğru diyosun ...çıldırmış gibiler ...
derya canım bu sıcakta ne çorabı ..çorap mı giydiriyosun ..yani bilmiyorum da ben yaklaşık bir aydır dışarı çıkarken bile çorap giydirmiyorum ..istanbul çok sıcak biliyosun ...çatlıycaz yaaa ....yatarken üstünü örtme bencee

delimavi gülmekten öldürdün beni yaaa ..harbi doğru diyosun ...çıldırmış gibiler ...
derya canım bu sıcakta ne çorabı ..çorap mı giydiriyosun ..yani bilmiyorum da ben yaklaşık bir aydır dışarı çıkarken bile çorap giydirmiyorum ..istanbul çok sıcak biliyosun ...çatlıycaz yaaa ....yatarken üstünü örtme bencee

canım ben giydirmek zorunda kalıyorum ya ıslak ıslak oluyor ayakları ve buz gibi

prop hoşgeldin yaa ...sen de güldürdün valla :))) benim kzım da okula giderken çıkarıcak doğru diyosun ...3 aylıktan beri diş sıkıntısı var salyalar hak getire ...ama diş yok piyasada ...geç çıkası iyi diyorlar bir taraftan bi taraftan da bak bu da onun kadar 4 dişivar falan filan ...istanbul öyle ankara daha serin demek ...
bu arada senin oğlan yürüme denemeleri yapıyo bence maşallah ....bir aya kalmaz ayaklanır sen de mahvalursun kendini hazırla ben ce :)))

saol be :))) ankara gunduz cok sıcak da annemın evı kuzeydogu o nedenle cok serın oluyo, hele gece superdı püfür püfür, demır bır gece harıc dıger tum geceler delıksız uyudu 10 da yatıp sbh 6 da kalkcak sekılde :)) bunu da görmedim demem yani, oğlum deliksiz de uyuyabiliomuş :) sıcaktan nefret edıo demır zaten, corapları ben gıydırıom o cıkartıo, ustune bısı gıydırırken 40 defa ıteklıo cekıstırıo fln hıc sevmıo sıcagı hıccc, ben tasınana kdr bu guneybatı 40 derece evde uyku yuzu goremıcem anladım... bayag ıyı yuruyo artık cok dengelı ellerınden tuttugumda eskıden abuk subuk adım atıodu sımdı guzel adım atıo, bakalım neler neler gelcek başımıza.. ha yaramazlığı da azaldı cıdden, cocuk burdan sıkılmıs ınsan gorunce normale döndü, harketlı ama huysuz degıl en azından bı sure ıdare etsın boyle snr yıne gezmeye gıtcez zaten :)

boncuk bencede gül,hatta hep beraber gülelim:90:uçmuş bu millet ya kendi çocuklarıyla kıyas falan,ben kimseye yorum yapmıyorum sonuçta her çocuk farklıdır.komşum diyo benim kız 4aylıktı sürünüyordu.diyecektim iyi senin çocuk becerikli benimki beceriksiz gördünmü tüh tüh tüh:33:

bu ne sıcak yaw yanıyor resmen sabah 8de bile :47:

şişme havuz almak lazım balkona serinlesin çocuk

kızlar altınoluk tarafında tavsiye edebileceğiniz bebek için uygun (suyu sıcak, oteli temiz) yer var mı kaldığınız memnun olduğunuz? çok kararsız kaldık biz...

evet kızlar ya sıcak kötü Allah yardım etsin size.benim ev bir sabah güneş vuruyor,sonra serin.balkona salıncağını koyuyorum o sallanırken,bende gelsin çay,kahve keyif yapıyorum.:68:prop yeni evin öyle olur inşallah...

kızlar esila çok terliyor vücudu buz gibi oluyor üstü açık yatıyor ben örtüyorum ama açıyor çoraplarını çıkardığımda resmen ıslak oluyor ayakları sizin bebişlerde böyle olan varmı niye benim kızım bukadar terliyor yaa bi problem mi var acaba :14:

canım bu sıcakta çorap giydirme bence. benimkininde ayakları terleyip buz gibi oluyor. ayakları hava alsın. gece serinse giydir. benimkide üstünü örtmüyor. tülbent örtüyorum açıyor. bende bıraktım.
benimkide terliyor saçları filan hava sıcak normaldir. bebeklerin ter bezi farklı çalışıyor.

şu milletimize hastayım ya,daha 6 aylıktan başladılar sormaya emekliyormu yok şunu yapıyormu,ne emeklemesi benim oğlum yürüyor varmı bir diyeceğiniz:47:

ay onlara neyse. emeklemesin çok mu önemli şu günlerin tadını çıkaralım değil mi zaten zamanı gelince olacak hepsi.

bu ne sıcak yaw yanıyor resmen sabah 8de bile :47:

şişme havuz almak lazım balkona serinlesin çocuk

kızlar altınoluk tarafında tavsiye edebileceğiniz bebek için uygun (suyu sıcak, oteli temiz) yer var mı kaldığınız memnun olduğunuz? çok kararsız kaldık biz...

ben bimden aldım. suyu seviyor zaten sıpam. havuz alıncaya kadar küvetine bile koyabilirsin.

size anlatmadım dün büyük bir sel felaketi yaşanıyordu evde.nasılmı pazar sabahı saat 5,bir ses sanıyorum dışarıdan,eşime diyorum hayırdır kalk bak,sanıyorum iş makinası falan çalışıyor bu saatte.uykumda var o kalkmadı ben tam cama yöneldim.hayır camdan değil bu bizim evden geliyor:92:banyoda birde ne göreyim musluklara su gelen boru patlamış nasıl tazzikli fışkırıyor aman Allah ım:53:koş yetiş dedim vanayı kapat.banyo göl olmuş.şimdi diyorum ya bende uyuyakalsaydım yada evde olmasaydık.valla o su uykuda boğardı bizi balık gibi yüzerdik:90:neyse şaka bir tarafa her yer batmadan kurtardık çok şükür,ne iş anlamadım:37:

Son düzenleme:
size anlatmadım dün büyük bir sel felaketi yaşanıyordu evde.nasılmı pazar sabahı saat 5,bir ses sanıyorum dışarıdan,eşime diyorum hayırdır kalk bak,sanıyorum iş makinası falan çalışıyor bu saatte.uykumda var o kalkmadı ben tam cama yöneldim.hayır camdan değil bu bizim evden geliyor:92:banyoda birde ne göreyim musluklara su gelen boru patlamış nazıl tazzikli fışkırıyor aman Allah ım:53:koş yetiş dedim vanayı kapat.banyo göl olmuş.şimdi diyorum ya bende uyuyakalsaydım yada evde olmasadık.valla o su uykuda boğardı bizi balık gibi yüzerdik:90:neyse şaka bir tarafa her yer batmadan kurtardık çok şükür,ne iş anlamadım:37:

geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.

valla büyüdü ya eşşek kadar oldu hepsi, sıpaydılar eşşek oldular işte :)

delimavi geçmiş olsun, atlatmışsınız :)

delimavi geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız...
melodi ben ce de büyük kızımdan biliyorum 16 aylık yürüdü ...ay neüzülmüştüm bu kız ne zaman yürüyücek diye ...şimdi oturtabilene aşkolsun...çizgi filmi bile ayakta izliyo ...minik de öyle olucak belki gerçi kardeş de olsa her bebek farklı...bu dönemlerinin tadını çıkarmak gerek ..çok hızlı büyüyorlar ...bizimki artık müziğe tempo tutmaya başladı ...oturduğu yerden koca poposunu oynatıyor bi de kafa sallıyor :1:
bebişlerinizin saçları uzunsa kestirin bence üç numara diyolar yaaa ondan ..biz çok faydasını gördük pek terlemiyor ...doktoda son kontrolda iyi kesmişsiniz dedi :34::34:
ah ah işler beni bekliyo ben bi mutfağa yöneleyim tıpış tıpış ..akşamdan yemek yaptım koydum çünkü gündüz mutfak hiç çekilmiyo buharlaşıyorum resmen ...

bebişlerin gürleşsin diye saçını kazıtma olayına ne diyorsunuz yapmalımı,ne zaman yapmalı?

Son düzenleme:
aynı durumdayız seninle. daha arabaya oturtunca ağlamaya başlıyor. sürekli gezmek istiyor. hava da çok aşırı sıcak. alışveriş merk gidiyoruz artık. geceleri zırt pırt uyanıyu.or. sıcak mahvettiçocuğu. sadece çıtçıtlı badiyle geziyoruz. biz mothercareden baston araba aldık yeni 100 liraya. hafif. öbürünü taşımak amelelikmiş.

çok zor yaşayan bilir saol canım..mothercarenin nette satışı yok mu? fiyatı da çok uygunmuş..ben de istiyorum yaaa

bebişlerin gürleşsin diye saçını kazıtma olayına ne diyorsunuz yapmalımı,ne zaman yapmalı?

ben kıyamam kestirmeye çok seviyorum saçlarını.

delimavi geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız...
melodi ben ce de büyük kızımdan biliyorum 16 aylık yürüdü ...ay neüzülmüştüm bu kız ne zaman yürüyücek diye ...şimdi oturtabilene aşkolsun...çizgi filmi bile ayakta izliyo ...minik de öyle olucak belki gerçi kardeş de olsa her bebek farklı...bu dönemlerinin tadını çıkarmak gerek ..çok hızlı büyüyorlar ...bizimki artık müziğe tempo tutmaya başladı ...oturduğu yerden koca poposunu oynatıyor bi de kafa sallıyor :1:
bebişlerinizin saçları uzunsa kestirin bence üç numara diyolar yaaa ondan ..biz çok faydasını gördük pek terlemiyor ...doktoda son kontrolda iyi kesmişsiniz dedi :34::34:
ah ah işler beni bekliyo ben bi mutfağa yöneleyim tıpış tıpış ..akşamdan yemek yaptım koydum çünkü gündüz mutfak hiç çekilmiyo buharlaşıyorum resmen ...

halası oynak parçalar söyleyip ayakta oynatıyordu bizimki de gülüyordu. henüz tempo tutmuyor.

Back
X