2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı fikirdeyim canım umarım iyidirler ve yoğunluktan uğrayamıyorlardır...

sende vardın bak şimdi hatırladım. sende az uğruyorsun. nasılsın bebiş nasıl neler yapıyorsun.

aso iyi tatilde ayvalıkta şu an, uzuuuunca tatil yapıyo pis kadın..
fınfıkla 1 aydır görüşemedik o da istanbulda sürtüyordu güzel güzel
nazan kim tanımıyorum
lady iyi, o da tatilde şu an
dilemma bebelerle uğraşıyor kızı çok cadı oğlu çok uslu kızıyla uğraşıyor diyelim daha çok:)
fairy iyi, 2 haftadır fln onla da konuşmadım
bafo istanbuldan gönen'e göç etti bütün işi gücü bırakıp oraya taşındılar bi dükkan açtı, şimdilik herşey iyi gidiyo

herkesin iyi olmasına sevindim. bijodan haber yok.

günaydın herkese..

bir de helinhivda vardı.

evet oda yok ne zamandır.
haaa, nalan artık ınternet fln kllanmıo, kendını kızına adadı :)
84
bende kendimi oğluma adamak istiyorum. :84:

sende vardın bak şimdi hatırladım. sende az uğruyorsun. nasılsın bebiş nasıl neler yapıyorsun.

herkesin iyi olmasına sevindim. bijodan haber yok.

evet oda yok ne zamandır.

84
bende kendimi oğluma adamak istiyorum. :84:

melodi ne alaka diycen şimdi ama senin oğluş 20 kasımda mı doğdu?
benimki de 22 kasım doğumlu bugün 7 m3w2d old..seninkinden 2 gün büyük galiba oğlum, ay abi mi olmuş ahmet burak'ım:52::emir_bebek:

melodi ne alaka diycen şimdi ama senin oğluş 20 kasımda mı doğdu?
benimki de 22 kasım doğumlu bugün 7 m3w2d old..seninkinden 2 gün büyük galiba oğlum, ay abi mi olmuş ahmet burak'ım:52::emir_bebek:

yok canım 24 kasımda doğdu seninki 2 gün büyük.
ay yok ne abisi minicik bebiş onlar daha. :emir_bebek:

yok canım 24 kasımda doğdu seninki 2 gün büyük.
ay yok ne abisi minicik bebiş onlar daha. :emir_bebek:

bendeki zehir gibi matematik kafası , doğumdan sonra ne hal almış görüyo musun:52:
bir zamanlar össde matematikten full net yapan bi kadın var karşında, şimdi düştüğüm hale bak,
nasıl utandım ya :52:

bendeki zehir gibi matematik kafası , doğumdan sonra ne hal almış görüyo musun:52:
bir zamanlar össde matematikten full net yapan bi kadın var karşında, şimdi düştüğüm hale bak,
nasıl utandım ya :52:

çok normal canım bunlar. bizim işimiz kolay değil hem bebek hem iş hem ev şu halimize şükür. bende iyice unutkan oldum valla. yine doğru söylemişsin seninki 2 gün büyük.

günaydın güzel anneler;)kızım dün sürünmeye başladı:).uyutayım diye bizim yatağa koydum yanına yattım.birden hop diye döndü baktım çaba harcıyor ve başardı.ama ayaklarıyla direnirken ağzını yere veriyor.haliyle yere koyarsam ağzı acır, yatak yumuşak nasıl yapacaz bilmiyorum.

günaydın güzel anneler;)kızım dün sürünmeye başladı:).uyutayım diye bizim yatağa koydum yanına yattım.birden hop diye döndü baktım çaba harcıyor ve başardı.ama ayaklarıyla direnirken ağzını yere veriyor.haliyle yere koyarsam ağzı acır, yatak yumuşak nasıl yapacaz bilmiyorum.

yere yorgan koyabilirisin. benimkide yüzüstü duruyor açabalanıyor sonra yorulunca yataktaki gibi kafayı küt yere koyuyor. canı yanacak diye korkuyorum.
benimki bide çok uyanık mesela yere çarşaf koyup biraz uzağına oyuncak koyuyorum. sürünüp alacağına tutup çarşafı önüne çekiyor hooop oyuncak elinde.:60:

yere yorgan koyabilirisin. benimkide yüzüstü duruyor açabalanıyor sonra yorulunca yataktaki gibi kafayı küt yere koyuyor. canı yanacak diye korkuyorum.
benimki bide çok uyanık mesela yere çarşaf koyup biraz uzağına oyuncak koyuyorum. sürünüp alacağına tutup çarşafı önüne çekiyor hooop oyuncak elinde.:60:

:52:
benim dana da geri geri gidiyor siniri bozuluyor o yüzden emekleme yok, ama tay tay yapıyor ve adım atmaya başladı:nazar:
benimki de oturuken bi oyuncakla oynutyor mesela, diyelim elinden düşürdü,
uzanıp yetişemiyorsa, emeklememek için, ayaklarıyla çekip , eline yaklaştırıyor, sonra da eline alıyor:nazar:

zeynep geçmiş olsun
melodi hayırlı olsun canım kreşiniz Allah kolaylık versin çalışan anne olmak zor ben ayrıldım işten şu anda evdeyim ve sanırım 2 yıl daha evde olurum

bijoux yani zeynepte tatilde bu arada hepsi iyi yani bi sıkıntı yok

emeklemiyo die üzülmeyin işiniz dahada zorlaşıcak emeklediklerinde =)
hem her çocuk emeklicek die bişi yok ablamın kızı önce yürümeye başladı sonra emekledi mesela :60:

emeklemiyo die üzülmeyin işiniz dahada zorlaşıcak emeklediklerinde =)
hem her çocuk emeklicek die bişi yok ablamın kızı önce yürümeye başladı sonra emekledi mesela :60:

aman emeklemesim mümkünse şu haliyle kalsın. dişleride çıkmasın bi zahmet. :1:
dünparmağımı bir yakaladı ve ısırdı 2 tane inci gibi dişiyle canımı acıttı sıpam.

:52:
benim dana da geri geri gidiyor siniri bozuluyor o yüzden emekleme yok, ama tay tay yapıyor ve adım atmaya başladı:nazar:
benimki de oturuken bi oyuncakla oynutyor mesela, diyelim elinden düşürdü,
uzanıp yetişemiyorsa, emeklememek için, ayaklarıyla çekip , eline yaklaştırıyor, sonra da eline alıyor:nazar:

çok akıllı bunlar maşşallah.:nazar:

zeynep geçmiş olsun
melodi hayırlı olsun canım kreşiniz Allah kolaylık versin çalışan anne olmak zor ben ayrıldım işten şu anda evdeyim ve sanırım 2 yıl daha evde olurum

bijoux yani zeynepte tatilde bu arada hepsi iyi yani bi sıkıntı yok

çok sağol canım. gerçekten çok zor hiç istemiyorum çocuğumdan ayrılmak. izinimde ne güzel ilgilenmiştim. imkanım olsa bende çalışmayacağım.
aklıma geldikçe yazıyorum krdln de yok ne zamandır.
birde nickini hatırlamıyorum ama üçüz annemiz vardı, bebeklerinin ikisini kaybetmişti. o ve bebişi nasıl acaba.
daha aklıma gelmeyenler var. umarım herkes iyidir.:71:

hayirli kandiller
hayirli cumalar rabbim hepimize saglik sihhat iyilikler güzellikler nasip eylesin

valla sevinirken sürünüyor diye arka arkaya sürünmeye başladı:1:hemen unuttu nasıl sürüneceğini cadı:).zaten fazla yerde kalmayı sevmiyor basıyor yaygarayı.neyse yürüsünde sürünmesin.

Back
X