Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malatyaherkeslere bir günaydın da benden ...
babam bugün memleketten kayısı gönderiyor eşim almaya gitti dört gözle bekliyorum
benim tontiş de yanımda kabloları çekmekle meşgul yapma diyorum sırıtıyor
sabahları 6ç30 da ayakta ve huysuz bişi oldu çıktı mız mız mır mır edip duruyo .kahvaltısını edip üstüne bi yarım saat uyuyunca açılıyo hanfendi hazretleri
yabangülüm allah sabır versin canım ben asla dayanamazdım heralde ama kv de de suç yok o görevini yapıyor bence suç eşinde kusura bakma ama ...eşinin müdahale etmesi lazım
melodi senden naber prop nerelerde ...biz de dün koçtaşa gittik çok güzel yaa insan hiç çıkamk istemiyo geçen sefer bi dolu havlu aldırdım ama eşime bu sefer ne yaptıysam bişi aldıramadımben de yani çok fenayım
infox hayırlı olsun canım bebeğine demek sıralıyoryav bizim bu tosbağa halen aynı hiç bi hareket yok ye iç otur
canı isterse de jet hızyla geri geri gidiyor .herkse güzel bir gün diliyorum ve ben de minikleri ısırıyorum ısırıyoruuuuuummmmm ve benimkini ısırdım bile ağlıyooooo
![]()
selam arkadaşlar kardeşimin düğünü vardı izinliydim bi kaç haftadır gelemedim bi türlü.
Benim kızım ço kötü kabardı arkadaşlar sıcaktandır herhalde dmi dra götürmedim isilik dediler bende sürekli dra götürmiyim dedim aranızda böyle olan varmı ne yapmalıyım hergün banyo yaptırıyorum ama geçmedi sivri sinek ısırmış gibi her yeri şiş yavrumun![]()
evet canım bahçelievlerdeyimmeydan merter bana çok yakın sendemi bahçelievlerde oturuyosun?
hayırlı olsun boncuk gelsin hediyelerkızlaaaaaaaarrrrrrr biraz önce kızıma su verirken farkettim ....teyzeleri ilk dişimiz çıkmış ...çok mutluyuuuuummmm![]()
geçmiş olsun bebişinüzülme annesi çabucak iyileşir inşallahilk dişiniz hayırlı olsunnnn bizdede öyle olur ilk gören hediye alırr ama bn kuzuma daha bşy almadımmmmm ayıp banaaaa doğru vallaa kmseden fayda yok tırnağın varsa başını kaşıycan anacımmmm....benim kızım çok hastaaa dün sabahtan beri ateşlii bianda yükseliyoo zor düşüyo dn akşam 39.5 ti ilçede devlet hastanesine gtrdm acile tm yarımsaat bekledik almadılar çaldım kapıyı fırça çektim çocuk yanıyo havale geçirmesinimi bekliyosunz bune böyle dedimmm snra buyrun dediler neyse acemi yeni mezun bi prtisyn koymşlar bşy yok diştendr dedi alt dişler çıktı bzm üstler zorluydr dedim rtık eve geldm bu sabahta 40 derece oldu kızım ağlaya ağlaya bi hal oldu fitille zor düşrdm aldım denizli merkeze önce tekdene gtrdm çocuk dru izinlymş acilde baktılar kulak enfeksiyonu dediler 10 tane iğne verdilerr güvenemedm server gaziye çocuk dr na oda aynını dedii 10 tane iğne verdi kuzuma sabah akşam vurunacak ateşler içinde yanıyooo kuzumm ateş düşürücü veriyomm daha kaşığı gördüğü an öğrüyoo son çare fitille düşürüyommm az önce oynatarak dolven verdm şükür kusmadı az önce baktım yeni 37.5e dşmüş şükürr şu iki günü atlatsak rahatlayacak inş.çocuklarımz hasta olmasın çok zor dayanamıyom bn onlar acı çeknce bizden bukdr iştee bu arada ateşi olupta diş bekleyenlernz varsa ateş 39u geçince diş değil hatalıkmş diş okadar ateş yapmazmış dr öle dediii bilginize
malatya![]()
sıcaktandır canım geçer üzülme.bizde hastayız ishal ,kusma var.hiç hali yok kuzumun onu öyle görünce ruhum daralıyordoktor ilaç verdi hiç bişey yemiyor,her şeyi yiyen kızım
![]()
evet canım bahçelievlerdeyim
hayırlı olsun boncuk gelsin hediyeler
geçmiş olsun bebişinüzülme annesi çabucak iyileşir inşallah
sizede geçmişolsun iştahsızlık çok kötü yaa orda ben kopuyorum artık aç duruyrlar resmen yememek için direniyorlar kuzular
kızlarrrr yirmilik dişim ağrıyor çıkmaya çalışıyor esilanın diş jelinden mi sürsem acep iyi geliyomu bakalım![]()
evet çok kötüyüm benim iştahım kesildi.sütümde gelmedi bu gün,eşim dünya bi laf söyledi hasta oldu diye.evde hiç bişeyi eksik etmiyormuş,kimse alamazken o eve bilmem neler alıyormuş.yinede ben hasta ediyormuşum.annesinin yanında dünya bi laf söyledi bana,kendisi bakarmış iyiki ben çalışmıyormuşum o anca bilg.başında otursun gibi laflar etti.bide annemlerde kaldım 1 gece kardeşim askere gidecek diye,annemlerde hasta olmuş.görümcem kızmış ky.söyledi niye götürmüşüm ben annemlere 1-2 saatliğine gitseymişim, artık annemlerede gidemeyecem.ky.zaten annelerde gelince kızım hastaydı diyor onlarda yangına körükle gidiyor.zaten ayda 1 gidiyorum 10 dk. mesafedeler![]()
kızlaaaaaaaarrrrrrr biraz önce kızıma su verirken farkettim ....teyzeleri ilk dişimiz çıkmış ...çok mutluyuuuuummmm![]()
selam arkadaşlar kardeşimin düğünü vardı izinliydim bi kaç haftadır gelemedim bi türlü.
Benim kızım ço kötü kabardı arkadaşlar sıcaktandır herhalde dmi dra götürmedim isilik dediler bende sürekli dra götürmiyim dedim aranızda böyle olan varmı ne yapmalıyım hergün banyo yaptırıyorum ama geçmedi sivri sinek ısırmış gibi her yeri şiş yavrumun![]()
kızlaaaaaaaarrrrrrr biraz önce kızıma su verirken farkettim ....teyzeleri ilk dişimiz çıkmış ...çok mutluyuuuuummmm![]()
hayırlı olsuuuuuuuuuun,
artık ne alıcanı düşün kızına,
dişini ilk gören hediye alır bizde![]()
ilk dişiniz hayırlı olsunnnn bizdede öyle olur ilk gören hediye alırr ama bn kuzuma daha bşy almadımmmmm ayıp banaaaa doğru vallaa kmseden fayda yok tırnağın varsa başını kaşıycan anacımmmm....benim kızım çok hastaaa dün sabahtan beri ateşlii bianda yükseliyoo zor düşüyo dn akşam 39.5 ti ilçede devlet hastanesine gtrdm acile tm yarımsaat bekledik almadılar çaldım kapıyı fırça çektim çocuk yanıyo havale geçirmesinimi bekliyosunz bune böyle dedimmm snra buyrun dediler neyse acemi yeni mezun bi prtisyn koymşlar bşy yok diştendr dedi alt dişler çıktı bzm üstler zorluydr dedim rtık eve geldm bu sabahta 40 derece oldu kızım ağlaya ağlaya bi hal oldu fitille zor düşrdm aldım denizli merkeze önce tekdene gtrdm çocuk dru izinlymş acilde baktılar kulak enfeksiyonu dediler 10 tane iğne verdilerr güvenemedm server gaziye çocuk dr na oda aynını dedii 10 tane iğne verdi kuzuma sabah akşam vurunacak ateşler içinde yanıyooo kuzumm ateş düşürücü veriyomm daha kaşığı gördüğü an öğrüyoo son çare fitille düşürüyommm az önce oynatarak dolven verdm şükür kusmadı az önce baktım yeni 37.5e dşmüş şükürr şu iki günü atlatsak rahatlayacak inş.çocuklarımz hasta olmasın çok zor dayanamıyom bn onlar acı çeknce bizden bukdr iştee bu arada ateşi olupta diş bekleyenlernz varsa ateş 39u geçince diş değil hatalıkmş diş okadar ateş yapmazmış dr öle dediii bilginize
evet çok kötüyüm benim iştahım kesildi.sütümde gelmedi bu gün,eşim dünya bi laf söyledi hasta oldu diye.evde hiç bişeyi eksik etmiyormuş,kimse alamazken o eve bilmem neler alıyormuş.yinede ben hasta ediyormuşum.annesinin yanında dünya bi laf söyledi bana,kendisi bakarmış iyiki ben çalışmıyormuşum o anca bilg.başında otursun gibi laflar etti.bide annemlerde kaldım 1 gece kardeşim askere gidecek diye,annemlerde hasta olmuş.görümcem kızmış ky.söyledi niye götürmüşüm ben annemlere 1-2 saatliğine gitseymişim, artık annemlerede gidemeyecem.ky.zaten annelerde gelince kızım hastaydı diyor onlarda yangına körükle gidiyor.zaten ayda 1 gidiyorum 10 dk. mesafedeler![]()
yok canım estağfurullah, çok haklısın.ama arkamda olan bi ailem yok,yapayalnızım yani.eşim ben kaynetmekten asla korkmam ben en değerli varlığım babamı kaybetmişim hiç bişey umrumda değil diyor.bide severek evlendiğim sorunlu bi evlilik oldu,ailem bide çevreye çok bağımlılar çevre ne der,akrabalar ne der diye yaşıyorlar.bi nevi ettğini çek gibi bişey yani,kendimi ezdirmeme konusuna gelincede eşim başta olmak üzere ailesine fırsat veriyor.o onlardan önce eziyor beni cevap versem heralde idam ederler beni.pısırıkmı denir artık ne denirse öyle bi yapım var,ama son sabrımı yaşıyorum bir gün patlayacam artık.ama tek kızımı düşünüyorum 7 yıl sonra sahip oldum onun annesiz kalmasını istemiyorum.aslında ailem arkamda olsa hiç kimse bişey yapamaz ama ne yazıkkı biliyorlar ondan böyle yapıyorlar.ya yabangülüm kızacan bozulacan küfür de etcen belki de sen nasıl bir kadınsın, nasıl bir insansın, nasıl bir bireysin!! biz kaçıncı yüzyıldayız, zamanın önemi yok biz dağ başında mı yaşıyoruz, kim kimin üzerinde böyle bir hükümdarlık kurabilir, senin kişiliğin nerde, kendi doğruların nerde, hayat felsefen nerde?kendine böyle davranılmasını nasıl hazmedebiliyorsun?çocuktan önce de böyle olduğunu varsayıyorum anlattıklarndan, kenini nasıl böyle ezdirebilirsin? sen onların gelini olmayı geçeceksin önce, sen kendi ailenin kendi evinin kadınısın, annesisin; diğer bağlı olduğunuz ailelerin hiçbir önemi yok, önce kendi ailen gelir, söz sahibi olman gerekir, lafın geçmeli, ideallerin olmalı. daha kendi yetiştirdiğin çocuk üzerinde söz hakkın yok, evde ne üzerinde söz hakkın var senin? sen de bir kadın yetiştireceksin, o da mı böyle olacak? bir an önce silkinip kendine gel, şikayet etmekle olmaz, harekete geçmen lazım, yapcağın bişi de yok, benım evım, benım aılem, benım cocugum diyeceksin, kapını kpatacaksın.. bu ne yaa okudukça sinirleniyorum yaa
saol yabangülümsen anlattıkça ben sinir olmaya başladım senin kocana kaynanatöre görümce kişisine ayy cımbızla yolcam saçlarını tek tek offffffff
sinir insanlar kardeşin nereye gitti askere allah kavuştusun canım benimm
selam kızlar ya inanmıyorum amma malatyalı varmış..öperim hepinizi hemşehrilerim:)))
dün söylediğim arabayı aldım gece e bebekten...en geç pazartesi gelir heralde![]()