2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzelmiş canım. bu markanın normal satış mağazaları var mı acaba. ben netten alışveriş yapmayı sevmiyorum. görmeden dokunmadan alamam. bende hafif istiyorum ama kararsız kaldım. alırsan resmini koy canım.[/QUOTE]

direk satış mağazası varmı bilmiyorum cnm bende bakmadan almayı sevmiyorum aslında nasıl açılr,kapanır görmem lazım.bir ara çıkınca araştırıcam haber veririm sanada

kopekop öyle valla ben de sıkmadan asla doyamam dişlerim sıkışıyor resmen yaaa ...öğlen napıcanız bebişlere...ben bayadır vermiyodum kavanoz ..dün aldım onu deniycem ...hipp marka var organikmiş ...çok güzele benziyor ..yalnız eşek kafam ayına bakmamışım içinde neler var ona bakıyorum direk...sebze var bi de tavuk verebilirim diye aldım çünkü evde yapınca da sebzelere tavuk koyuyorum arada...ama 12 ay diyor o kısmı anlamadım ben de versem mi vermesem mi bilemedim bi de içinde küçük küçük erişte var ....

ben öğlen kabak yedircem camışa, ama erişteli başka bi mama vermiştim bi zaman, hipp miydi acaba, ay yzma nedeni parça büyüklüğüyle de ilgili oluyo sanırım, o büyüklükte veriosan ver. ben eriştenin kendini bile yediriom peynirli cevizli çok güzel yiyo. aaaaaa dün demir ilk defa bi yemeği reddetti maymun etti beni sokakta, mis gibi tavuk suyu çorba söyledim ona terbiyeli, bi kitledi ağzını, çok da lezzetliydi, acaba ekşisi mi çok geldi.. ben de mecburen köfte söyledim ona, çorbayı da kendim içtim :)

ben öğlen kabak yedircem camışa, ama erişteli başka bi mama vermiştim bi zaman, hipp miydi acaba, ay yzma nedeni parça büyüklüğüyle de ilgili oluyo sanırım, o büyüklükte veriosan ver. ben eriştenin kendini bile yediriom peynirli cevizli çok güzel yiyo. aaaaaa dün demir ilk defa bi yemeği reddetti maymun etti beni sokakta, mis gibi tavuk suyu çorba söyledim ona terbiyeli, bi kitledi ağzını, çok da lezzetliydi, acaba ekşisi mi çok geldi.. ben de mecburen köfte söyledim ona, çorbayı da kendim içtim :)

oooooh ana oğul lokantalarda yemek yemeyede başlamışsınız.afiyet olsun demir efendiye:56::56::56:

oo biz hep gidiyoruz oglumla, genelde corba ıcırıyorum ama guvendıgım yerlerse kofte ya da tavuk ızgara yedırıyorum, bazen acık bufelerden haşlanmış sebze, yogurtlu bişiler fln :) kavanoz maması nereye kdr demi ama, cocugumun da bir damak tadı var, onun da hakkı mis gibi adanaları sıcacık lavaşları yemek :)))

kıs ben de kavanozu sevmiyorum aslında yaklaşık iki aydır da vermiyorum da bugün bi değişiklik olsun dedim ...
bizim sıpa da lavaşı seviyor ..koparamayınca sinirleniyor ama ..dışarda ben de bir iki kere çorba verdim ezogelindi galiba ...ama başka bişi denemedim çünkü genelde benim tosbağam dışarı çıkınca uyuyor o uyanana kadar da ben çoktan yemekleri götürüyorum kalkıyorum :)))

benim küçük danam da dürümün lavaşından yiyor, koparıp koparıp veriyoruz,
bir de elindekini bitirir bitirmez vermezsen bağırıyor dana :52:

vay canavar analar vay demek bebelerinizi ısırıp ham yapıyorsunuz. :60:
yazık yaw ben ısırmıyorum pek yani dişimle gıdıklıyorum hiç ağlatmadım öyle.
bol bol öpüyorum her yerini.
kuzum akşamları kreşten almaya gidince yanağımı öpüyor. yani ağzını açıp bütün suratımı tükürük yapıyor öpmesi böyle
sonra başını omzuma koyuyor. ay bebişim benim yaaa bazen içim acıyor onu bıraktığım için. :59:
büyük ihtimal bu kreşten alıyorum. başka yere vericem denemek için hoşuma gitmeyen şeyler var konuştum düzelmedi.
zaten çocuğunu burdan alan bir bayanla görüştüm memnun olmadığını söyledi. izne çıkana kadar diğer tarafı deneyeyim diyorum.

http://www.e-........../pusetler/chicco/chicco_ct_06_puset/CHI-73363

en sonunda buna karar verdim galiba..kullanan var mı kızlar? her girdiğim mağazada sunny baby diye bi markanın arabasını tavsiye ediyolar..kapanması falan çok güzel bir de sırta asmak için kemeri var ama ne bileyim güvenemiyorum....yarına kadar biraz daha araştırıp daha uygun bişe bulamazsam bunu alıcam....

selam arkadaşlar kardeşimin düğünü vardı izinliydim bi kaç haftadır gelemedim bi türlü.
Benim kızım ço kötü kabardı arkadaşlar sıcaktandır herhalde dmi dra götürmedim isilik dediler bende sürekli dra götürmiyim dedim aranızda böyle olan varmı ne yapmalıyım hergün banyo yaptırıyorum ama geçmedi sivri sinek ısırmış gibi her yeri şiş yavrumun:59:

vay canavar analar vay demek bebelerinizi ısırıp ham yapıyorsunuz. :60:
yazık yaw ben ısırmıyorum pek yani dişimle gıdıklıyorum hiç ağlatmadım öyle.
bol bol öpüyorum her yerini.
kuzum akşamları kreşten almaya gidince yanağımı öpüyor. yani ağzını açıp bütün suratımı tükürük yapıyor öpmesi böyle
sonra başını omzuma koyuyor. ay bebişim benim yaaa bazen içim acıyor onu bıraktığım için. :59:
büyük ihtimal bu kreşten alıyorum. başka yere vericem denemek için hoşuma gitmeyen şeyler var konuştum düzelmedi.
zaten çocuğunu burdan alan bir bayanla görüştüm memnun olmadığını söyledi. izne çıkana kadar diğer tarafı deneyeyim diyorum.

kreşemi vermeye başladın oğluşunu çalışan annelerin işi gerçekten çok zor hep bi sorun istediğin gibi bi türlü baktıramıyosun bebişe allah yardımcımız olsun bende hep annemle sorunlar yaşıyorum biliyosun bizim kız gezmeyi sevmiyo otomobili sevmiyo kıyameti koparıyo binince annemde sürekli memlekete gitmek istiyo bende hep izin alamamki buyüzden sürekli sorun oluyo bakalım nereye kadar gidicek böyle. Sende inşallah istediğin gibi bi kreş bulursun

kızlaaaaaaaarrrrrrr biraz önce kızıma su verirken farkettim ....teyzeleri ilk dişimiz çıkmış ...çok mutluyuuuuummmm:66::66::64::64:

selam arkadaşlar kardeşimin düğünü vardı izinliydim bi kaç haftadır gelemedim bi türlü.
Benim kızım ço kötü kabardı arkadaşlar sıcaktandır herhalde dmi dra götürmedim isilik dediler bende sürekli dra götürmiyim dedim aranızda böyle olan varmı ne yapmalıyım hergün banyo yaptırıyorum ama geçmedi sivri sinek ısırmış gibi her yeri şiş yavrumun:59:

canım bence götürmelisin çünkü sıcaktan olsa nokta nokta kırmızı kabarıklar olur. bizde öyle oluyor hametan sürüyorum iyi geliyor.
sivrisinek ısırmış gibi şiş diyosun alerji olabilir.

kreşemi vermeye başladın oğluşunu çalışan annelerin işi gerçekten çok zor hep bi sorun istediğin gibi bi türlü baktıramıyosun bebişe allah yardımcımız olsun bende hep annemle sorunlar yaşıyorum biliyosun bizim kız gezmeyi sevmiyo otomobili sevmiyo kıyameti koparıyo binince annemde sürekli memlekete gitmek istiyo bende hep izin alamamki buyüzden sürekli sorun oluyo bakalım nereye kadar gidicek böyle. Sende inşallah istediğin gibi bi kreş bulursun

sorma verdim ama içime sinmiyor. olmuyor tabiki bakıcı olmadı hadi burdakiler eğitimli dedik tamam ama dediğimi yapmıyorlar ve olumsuzluklar olduğunu öğrendim ki hissetmiştim zaten.
müdüre hanımla görüşmem rağmen bişey değişmedi. en basit örneği biberonun yıkanmadığını anladım. çünkü akşam mama vermeden biberonunu kokladım içi mama kokuyor. ben sabunla yıkadığımda asla koku olmuyor.
senin işinde zor kızın gezmeyi sevmiyor annen sürekli gitmek istiyor. çalışna anne olmak çok zor gerçekten. içim acıyor.

kızlaaaaaaaarrrrrrr biraz önce kızıma su verirken farkettim ....teyzeleri ilk dişimiz çıkmış ...çok mutluyuuuuummmm:66::66::64::64:

hayırlı olsun dişiniz. :nazar:

ilk dişiniz hayırlı olsunnnn bizdede öyle olur ilk gören hediye alırr ama bn kuzuma daha bşy almadımmmmm ayıp banaaaa doğru vallaa kmseden fayda yok tırnağın varsa başını kaşıycan anacımmmm....benim kızım çok hastaaa dün sabahtan beri ateşlii bianda yükseliyoo zor düşüyo dn akşam 39.5 ti ilçede devlet hastanesine gtrdm acile tm yarımsaat bekledik almadılar çaldım kapıyı fırça çektim çocuk yanıyo havale geçirmesinimi bekliyosunz bune böyle dedimmm snra buyrun dediler neyse acemi yeni mezun bi prtisyn koymşlar bşy yok diştendr dedi alt dişler çıktı bzm üstler zorluydr dedim rtık eve geldm bu sabahta 40 derece oldu kızım ağlaya ağlaya bi hal oldu fitille zor düşrdm aldım denizli merkeze önce tekdene gtrdm çocuk dru izinlymş acilde baktılar kulak enfeksiyonu dediler 10 tane iğne verdilerr güvenemedm server gaziye çocuk dr na oda aynını dedii 10 tane iğne verdi kuzuma sabah akşam vurunacak ateşler içinde yanıyooo kuzumm ateş düşürücü veriyomm daha kaşığı gördüğü an öğrüyoo son çare fitille düşürüyommm az önce oynatarak dolven verdm şükür kusmadı az önce baktım yeni 37.5e dşmüş şükürr şu iki günü atlatsak rahatlayacak inş.çocuklarımz hasta olmasın çok zor dayanamıyom bn onlar acı çeknce bizden bukdr iştee bu arada ateşi olupta diş bekleyenlernz varsa ateş 39u geçince diş değil hatalıkmş diş okadar ateş yapmazmış dr öle dediii bilginize

kimseler yok herkes uykuda bende uyku filan kalmadı.melisa çok kötü kustu:(ne yatak ne halı hiç bişey kalmadı.ilk kez böyle oldu nedense :59:yatarken bi sağa dönüyor bi sola dönüyordu, bi türlü rahat yatamadı yavrum en sonunda kustu şimdi uyudu ama halada rahat değil.eşim işte aradım bi daha kusarsa annemleri ara hast.götürn dedi işallah bi daha kusmaz.:43:
canim cok gecmis olsun insallah önemli birsey degildir

hayirli olsun ilk disiniz.......

Back
X