2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam anneler...Selamlar MELODİ..Ben ve Kızım iyiyiz şükür...Okulum 9 temmuzda kapandı bizde trabzona geldik evimize...(Doğumdan sonra istanbul maltepeye öğretmen olarak atanmış ve 20 günlük bebeğimi alıp annemlerin evine yerleşmiştim)İşimin olması harika bir duygu ama 8 aydır parçalanmış aile olarak yaşamak zor oldu tabi.ramazan bayramına kadar eşimin yanında trabzonda olacağım....Lohusayken okula başladım...memuriyetin ilk yılında aday öğretmenlere eğitimler var onlara katılmak zorundaydım kısaca yoğunluktan uğrayamadım pek, ama arada takip etmeye çalıştım sizleri.

Melodi senin bahsettiğin üçüz annesi özlem82 miydi? bende merak ediyorum kader arkadaşlarımızı...bu aralar daha sık uğrarım inşallah...

Herkese hayırlı kandiller....

zor günler geçirmişsin canım. inşallah herşey güzel olur. nickini hatırlayamadım ama sanırım oydu.

Selam anneler...Selamlar MELODİ..Ben ve Kızım iyiyiz şükür...Okulum 9 temmuzda kapandı bizde trabzona geldik evimize...(Doğumdan sonra istanbul maltepeye öğretmen olarak atanmış ve 20 günlük bebeğimi alıp annemlerin evine yerleşmiştim)İşimin olması harika bir duygu ama 8 aydır parçalanmış aile olarak yaşamak zor oldu tabi.ramazan bayramına kadar eşimin yanında trabzonda olacağım....Lohusayken okula başladım...memuriyetin ilk yılında aday öğretmenlere eğitimler var onlara katılmak zorundaydım kısaca yoğunluktan uğrayamadım pek, ama arada takip etmeye çalıştım sizleri.

Melodi senin bahsettiğin üçüz annesi özlem82 miydi? bende merak ediyorum kader arkadaşlarımızı...bu aralar daha sık uğrarım inşallah...

Herkese hayırlı kandiller....

hayırlı olsun arkadaşım....ne öğretmenisin....valla ilk yıl eğitimler dersler zordur...birde bebek...neyse 24 kasımda yemin töreninde unutmuş olursun bu yaşadıklarını inşallah....

Arkadaşlar tatile çıkmadan önce oto koltuğu almayı düşünüyorum...Hem ekonomik hem güvenli olanlardan tavsiye edebileceğiniz var mı? KRAFT PG05 PENGUEN 9-36 KG OTO KOLTUGU KIRMIZI bu nasıl sizce? 9-36 kiloymuş kızım 8.5 kilo kullanmaya başlasam olur değil mi?

güzel görünüyor, biz de kraft omega modelini aldık çok memnunuz. sanırım 6aylık falandı aldığımızda, canım önemli olan kilo değil dik oturabilmesi o yüzden elbetteki oturtabilirsin :)

ben chicco proxima aldım hilalcim. ama bizimki beni oto koltuğu olarak kullanmayı tercih ediyor:)

ooo işin zor o zaman, bir kere arabada kucağa alıştılar mı oto koltuğunda oturmuyorlar, ,nşallah seninki öyle olmaz. ben hiç arkada oturmuyorum, sadece uzun yolda 1-2 kere arkaya atlayıp emziriyorum sonra yine öne geçiyorum. zaten benim arkada midem bulanıyor, otursun cadı arkada :))

ooo işin zor o zaman, bir kere arabada kucağa alıştılar mı oto koltuğunda oturmuyorlar, ,nşallah seninki öyle olmaz. ben hiç arkada oturmuyorum, sadece uzun yolda 1-2 kere arkaya atlayıp emziriyorum sonra yine öne geçiyorum. zaten benim arkada midem bulanıyor, otursun cadı arkada :))

sorma canım.şimdi yine diş çıkarıcak sanırım. hep kucakta. diş dönemlerinde birbirimize yapışık geziyoruz. allahtan babası gelince ona atlıyor. bana dönüp bakmıyor. kollarım dinleniyor azıcık. bizim oto koltuğunu arkaya dönük kurdular. ondan da sevmemiş olabilir. bişey göremiyo çünkü. ben değiştiricem onu. nasıl olsa UZUN YOL YAPMIYORUZ. O ZAMAN İNŞALLAH OTURUR. AMA GENELDE OTURMAYA KARŞI Bİ ANTİPATİSİ VAR. SADECE ARABADA DEĞİL. KOLTUĞA TUTUNUP AYAKTA DURSA BÜTÜN GÜN SIKILMAZ YANİ.

naber kızlar ..telefonumda ve internetimde sorun vardı giremedim nete ...
sizleri çok özledim ...geçmişi okuyup bir çırpıda gelicem inşallah ...görüşürüzz.......

slm kızlar biz yine sıcaktan buharlaşmak üzereyiz:84: ve bugün çok işim var temizlik yapıcam ama hala esilayı uyutamadım :84: :84:

evet tahıllı mama ama oda mavi kutuda gece maması diye geçiyor. yani tahıllı gece maması. aslında tok tutsun diye muhallebi olarak vermek lazım. benimkinin kilosu iyi diye dr. muhallebi verme dedi. ben de biberona ekliyorum.
benimkide uyanıyor. 1 yada 2 kez mama istiyor ama tahıllı mama koysamda koymasamda farketmiyor yani.
bu gece maması farklı devam sütü 2 nin gece maması ve tok tutuyormuş. adını hatırlamıyorum ama burda bir arkadaş önermişti. o kullanıyormuş. bende bulamadım henüz. tansaşa bakacağım.

ben önermiştim melodi :)))) ben bi ara bıraktım ama tekrar başladım ..ama gerçekten tok tutuyor ..4 saat falan idare ediyor benimkini :)))
bu arada benim sıpa şeftali hastası çok seviyor hatta dün ablasının önünden almak için çığlık attı ve iki elini sıktı sinirlendi ablasına ...çok feci durumlar bizde ..ablasının saçını eline geçirince bıakmıyor acıma da yok yoluyor yaaaa....sonra bir tantana bir curcuna arabuluculuk...sessiz sakin bebek dedik durduk ama bu ablayı bastıracak çok fena hareketler yapıyor bu sıpa

hayırlı olsun arkadaşım....ne öğretmenisin....valla ilk yıl eğitimler dersler zordur...birde bebek...neyse 24 kasımda yemin töreninde unutmuş olursun bu yaşadıklarını inşallah....

Giyim üretim teknolojisi öğretmeniyim kız meslek lisesinde çalışıyorum...Adaylığım 13aralıkta kalkacak inş.

dördüncü disimizde patlamis

hayırlı olsun yeni dişiniz ....
Bu arada hastaymılsınız yeni okudum geçmiş olsun ..
Biz de hala diş yok şaşkınım ne zaman çıkıcak bu diş ....geri geri gidiyor şimdilik ama sıkılıyor çabuk tam anlamıyla emekleme yok...galiba benimki hepsini birden halledicek birden yürüyüp ertesi gün diş çıkarıcak ne bileyimmmm vakti zamanı var herşeyin :16::16:

24 olmadım daha yah8u, 11 agustosta 24 olcam, demırı tam 23de dogurdum, çok buyuk iş :)

napıonuz kızlar ya bu sıcak benı benden alıyo offfff

hayırlı olsun yeni dişiniz ....
Bu arada hastaymılsınız yeni okudum geçmiş olsun ..
Biz de hala diş yok şaşkınım ne zaman çıkıcak bu diş ....geri geri gidiyor şimdilik ama sıkılıyor çabuk tam anlamıyla emekleme yok...galiba benimki hepsini birden halledicek birden yürüyüp ertesi gün diş çıkarıcak ne bileyimmmm vakti zamanı var herşeyin :16::16:

sagolasin tatlim ...

bizdede disler tamam:78:
emekleme son sürat masallah:10:
tutunup kalkmalarda basladi:27:

gelgelim kilo alamiyoruz daha 7300gramiz boyumuzda71cm ama sagligimiz yerinde sükür her cocuk farkli oluyor:31:

bu arada en genc ben dogurmusum galiba kizima 19yasimda hamile kaldim 20dede dogurdum:30:

Back
X