sizin bebislerin bingildaklari kapandimi benim oglumunki hala bir parmak kadar acik
bşzmkide kapanmadı zeynep....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin bebislerin bingildaklari kapandimi benim oglumunki hala bir parmak kadar acik
selam kızlar ne var ne yok gıremedım uzun zamandır herkes ıyıdır ınşallah bizi sorarsanız biz de iyyiyiz(ayyy mektup yazar gıbı oldu be)
bızım cadı kacıyor ben kovalıyorum
hayırlı akşamlar kızlar
benim bir sıkıntım var yaaa
benim kız bu günlerde daha dogrusu bugün çok keyifsizdi
mızıldanıp duruyor ateşid çıkıyo iştahımızda kaçtı
acebe dişmi çıkarıcak o yüzdenmi böle oldu anlamadım benim daha ilk çocugum oldugu için pek anlayamadım sizin anliycanız daha okadar tecrübeli degilim
bugun e-bebekte yiğiti bisklete bindirdim....chicconun indirime girmiş...çok hoşuna gitti ağzı açık kaldı konuştu falan.... resmini çektim bende....200 tl idi...alsammmı nereye sokuşturucam....evde okadar eşa varki...iki tane bebek arabası var sığdıramıyorum depoya...birde sallanan fil geldi geçen gün...salonun bir köşesinde oda yerini aldı..:)
bıktım kalabalıktan habire bişeyler çıkıyor eşime ev küçük demeye başladım 3+1 ev söylediğime kendim bile inanmıyorum ya işte benimkide laf olsun ne yapcaz bu kalabalığı bilmiyorum hepside yeni gibi duruyor kimseye vermeye kıyamam saklamaya yer yok daral geldi[
benden size tavsiye
internette satabilirsiniz aslında bana kalırsa
bende tavsiye size
tabi habire bizde alıyoruz yeni kalıyo dediyiniz gibi ama ben ikinci çocugu düşündüyüm için saklamayı tercih ediyorum![]()
internete baktimda 1yasina kadar kapaniyormusbşzmkide kapanmadı zeynep....
selam kızlar ne var ne yok gıremedım uzun zamandır herkes ıyıdır ınşallah bizi sorarsanız biz de iyyiyiz(ayyy mektup yazar gıbı oldu be)
bızım cadı kacıyor ben kovalıyorum
günaydın kızlar ve güzel bebişler!
çok şükür oğlum dün ateşlenmemiş. artık keyfi yerine geldi. sabah 6 da uyanmaya başladı. birde ciyak ciyak çığlık atmayı öğrenmiş. dün kucağıma alınca ağzını yüzüme sürüp bağırıp bir yandanda saçımı başımı yoldu. bunu yaparkende çığlık atıyor. şu yolma huyuna kızıyorum, ben cici diye sevdiriyorum o tırnaklarını geçiriyor. neyseki iznime az kaldı.
yarında doğum günüm var!
ay canım bende 1,5 2 aydır aynı derttten muzdaribim ne bi kahvaltı yaptırabiliyorum nede bi başka öğün bişey yedirebiliyoırum(varsa yoksa su devam sütü meyve suyu,veya kefir ya da ayran
sıvı dışında bişey istemiyo
ama sğlık ocağına 9 ay oldu diye kontorle gittik hemşiremişz çok norml olduğunu sıcaklrın ve dişin etkisiyle olduğunu kesinlikle zorlamamamı söyledi
aman canım ya teyze çocuk doktorumuymuş:Spehhhh salla gitsin tabiki her çocuk farklıdır benim oğumla arası bi hafta olan bi akraba bebek vr bizimkinden uzun ve iri duruyo,ama maşallah tabi bebeişin babasıda boylu poslubenim kocam gibi bıdık diil
ama o bebişinde saçı yok mesela
yani her bebeğin ldığı genler sonuçta farklı
sen bşver teyzeyi halt etmiş o
![]()
bir arkadaş demiş ben de gün de 2 kez travogen kullanmıştım. fitil de vaermişti ama sanırım fitilsiz de hallolabilir. emzirme konusunu doktora sormalısın tabii.kızlar burayla alakalı degıl ama belkı bılıyosunuzddur dıye soruyorum dunden berı vajınamda ınanılmaz yanma var daha dogrusu dun kasıntı vardı sımdıde yanma bana bı krem bıse onerebılıremısınız.resmen ıçi kasınıyo ya (afedersınız)dr.ada gıdemem sımdı kızım hıc durmuyo..
nasıl bisiklet o? şu dörtfonksiyonlu olan mı? biz de salonun ortasına salıncak koyduk. uykusu gelip uyumamak için direnince işe yarıyor azıcık.bugun e-bebekte yiğiti bisklete bindirdim....chicconun indirime girmiş...çok hoşuna gitti ağzı açık kaldı konuştu falan.... resmini çektim bende....200 tl idi...alsammmı nereye sokuşturucam....evde okadar eşa varki...iki tane bebek arabası var sığdıramıyorum depoya...birde sallanan fil geldi geçen gün...salonun bir köşesinde oda yerini aldı..:)
özlemiştir. benimki bakıcıyı benden fazla seviyor o nedenle öpmesi falan yokgünaydın kızlar ve güzel bebişler!
çok şükür oğlum dün ateşlenmemiş. artık keyfi yerine geldi. sabah 6 da uyanmaya başladı. birde ciyak ciyak çığlık atmayı öğrenmiş. dün kucağıma alınca ağzını yüzüme sürüp bağırıp bir yandanda saçımı başımı yoldu. bunu yaparkende çığlık atıyor. şu yolma huyuna kızıyorum, ben cici diye sevdiriyorum o tırnaklarını geçiriyor. neyseki iznime az kaldı.
yarında doğum günüm var!
benim oğlum da 1,5 ay önce meyve-sebze herşeyi kesti sadece mama. meyve suyu falan da içmiyor benimki. artık kaşıkla ilaçlarını bile veremiyoruz. burada 3-5 öğün yiyenleri okudukça üzülüyordum demek böyle olan da var.
bir arkadaş demiş ben de gün de 2 kez travogen kullanmıştım. fitil de vaermişti ama sanırım fitilsiz de hallolabilir. emzirme konusunu doktora sormalısın tabii.
nasıl bisiklet o? şu dörtfonksiyonlu olan mı? biz de salonun ortasına salıncak koyduk. uykusu gelip uyumamak için direnince işe yarıyor azıcık.
özlemiştir. benimki bakıcıyı benden fazla seviyor o nedenle öpmesi falan yok( bir yandan iyi ama bir yandan gıcık oluyor insan
ama saç baş yolmayı uzun süredir tüm tanıdıklarına yapıyor. normaldir. bu dönem hepsi saçlara yapışıp elleriyle pat pat vuruyorlar