Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halenur geçmiş olsun...sıcaklar bizide çok etkiliyor...günde kaç kez su altına sokuyorum üst değiştiriyorum bilmiyorum...:26:
nesibe çocuktan çocuğa değişir sanırım...bizmkine aşırı enerji verdi bu sıcaklar....emekliyor kalkıyor..ne yerde ne gökte tutabiliyorum....salonun kapısını keşfetti bugun ne zaman yere koysam gidip kapı ile oynuyor..mutfağa gittim kapıyı kapatmış arkada kalmış zor girdim içeri![]()
sizin bebislerin bingildaklari kapandimi benim oglumunki hala bir parmak kadar acik
ay canım bende 1,5 2 aydır aynı derttten muzdaribim ne bi kahvaltı yaptırabiliyorum nede bi başka öğün bişey yedirebiliyoırumölmek istiyorum yaaa delircem artık bıktım bu çocuğun iştahsızlığından ne güzel düzelmişti ne oldu yine offff offfffffffffffffff şu sorun beni hayatımdan bezdirdi artık bıktım
dün oglumu kucagimda gezdiriyordum birtane teyze gördü kac aylik oldugunu sordu ben söyleyince cok ufak görünüyor zayifmis dedi moralim bozuldu napayim canim her cocuk bir olmazki bazisi iri yapili olur bazisi minyon tipli önemli olan sagligi yerinde olsun dimi ama
dün oglumu kucagimda gezdiriyordum birtane teyze gördü kac aylik oldugunu sordu ben söyleyince cok ufak görünüyor zayifmis dedi moralim bozuldu napayim canim her cocuk bir olmazki bazisi iri yapili olur bazisi minyon tipli önemli olan sagligi yerinde olsun dimi ama
daha densizi denk geldi bana aaaaa hiç büyümemiş dedi![]()
kızlar burayla alakalı degıl ama belkı bılıyosunuzddur dıye soruyorum dunden berı vajınamda ınanılmaz yanma var daha dogrusu dun kasıntı vardı sımdıde yanma bana bı krem bıse onerebılıremısınız.resmen ıçi kasınıyo ya (afedersınız)dr.ada gıdemem sımdı kızım hıc durmuyo..
canım doktora gitmen lazım ne yapıp edip,
çünkü mantar da olabilir, idrar yolu enfeksiyonu da,
kafamıza göre ilaç söylersek Allah korusun sana zararı olabilir..aman deyim dikkat et
aaa bu arada bide fitil vermişti ama onu hatırlamıyorum tek bi fitil gece yatarken atıyosun anında geçirmişti kremide doktor eşinle beraber kullan demişti ondan geçmiş olabilir demişti
haklisin canim bazilari insani cok sinir ediyor bebislerimizin totosunu yesin onlaray canım bende 1,5 2 aydır aynı derttten muzdaribim ne bi kahvaltı yaptırabiliyorum nede bi başka öğün bişey yedirebiliyoırum(varsa yoksa su devam sütü meyve suyu,veya kefir ya da ayran
sıvı dışında bişey istemiyo
ama sğlık ocağına 9 ay oldu diye kontorle gittik hemşiremişz çok norml olduğunu sıcaklrın ve dişin etkisiyle olduğunu kesinlikle zorlamamamı söyledi
aman canım ya teyze çocuk doktorumuymuş:Spehhhh salla gitsin tabiki her çocuk farklıdır benim oğumla arası bi hafta olan bi akraba bebek vr bizimkinden uzun ve iri duruyo,ama maşallah tabi bebeişin babasıda boylu poslubenim kocam gibi bıdık diil
ama o bebişinde saçı yok mesela
yani her bebeğin ldığı genler sonuçta farklı
sen bşver teyzeyi halt etmiş o
![]()
cok gicik bu insanlar yadaha densizi denk geldi bana aaaaa hiç büyümemiş dedi![]()
canim o mantardir sen en iyisi doktoruna sor gecmis olsunkızlar burayla alakalı degıl ama belkı bılıyosunuzddur dıye soruyorum dunden berı vajınamda ınanılmaz yanma var daha dogrusu dun kasıntı vardı sımdıde yanma bana bı krem bıse onerebılıremısınız.resmen ıçi kasınıyo ya (afedersınız)dr.ada gıdemem sımdı kızım hıc durmuyo..
banada kac aylık demıstıbırı.. ozaman 6 aylıktı soyledım.sonra kılosunu sordu soledım.benımkıyle aynı dedı kılosu senınkı kac aylık dedım 3 aylık oldu dedı..:)