2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatilde tek tek yediriyordum ama şimdi sabah zamanım olmuyor. bazen geç kalkıyor. babasıyla 7,15 gibi evden çıkıyorllar. bende 8 de çıkıyorum. kahvaltımı sonra yapayım o zaman.

işteyim... öğrenci yok ders yok sınav yok iş yok... işteyim...

kızım evde, babası hasta... nasıl bakacak bilmiyorum...

dışarısı yanıyor, yanımda getirseydim bu sıcakta birşey olacaktı kesin 30km uzağındayım evimin...

bu şehirde kimsemiz yok, çok zormuş...

ücretsiz izin alabilmeyi o kadar çok istiyorum ki...

herşeye rağmen "sağlık olsun" diyebiliyorum, yeterki sağlığı,sağlığımız yerinde olsun...

linden sen öğretmenmisin...okullar tatil oldu yaw....lisede sınavlar bile bitti...ne okulu..yoksa idarecimisin...yazııkkk :9:

oy maşallah herkesçikler birşeyler veriyormuş kuzulara...bende çekirdek vermiştim...babsıda gazozu içip sonra şişeyi oğluna yalattırıyor....bende kızıyorum...bugunde sarma yedi yani içindeki pirinç ve kıymayı..bahartalı bişeyi ilk defa verdim....ama yiğite sabah öğle akşam domates ver yer...dedesi gibi..:)

ama meyve yemiyor...ne güzel elma kayısı muz püre yaptım yemedi...gerçi bende yiyemedim pek güzel gelmedi tadı :1:

akşam üstü muz verdim yedi biraz bir onu yiyiyor...onuda ben vermek istemiyorum..kabız yapıyor....:26:

evet çalışan bayan olmak zor ..hem iş hem ev ..
bi de ebek olunca ..ama bebekleriniz önemli ev işleri bir şekilde hallolur ..
derya demek sivalısın ..benim memlekette sana pek uzak değilmiş :1:
ben de kayısılar diyarı malayalıyım :64::64:
diğer arkadaşlar nerdeler pek uğramıyorlar ...prop bugün yok galiba
linden delimavi başkaa unutum valla eskiden daha yoğundu sayfamız ..herkes tatilde mi yaaa

bende malatyaliyim:69:

bugun benim yaramaz köftem yüzüme bakıp sırıtıyor...bende güldüm ona...ssonra bir baktım elinde fi tarihinden kalma bir kaset bantını çıkarmış...yaramazlık yaptığını bilerek suratıma gülmüyor mu..kızamıyorumda o zaman....:)

birde tv sephasından az daha receiveri düşüyordu zor yakaladım...ozaman kızdım işte...he he..:)

yemek hazırlarken yürütece oturttum...çamaşır mak. çalışıyordu gömme dolabın içinde makinam...kapağını açık bırakmıştım...gitmiş ordan koslayı kapmış....off off tehlikeli işler peşinde...o dolabada kilit vurmanın zamanı geldi...

yatağımızın hizasında priz var ne zaman yatağa yatsa prize koşturuyor...onlara da taktık plastik birşey....,,

yrüyünce ne yapacağım bilmem....

:26:

zeynep nerdesin yaa msn demisin...bir görünüp kayboluyorsun....:19:

canım sıkıldı...sana değil tabi..:) genel olarak..:)
msnye girmiyorum artik ömer icin degisik yemek tariflerine bakiyordum .......
simdide yaticam ama oglum kipir kipir nezaman ben yatsam o kalkiyor gene uyku yok:25:
infox aman dikkat deterjanlara ..
zeyn canım demek memleketlimsin ..neresinden peki canım

canim ben akcadayligim ama merkezde kaliyoruz gün saymaya basladik kismetse 15agustosta malatyadayim:21:

herkese günaydın ...kılar dün benimki çok fenaydı ..sürekli mızırdandı durdu ..hava da ok sıcak tabi her yer açık olmasına rağmen resmen buharlaşıyorduk
galiba bizimki diş çıkarak damaklarına dokundurmuyor bile artık...gece hiç uyumadık ikimi de ..hatta sabaha karşı kustu biraz midesi de buandı sıcaktan galiba ...
beynimde şimşekler çakıyor resmen uykusuzluktan

zeyn bu arada ben de akçadağlıyım yaaaa

çok sevindim senle tanıştığıma ..ben bu sene gidemiyorum ..gerçi gitsem de akçadağa annemler kayısı bahçemizdeler ....malu m bilirsin tam zamanı kaysıların...
bana özelden msn adresini atar mısın ...belki tanıdık çıkarız belli mi olur :3::3:

günaydın hanımlarr
iyi bir gün diliyorum,
işlerin az yoğun olduğu,
bebişlerimizin sağlıklı ve iştahlı olduğu güzel bir gün diliyorum:34:

günaydın kızlar!
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim. dün kreşte ateşi olmamış akşam eve geldiğimizde ölçtüm 37,3 tü. eve gidene kadar mızırdandı durdu arabasında. halbuki hiç yapmazdı. hemen ılık duşa soktuk. mamasını yedi ve yine beziyle yattı. kucağımda mamasını verdim sırtı su içinde kaldı. kuruladım yatınca. gece biz yatana kadar balkon kapısı açıktı. sonra aralık bıraktım ,biz yatarken üzerine tülbent örttüm. hemen dönüp üzerini açtı. bende arkasına başka birtane örttüm. izne çıkmadan 4. dişinide çıkarsında yolculukta rahat edelim.

chicco baston kullanan varmı skip modelini almak istiyorum ama biraz ağır gibi bebek arabamız 5.5 kilo bu 6.2 kilo hafif baston öneriniz var mı?

istediğim model

http://www.e-........../pusetler/chicco/chicco_skip_bebek_arabasi/CHI-72003500151

ben maltepe sahil migrotan aldım markasını hatırlamıyorum,
ama çok hafif çok da kullanışlı,
hem oturuyor, hem yatıyor,
oğlum rahat etti, kampanya vardı bir 89a almıştım ama normal fiatı bile chiccodan uygun,129 sanırım,

bende almak istiyorum, kreşe yürüyerek götürdüğümden diğer araba çok yoruyor.
ama boston puseti bizim dik yokuştan çıkarmam imkansız. :(

bende almak istiyorum, kreşe yürüyerek götürdüğümden diğer araba çok yoruyor.
ama boston puseti bizim dik yokuştan çıkarmam imkansız. :(

ay o baston puseti aldıktan sonra anladım ki hayat daha kolaymış:52:
hangi akla hizmet o koskoca arabaya dünyanın parasını vermişim, bir de evde yer kaplar, arabanın bagajını desen tek başına dolduruyor zaten, eşim hafta sonu yanımda olmasa taksiyle bi yere gitmeye kalksam saatlerce arabayla uğraşırım, açması bi dert kapaması bi dert taksinin bagajına sığmaz, adamlar tekerleklerini çıkarmaya çalışır bilmem ne..ne uğraşırdım sırtım ağrırdı remen :47:
neyse şimdi kurtuldum,
yokuşlarda da çıkıyor aslında melodi ama senin yokuş çok mu dik bilmem ki nasıl olur?

Back
X