Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merabalar
yorgun geçti yine benim günüm ..mutfağı döktüm temizledim..fırın dolap derken ...
bebbişimde bi sorun var galiba o canımı çok sıkıyor ..uykusunu gayet iyi alıyor keyfi neşesi de yarinde ama gözlerinin etrafı çok kırmızı bi kaç gündür ...kayınvalideme sordum cereyanda kalmıştır diyor ...doğru diyor kalmış olabilir gece malum çok sıcak olunca açıyoruz cam kapı....
eskiler cereyan çarpması dermiş bu duruma...
ben de netten araştırdım birazcık alerjik olabilir diyor ama bu da nerden çıktı anlamadım neye alerjisi olabilir ...ben yumurtadan şüpheleniyorum ama onu da beş aylıktan beri yiyor ...gün aşırı ...onu vermiycem bi hafta falan ..geçmezse doktora gidicez...böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ...çok kafama taktım feci haldeyim kızlar ....anne olmak nee zor ne zor işmiş ....yedim kafayı resmen ...
![]()
amin canım inşşalah yaşamam.
evet annelik çok garip ve enteresan bir duygu. bende çocukları fazla sevmeyen biriydim. ve sinirli bir yapım var ama oğluşum söz konusu olunca akan sular duruyor. hatta eşim biraz sert konuşsa hemen fırçalıyorum çocuğa kızma diye. dün akşam da uyumadı memsela babası ile karyolada yatıyorlardı biraz oyalandılar sonra tuğra sıkıldı. babsı kalktı kucağına alacak diye bekliyorum. hemen almayınca ağlamaya başladı babasıda baktı ne güzel ağlıyor diye hemen çıkıştım. sırf ağlamasını görmek için çocuğa kıyıyorsun dedim. biraz abattım ama elimde değil. bende kontrolümü sağlamak istiyorum. ama yemediği zaman ya da öğürünce parmağımı salllayıp yut diyorum. bende şımarsın istemiyorum umarım başarılı olurum.
kızlar meraba ..biz kızımla doktora gittik geldik ..çok şükür korkacak bişi yok ...iltihap sadece idrarda vardı ..acaba kanamı karıştı dedi doktor parmaktan kan aldılar kuzumdan ...allahtan kanda bişi çıkmadı ama doktor üç iğne verdi ...daha çabuk atsın diye..iğne olurken bir ağladı sormayın içim geçti yaaa....
göz etrafındaki kızarıklıklar alerjidenmiş...olurmuş genelde ..neden olduğu belli değil ama havalardan olabilir dedi ya da yediği bişiden...o da çok ileri boyutta değilmiş ....çok az...onun için sadece damla verdi ...çok şükür yaa ..o kadar korktum ki bişi çıkıcak diye..resmen üç gündür psikoloji kaydı yani...
o kadar uykum var ki ah şu büyük kızın gözünün içine bakıyorum o uyusa da ben de uyusam diyee...tekrar görüşürüz ..öpüyorum...
bu arada melodi canım yaa oğluşun kreşte demek ..aslında güzel olmuş orda yaşıtlarıyla birlikte olur ..birbirlerinden bişiler öğrenirler...
yaşıtları yok canım en küçüğü 1.5 yaşında.
paşam ağalığını ilan etmiş. diğer çocukları istememiş. beni aradılar o zaman uyuyordu.
sevinemediğim tek konu internetten izleme şansım olmayacak.![]()
BOşver melodi izleme zaten, böylesi daha iyi, izlesen de bu sefer her şeye takılacaksın,
devamlı aklını oyalayacak..o imkanınının olmaması daha iyi bence , her şeyfe bi hayr vardır
bence izlenmesi daha iyi çünkü o zaman izleniyoruz diye daha dikkatli olurlar.
şimdi kim nerden bilecek diye istedikleri gibi davranırlar. vicdanlarına kalmış birşey tabi.
kreşe giden bir çocuk yataktan düşmüş ve ailesine söylememişler düşünsene allah korusun bişey olsa.
rabbim meleklerimizi korusun. allaha emanet ediyorum.
korktuğum bir konuda benimki küçük aynı öğretmende olan başka çocuk ya gelip bilmeden vurursa oğluşuma. konuşamıyor ki anlatsın. ay kılına zarar gelse yakarım dünyayı.
az kaldı bakalım nasıl geçirmiş bugünü.
yemeklerine kafam takıldı. hangi yağı koyuyorlar bilmiyorum. of ne zormuş yavrunu başkasına emanet etmek.
bugün eşimin müşterisi bir bayan gördü genç biri. deli oldu. çalışmasam ben bakarım para istemem diyor. çocukları çok seviyor.
bizde bugün 8aylik olduk![]()
Sen öğretmen değil miydin?yanlış mı hatırlıyorum, öğretmenler yazın bu zamanlarda çalışmıyor diye biliyorum ama?
dediğin de doğru ama sen içini ferah tut ve Allah'a emanet et hergün..bi şey olmaz inşallah,
eğer için rahat etmeyecekse, yemeklerini sen pişirio saklama kabıyla götür de , zeytinyağı kullanmıyorlarsa filan riski min.a indirmiş olursun hem?zaten meyve yoğurt da bişey yok, kahvaltı için de içim ya da pınarın beyazlarından alıp götür okula, peynirin tuzunu alma sorunu olmasın?ne dersin?
kızlar meraba ..biz kızımla doktora gittik geldik ..çok şükür korkacak bişi yok ...iltihap sadece idrarda vardı ..acaba kanamı karıştı dedi doktor parmaktan kan aldılar kuzumdan ...allahtan kanda bişi çıkmadı ama doktor üç iğne verdi ...daha çabuk atsın diye..iğne olurken bir ağladı sormayın içim geçti yaaa....
göz etrafındaki kızarıklıklar alerjidenmiş...olurmuş genelde ..neden olduğu belli değil ama havalardan olabilir dedi ya da yediği bişiden...o da çok ileri boyutta değilmiş ....çok az...onun için sadece damla verdi ...çok şükür yaa ..o kadar korktum ki bişi çıkıcak diye..resmen üç gündür psikoloji kaydı yani...
o kadar uykum var ki ah şu büyük kızın gözünün içine bakıyorum o uyusa da ben de uyusam diyee...tekrar görüşürüz ..öpüyorum...
bu arada melodi canım yaa oğluşun kreşte demek ..aslında güzel olmuş orda yaşıtlarıyla birlikte olur ..birbirlerinden bişiler öğrenirler...
bizde bugün 8aylik olduk![]()
size anlatmadım dün büyük bir sel felaketi yaşanıyordu evde.nasılmı pazar sabahı saat 5,bir ses sanıyorum dışarıdan,eşime diyorum hayırdır kalk bak,sanıyorum iş makinası falan çalışıyor bu saatte.uykumda var o kalkmadı ben tam cama yöneldim.hayır camdan değil bu bizim evden geliyor:92:banyoda birde ne göreyim musluklara su gelen boru patlamış nasıl tazzikli fışkırıyor aman Allah ımkoş yetiş dedim vanayı kapat.banyo göl olmuş.şimdi diyorum ya bende uyuyakalsaydım yada evde olmasaydık.valla o su uykuda boğardı bizi balık gibi yüzerdik:90:neyse şaka bir tarafa her yer batmadan kurtardık çok şükür,ne iş anlamadım
![]()