2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde hala 0 dişşşş :) 2 gun once doktora ugramıstım kontrol ettı şişen mişen yok daha dedi, hueheuehueu :)

bizde de yaaa aynen..dişsiz oğlum benim:35: ama saçlarımdan tutup çenemi bir güzel ısırıyor....boynum hep çizik dolu..ne kadar tırnaklarını sık kessem de mutlaka kedi gibi pençe atacak kadar bulunuyo demek ki:37:

ben chicco proxima aldım hilalcim. ama bizimki beni oto koltuğu olarak kullanmayı tercih ediyor:)
canım senin minnoş yeni pusetinde oturuyo mu? mothercare netten satış bulamadım...başka marka mı alsam diyorum ama kesin durmayacak..karar veremedim henüz...:44:

bizde de yaaa aynen..dişsiz oğlum benim:35: ama saçlarımdan tutup çenemi bir güzel ısırıyor....boynum hep çizik dolu..ne kadar tırnaklarını sık kessem de mutlaka kedi gibi pençe atacak kadar bulunuyo demek ki:37:

canım senin minnoş yeni pusetinde oturuyo mu? mothercare netten satış bulamadım...başka marka mı alsam diyorum ama kesin durmayacak..karar veremedim henüz...:44:

evet oturuyor. (fotoğrafta oturuyor mesela)çok uzun süre değil tabi:) en azından sıkıldığında kucaklayıp hem çocuğu taşıyıp hem arabayı sürebiliyorum. öbürü gibi hantal değil çünkü. netten satışı olmayabilir. bilemiyorum.

Son düzenleme:
bizde de diş yok...yiğit nasılsa bu dişler dökülecek boşuna uğraşmayım diye çıkarmıyor...:1:

kızlar resimlerde görüyorum bebişleriniz oturuyor...etrafında hiç birşey yok....bizimkide oturuyor sorun yok uzun sürede oturuyor....lakin kendinii hooopp geriye atıyor...geçen piknikte attı bian farketmedik çok canı yandı...oturuduğunda hep arkasında birimiz oluyoruz...

bugun palladıum a gittim..mothercare den 7li body 3 şort 4 tsihirt aldım..89 lira verdim...hatta bazısı etikette yazandan daha ucuza geldi...

e-bebekte varmış orda bilmiyordum..tesadif gördüm..aventin bardak ucu lazımdı onuda aldım...birtek onun için netten sipariş vermeyeyim diyorudm..gördüğüm iyi oldu....

bundan sonra oraya takılırım ben artık...alışveriş yaptığım tüm mağazalr varmış...yalnız gittim her katı dolaştım bugun...:)

the woo dan da havlu aldım bir kaç tane..%50 indririm vardı....:21:

Infox bebeğin güle güle giysin cicilerini ...
Bu arada gececiler nasılsınız ..bebeişler napıyor ...
Delimavi seni görüyorum online galiba ...

Bizim sıpanın da nasıl olmuşsa yürüteci yanlardan gitmiş kırılmış ..nasıl oldu anlamadım esrarengiz bi şekilde ...dün çocuklu bi misafirim vardı o m yaptı acaba ...günahını almıyayım ama diğer odadaydı çünkü ....

Infox bebeğin güle güle giysin cicilerini ...
Bu arada gececiler nasılsınız ..bebeişler napıyor ...
Delimavi seni görüyorum online galiba ...

Bizim sıpanın da nasıl olmuşsa yürüteci yanlardan gitmiş kırılmış ..nasıl oldu anlamadım esrarengiz bi şekilde ...dün çocuklu bi misafirim vardı o m yaptı acaba ...günahını almıyayım ama diğer odadaydı çünkü ....

teşekkürler teyzesi...:),

boncuk sen bursadaydın dimi...:26:

infoxcum yigitcik güle güle giysin cicilerini büyüdükce daha fazla üst degistirmek gerekiyor yada benim oglum pasakli bilmiyorum gün icinde cok fazla üst degistiriyoruz:44:

the woo da ben de bi halı beğendim demirin odası için, 299 dan 99 a düşmüştü, adam satmadı yahu :) yün bu halı feci tüy döküyo kullanan kimse memnun değil dedi.. hala böyle satıcılar varmış dünyada vay anasını :)

günaydın bayanlar.

bizde de diş yok...yiğit nasılsa bu dişler dökülecek boşuna uğraşmayım diye çıkarmıyor...:1:

kızlar resimlerde görüyorum bebişleriniz oturuyor...etrafında hiç birşey yok....bizimkide oturuyor sorun yok uzun sürede oturuyor....lakin kendinii hooopp geriye atıyor...geçen piknikte attı bian farketmedik çok canı yandı...oturuduğunda hep arkasında birimiz oluyoruz...

uygar da aynısını yapıyor. kendini bilerek arkaya atıyor. ben koyuyorum hala yastık.

herkese günaydın
nasılsınız bayanlar ..
infox ben istanbuldayım canım
benim sıpa şimdi kahvaltı etti caillou izliyor ablasıyla ..onu görünce çılgına dönüyor çok seviyor ...
sizin bebişler tv izliyor mu ..bizimki gün içinde ablası seyredince o da bakıyor ..ama sakıncalı di mi ....gerçi bizim doktor konuşma zamanı geldiği zaman yasaklamıştı iki yaş civarı ...
siz ne düşünüyosunuz bu konuda ...ayyy bişi daha sorucaktım size unuttum valla

benimki izliyo valla gunde 15 dkya başlamıştık şimdi 1 saati geçio bazen, bi seferde diil tabi :S max 10 dk izler bişiyi, gün içinde ara ara izliyo işte.. pepee izlio demir çok seviyo, dıgerlerıne laf olsun dıye bakıo bı tek bu pür dikkat

yesinler onu ..demek pepee izliyor ..benim de büyük kız çok severdi şimdi takılmıyo pek ...
bizimki de öyle izliyo ama ara ara öyle kendini kaptırmıyor...müzikler dikkatini çekiyor ...hatta tempo tutuyor poposunu ve kendini oynatıyor oturduğu yerden ....
prop oğlun çok şeker maşallah gözleri çok güzel ...boş bakmıyor anlamlı bakıyor ..kızımda öyle etrafına çok şaşkın ve meraklı bakıyor ...geçen görümcem güldü bile ...büyünce de böyle mi olacak çok komik dedi ...birazcık sinir oldum ..minicik bebek tabi öyle bakıcak etrafa yeni açılıyor merak ediyor öğrenmek istiyor mal mal oturacak değil yaa töbe töbeeeeee

yesinler onu ..demek pepee izliyor ..benim de büyük kız çok severdi şimdi takılmıyo pek ...
bizimki de öyle izliyo ama ara ara öyle kendini kaptırmıyor...müzikler dikkatini çekiyor ...hatta tempo tutuyor poposunu ve kendini oynatıyor oturduğu yerden ....
prop oğlun çok şeker maşallah gözleri çok güzel ...boş bakmıyor anlamlı bakıyor ..kızımda öyle etrafına çok şaşkın ve meraklı bakıyor ...geçen görümcem güldü bile ...büyünce de böyle mi olacak çok komik dedi ...birazcık sinir oldum ..minicik bebek tabi öyle bakıcak etrafa yeni açılıyor merak ediyor öğrenmek istiyor mal mal oturacak değil yaa töbe töbeeeeee

benım oglumun gozlerıne herkes maşallah cok zekı olcak o ne guzel bakışlar dıyo, senın gorumcen kafayı mı sıyırmıs da komık dıyo deli mi ne..
teşekkürler bu aradaaa maşallah hepsıne :nazar:

bişi sorucaktım aklıma geldi nihayet ...
kahvaltı nasıl veriyorsunuz neler veriyorsunuz ...ben hiç karışım vermedim hep tek tek veriyorum da aynı şeyler yiyor
labne peyniri seviyor ...gün aşırı yumurta ..zeytin ezmesi arada ...domatesin içi ...bi de olmazsa olmazımız 1 tane şeftali püresi hazırlıyorum ...yeterli mi acaba bu kahvaltı ...

bişi sorucaktım aklıma geldi nihayet ...
kahvaltı nasıl veriyorsunuz neler veriyorsunuz ...ben hiç karışım vermedim hep tek tek veriyorum da aynı şeyler yiyor
labne peyniri seviyor ...gün aşırı yumurta ..zeytin ezmesi arada ...domatesin içi ...bi de olmazsa olmazımız 1 tane şeftali püresi hazırlıyorum ...yeterli mi acaba bu kahvaltı ...

ekmek ya da bebe bisküvisi yemio mu? demır doymaz onla.. ben karışık da verıorum tek tek de.. beyaz peynir, labne, lor, domates salatalık, zeytın bazen, yumurta haftada 2, devam sütü 60 cc ya da meyve suyu, ıcınde ezıyorum genelde, ceviz, bız yıyorsak krep ya da pancake, bazen kahvaltı mamas da eklıorum dvm sutune degısık bı tat olsun dıye, bzen sırf sarısından omlet, menemen yersek dısarda ondan ıkı yemek kaşığı.. böle işte :)

ekmek ya da bebe bisküvisi yemio mu? demır doymaz onla.. ben karışık da verıorum tek tek de.. beyaz peynir, labne, lor, domates salatalık, zeytın bazen, yumurta haftada 2, devam sütü 60 cc ya da meyve suyu, ıcınde ezıyorum genelde, ceviz, bız yıyorsak krep ya da pancake, bazen kahvaltı mamas da eklıorum dvm sutune degısık bı tat olsun dıye, bzen sırf sarısından omlet, menemen yersek dısarda ondan ıkı yemek kaşığı.. böle işte :)

ekmek hiç öyle sade yemez gün arasında eline verince yiyor .
bebe bisküvisi hiç vermedim gerek de duymadım ne bileyim...karışım da yapınca yemiyor kahvaltıyı iyce ezmek gerekiyor onun için de blendır kullanmak istemiyorum açıkçası ...
biz de yumurta kırınca veriyorum yiyor ..menemenin suyuna ekmek banıyoruz azcık ...kahvaltı maması da haftada bir kez ...
devam sütünü de kahvaltıdan iki saat sonra uyuyor o zaman veriyorum ...doyuyor galiba yetiyor kızıma ..haftada üç gün de kahvaltıya kaymak ekliyorum ha bi de en önemlisi 1 çay kaşığı pekmez ...daha ne olsun dimi yaaa:66::66:

sormuşken bişi daha sorayım :1:
yatırıken yastık kullanıyor musun ..benimki yastıktan hep kendini kaydırıp düz uyumayı tercih ediyor ..bazen herkül gibi yastığı kucaklıyor yatağın öbür ucuna fırlatıyor :53::53:
ne güzel yastıklar yaptım kendi elceğizimle :1: hiç biri işe yaramıyor sağolsun kızım hakkından geliyor :27::63::63:

evet pekmez doğru diyosun haftada 5 gun 1 tatlı kasıgı verıorum ben de..

yastığımız yok bıle, sadece kırlentler var süs için

bende önce sabah kahvaltı veriyorum labne,domates,yumurta,ekmek ne varsa ama az yiyo
yarım saat sonrada yemediklerini bir güzel karışım yapıyorum pekmezde kouyorumşapur şupur yiyo.:56:

Back
X