2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bide sabah sabah öküzün biri sinirimi bozdu.
sabah kreşe geliyorum. caddedeyiz kaldırımdan indim karşıya geçeceğim. sokak arasına dönen yerde yaya için yeşil yanıyor. arabayı indirdim öküzün biri minibüs gibi bir arabada abla diye bağırdı döndüm geçmeye çalışıyor. dedim yol benim. neyse geçtim kaldırımdayım. sokağa döndü bana diyor yeşil bana yandı. bak dedim yeşil bana yanıyor. bekle dedim. abla çocuk var çıkma yola bak diyor. sus terbiyesiz dedim. sonra yürüdüm. ama sinirim tepeme çıktı. kıro tipli genç adamdı. memleket öküz dolu. kaldırımda beklerim karşıya geçmek için genelde sokak arasından karşıya geçerken olur bu. kimse yol vermez. öküz gibi geçer. insanlık kalmamış büyük şehirlerde artık. :47:

valla sen çok sessiz kalıyorsun. ne demek annesi vermiyor ama ben veriyorum. buna izin verme bence serçe hayır de. eşinle de konuş anansının yanında sessiz kalmasın. biz böyle yapıyoruz desin. çekirdek mi veriyor hemde bütün. :53: ve sen sesini çıkarmadan duruyor musun?iyi sabır gerçekten. ben müsade etmezdim kesinklikle.
hele kayısı olayından sonra. benim kv. bana fikrini söyler ama sen bilirisin der. mantığıma yatarsa yaparım yoksa yapmam ısrar edemez.

canım un helvasının bebeğe pek bir yararı yok hergün verme bencede. gof kilo yapar. muhallebi kaşık mamalarından ver. yemiyor demişsin ama içine biraz yaptığın helvadan karıştır belki öyle alışır.

zeytini geceden suya ıslat tuzu gider. domates ben verdim dr. da sormadım bişey olmadı şükür.

ekmeği domatese baıırınca yemiyor mu? benimki seviyor. kahvaltıda meyve yemesi süper.
haftasonu bende güzel bir kahvaltı yaptıracağım oğluşuma.

canım hayır desem bi daha asla konuşmazlar.eşimde anneci çok fazla hemde,burnumdan getirirler. gitmeme gibi şansımda yok hemen hemen her gün oradayız:63:çay versin hadi neyse ,ama ay çekirdeği allah korusun batsa boğazına çıkaramazsında.eşim konusuna gelincede 1 gün gitmedik ky.eşim iş çıkışında uğrar eve gelmeden,ky.kızmış melisayı görürmedim diye.eşimde evde bana söyledi akşam giderken eşime annen bişey filan der sen bişey deme dedim.huyudur onlar bişey derse eşimde onlara katılır,sen ne dediğinin farkındamısın annem ne derse haklıdır diyor.

canım hayır desem bi daha asla konuşmazlar.eşimde anneci çok fazla hemde,burnumdan getirirler. gitmeme gibi şansımda yok hemen hemen her gün oradayız:63:çay versin hadi neyse ,ama ay çekirdeği allah korusun batsa boğazına çıkaramazsında.eşim konusuna gelincede 1 gün gitmedik ky.eşim iş çıkışında uğrar eve gelmeden,ky.kızmış melisayı görürmedim diye.eşimde evde bana söyledi akşam giderken eşime annen bişey filan der sen bişey deme dedim.huyudur onlar bişey derse eşimde onlara katılır,sen ne dediğinin farkındamısın annem ne derse haklıdır diyor.

kusuruma bkma ama bu tip annesinin kölesi tip erkeklere sinir oluyorum,
ne demek annem ne derse haklıdır,
annen de insan hata yapabilir :47:
Allahım sen sabır ver yaa..kişiliğini oturtamıyor bazıları 100 yaşına da gelse :47:

selam kızlar nasılsınız??? biz çok iyiyiz dün gezdik kızımla haznedarda meydan merter diye biyer var oraya gittik real market vardı orda alışveriş yaptık kızım kimse onu sevmesin istiyo birileri yanımıza yaklaşınca çığlığı basıyor arabada oturmuyor kucağıma gelmek istiyor e insanlarada sevmeyin benim kızım huysuz diyemyosun bi araba bi kucak helak olduk allahtan eşim yanımdaydı baktık olmuyo önden önden gidip kamufle etti kızı :1: çünkü biara gözgöze bile gelse biriyle bağırıyordu:52::52: buarada bir baston puset beğendim 79 tl içine bindirdik çok rahtat görünüyordu tam olmasada baya yatıyordu yeterli yanı sürüşüde rahattı ama eşimi ikna edemedim :20: iki arabaya ne gerek varmış mış mış söylendi durdu

kızlar merabalar ..nasılsınız bugün...yabangülüm allah sabır versin durum zor yani...
melodi senden naber kıs...oğluş nasıl benimki bugün gece rahat yattı şükür ama saat 4.30 gibiydi mızırdanıyo bi de sıcaktan midesi bulanıyo emziği bile verince önce bi midesi kalkıyo allahım yaaa. ama sabah kahvaltıda keyifliydi saati saatini tutmuyo yani deli ediyo beni ....bizimki de çok bağırıyo brc.....bi de sürekli baba ...bugün de babası evde ya coştu iyce ...başka bebekler ağlarken anneeee der bzim babaaaaaa diyo ...ben de atıyorum babasına allah bağışlasın birbirinize diyorum ...ona gidince gülüyo sıpa....
bugün ilk defa su böreği verdim ..biraz yedi ..afiyet olsun kuzuma ...aslında kızlar korkmayın veri n herşeyi ...alışsınlar ....bütün bıdıkları öpüyorum ...inşallah eşimi ikna edersem bugün kızıma body almaya gidicem

sekerden bısı olmaz dıorum ama hergun vermeye de gerek yok bence, muhallebı yemıosa kaşık mamalarından al elmalı 7 tahıllı, irmikli ballı fln, onları yer be..

yogurdu meyveyle vermeyı denedın mı? bebe biskuvisiyle, pekmezle fln.. bız oyle baslamıstık yogurda snr alıstık sade yemeye

denedım canım yok yogurt corbası harıcı yogurdu yedıremıyorum bıde yumurtayıda bu cok az yıyo bende yogurt corbasına yumurtada koyuyorum ıste napıyım nerden ne versem kardır dıyorum ama acaba pısınce degerlerı kalıyomu onu bılmıyorum

ya resmen seni susturmuşlar. çok fena çembere alınmışsın. ay sinir oldum. hayır dedin die konuşmayacaklarmış.
hergün bide ordasın ay ben deli olurum valla.
valla kusura bakma canım biraz sert olacak sakın kırılma ama benim çocuğuma istemediğim birşey verecek özellikle ezilmemiş çekirdek boğazına batacak ve ben sakin kalıcam. ortalığı yıkarım, anasına sana da derim. basarım kıçına tekmeyi. allah korusun canım çocuğun nefes borusuna kaçtı bişey oldu kv ve kocan ne işe yarayacak.
yavrumun kılına zarar vereni hele bu kadar minikken çok fena yaparım.
sakın kırılma bu benim düşüncem. ne emekle büyütüyoruz yavrularımızıallahın dengesizi çekirdek betırıp boğazına kayısı kaçırsın diye mi?

selam kızlar nasılsınız??? biz çok iyiyiz dün gezdik kızımla haznedarda meydan merter diye biyer var oraya gittik real market vardı orda alışveriş yaptık kızım kimse onu sevmesin istiyo birileri yanımıza yaklaşınca çığlığı basıyor arabada oturmuyor kucağıma gelmek istiyor e insanlarada sevmeyin benim kızım huysuz diyemyosun bi araba bi kucak helak olduk allahtan eşim yanımdaydı baktık olmuyo önden önden gidip kamufle etti kızı :1: çünkü biara gözgöze bile gelse biriyle bağırıyordu:52::52: buarada bir baston puset beğendim 79 tl içine bindirdik çok rahtat görünüyordu tam olmasada baya yatıyordu yeterli yanı sürüşüde rahattı ama eşimi ikna edemedim :20: iki arabaya ne gerek varmış mış mış söylendi durdu

bende 2 haftadır puset itmekten çok yoruldum.
üstünde gölgeliği var mı?
dün bizde marketteyiz. kasiyer kızlar eşimi tanıyor benide .
neyse dün bir tanesi oğlumu eğilmiş yanağından öptü.
pusette yatıyordu. dedim öpmek yok, alerjisi falan mı var dedi
yok ama benim alerjim var dedim gülerek
ay pardon bilmiyordum ama çok tatlı dedi.
kusura bakma ama sevmiyorum dedim.
benimki çok sıcakkanlı, babası gibi.

kızlar merabalar ..nasılsınız bugün...yabangülüm allah sabır versin durum zor yani...
melodi senden naber kıs...oğluş nasıl benimki bugün gece rahat yattı şükür ama saat 4.30 gibiydi mızırdanıyo bi de sıcaktan midesi bulanıyo emziği bile verince önce bi midesi kalkıyo allahım yaaa. ama sabah kahvaltıda keyifliydi saati saatini tutmuyo yani deli ediyo beni ....bizimki de çok bağırıyo brc.....bi de sürekli baba ...bugün de babası evde ya coştu iyce ...başka bebekler ağlarken anneeee der bzim babaaaaaa diyo ...ben de atıyorum babasına allah bağışlasın birbirinize diyorum ...ona gidince gülüyo sıpa....
bugün ilk defa su böreği verdim ..biraz yedi ..afiyet olsun kuzuma ...aslında kızlar korkmayın veri n herşeyi ...alışsınlar ....bütün bıdıkları öpüyorum ...inşallah eşimi ikna edersem bugün kızıma body almaya gidicem

iyiyim canım. oğlum dün ateşlenmedi.
sıcakladığında hemen ılık duşa sok ferahlıyor.
birde çok sıcaksa ateşi hafifte olsa bezle yatır.
kızlar babacı olur canım

ay melodı bende openlere delı oluyorum valla opme kardesım bebek bu ya daha ben doya doya opmuyorum kıyıpta.bende gecen gun annemın bı arkadası var caybahcesındeyız sıgara içti pesıne bunu kucagına aldı neyse dedım bıse demıyım cunku bızde cok emegı olan bırı.ama sonrada sap sap opmeye baslayınca dayanamadım yuh yeseydın bıde dedım.oda sus terbıyesız sanamı sorcam dıyo saka yaptım zannettı sonra dedım ya gercekten yanı sıgara ıctın cocugu opuyon falan fılan aldım hemen.dayanamıyorum ben .sonra annemle basladılar zaten bı bu cocuk buyutuyo bız buyutmedık bundan ogrencez..bende dedım valla sız ole ben bole...

evet meloş gölgeliğide var altında sepetide var bişeyler koymak için net ten bakıyım resmini bulursanm koyarım

slm millet, mouse buldum sonunda :) yazabiliyorum nihayet...

kızlar benim oğlum bağırıp duruyo artık hiç durmuyo. mutluysa da canı sıkkınsa da bağırıyor. bi acayip. sabah yıktı ortalığı... sesi de kalın dananın. :9:
:))) bu aylar böyle demek... melis de öyle.. ses denemeleri yapıyorlar :))
anne baba gel ver hadi dede dada kedi(tedi) hey... bakalım 1 yaşında neler anlatacaklar :)
kreş için yemek listesi hazırlıyorum.
değişik önerisi olan varmı?
yumurta yedirmekte zorlanırlarsa labneyle karıştırınca rahat oluyor...
meyveyi de yemezse sütlü pirinçli kaşık mamasıyla karıştırmak işe yarıyor...
varsa tarhana torbası hem çok faydalı hem de pişirmesi pratik...
ay melodı bende openlere delı oluyorum valla opme kardesım bebek bu ya daha ben doya doya opmuyorum kıyıpta.bende gecen gun annemın bı arkadası var caybahcesındeyız sıgara içti pesıne bunu kucagına aldı neyse dedım bıse demıyım cunku bızde cok emegı olan bırı.ama sonrada sap sap opmeye baslayınca dayanamadım yuh yeseydın bıde dedım.oda sus terbıyesız sanamı sorcam dıyo saka yaptım zannettı sonra dedım ya gercekten yanı sıgara ıctın cocugu opuyon falan fılan aldım hemen.dayanamıyorum ben .sonra annemle basladılar zaten bı bu cocuk buyutuyo bız buyutmedık bundan ogrencez..bende dedım valla sız ole ben bole...
evet yaa herkesin kendi çocuğu, anne baba ne istiyorsa herkesin buna saygı göstermesi lazım, en nihayetinde önce bizim yavrularımız yani...
sigara zaten ayrı bir konu, isteyen istediği kadar kendini zehirleyebilir ama benim nefes alma sınırlarımda kimsenin bunu yapmaya da hakkı yok... bu konuda ben çok tutucuyum asla kızımın yanında yakınında içirtmem...

melodi markasını tam hatırlamıyorum ama bunun aynısı her rengide var $imagesCAKK15C5.webp

meydan merter bana çok yakın sendemi bahçelievlerde oturuyosun?

melodi markasını tam hatırlamıyorum ama bunun aynısı her rengide varEki Görüntüle 228273

çok güzelmiş nerden baktın canım. markası filan ne?

slm millet, mouse buldum sonunda :) yazabiliyorum nihayet...

:))) bu aylar böyle demek... melis de öyle.. ses denemeleri yapıyorlar :))
anne baba gel ver hadi dede dada kedi(tedi) hey... bakalım 1 yaşında neler anlatacaklar :)

yumurta yedirmekte zorlanırlarsa labneyle karıştırınca rahat oluyor...
meyveyi de yemezse sütlü pirinçli kaşık mamasıyla karıştırmak işe yarıyor...
varsa tarhana torbası hem çok faydalı hem de pişirmesi pratik...

evet yaa herkesin kendi çocuğu, anne baba ne istiyorsa herkesin buna saygı göstermesi lazım, en nihayetinde önce bizim yavrularımız yani...
sigara zaten ayrı bir konu, isteyen istediği kadar kendini zehirleyebilir ama benim nefes alma sınırlarımda kimsenin bunu yapmaya da hakkı yok... bu konuda ben çok tutucuyum asla kızımın yanında yakınında içirtmem...

sigara benimde en sinir olduğum konu eşim içiyor ben sürekli fırçalıyorum. uzak dur diye. sigara içenler inanılmaz düşüncezi oluyor.

eşim bana da diyor sende öpme onu ben doğurdum öperim diyorum. benden başkası öpmeyecek bitti.
çok iyi yapmışsın bence. elini öp ayağını öp.
ay bide en gıcık olduğum şey yanağını sıkıyorlar. yaw ellemeyin. kedimi bu mıncıklıyorsunuz.
herkes haddini bilecek.

çok güzelmiş nerden baktın canım. markası filan ne?

sigara benimde en sinir olduğum konu eşim içiyor ben sürekli fırçalıyorum. uzak dur diye. sigara içenler inanılmaz düşüncezi oluyor.

eşim bana da diyor sende öpme onu ben doğurdum öperim diyorum. benden başkası öpmeyecek bitti.
çok iyi yapmışsın bence. elini öp ayağını öp.
ay bide en gıcık olduğum şey yanağını sıkıyorlar. yaw ellemeyin. kedimi bu mıncıklıyorsunuz.
herkes haddini bilecek.

bston pusetmi alıcaksın melodi?

almayı düşünüyorum. benimki çok yoruyor beni. akşam pestilim çıkıyor resmen.

geçen gün bimde de vardı ama açıp incelemedik. 70 tl idi

sezencim senin oğluşun panço havlusu kullanışlı mı. bimde gördüm bende.
hatta kv. gittiğimizde ordada görmüştüm. rahat olur diye düşündüm. tek havluyla deniz çıkışı kurulamak zor oluyor.

Back
X