2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üyelik istiyor. ay kaç yere üyeyim ben bile unutuyorum. kahve bodyli bir foto var. demirde kahve anakucağında yüzü sana doğru. anca bunu gördüm.
şöyle güzel resimlerini koysana sevabına prop.

kızlar merabalar ...geçmişi şöyle bir okuyup ben geldim ...pazartesinden beri yokum...karşıya gidecektik gittik geldik...ilk günle ertesi gün çok güzeldi ...aydosa pikniğe gittik ,sahile gittik çok güzel geçti ...yarum hiç zorluk çıkarmadı ...ama ne yazıkki gittiğime o kadar pişmanım ki ...
halasının ei çok cereyan yapıyordu bi de üstüne vantilatör açık ...bişi de diyemedim karumaya çalıştım ama bizimki hastalandı ..gelmeden bir gün önce kötü oldu..kusmaya başladı balgamlı..sonra gözleri kızardı ...o günü zor geçirdim ertesi günü iple çektim eve dönmek için ...insanın evi gibisi yok bir daha yavrumu yatılı bir yere götürmeyeceğim ..hemen doktoruna geldik sabah eşim beni sinir etti ..çocuğu hasta etmişsin diyor ....doktor korkacak bişi yok dedi ..ilaç verdi ama gözleri enfeksiyon olmuş ...öyle üzüldüm ki onun için de damla verdi....nasıl oldu anlamadım ..kalabalık ortamdı kayınvalide görümcemler çocukları ..gelen giden oldu..tabi ne kadar korusam da olmadı ..ben çok titizim ve çok tikliyim temizliğe bebek bakımına ...büyük kızım da da öyleydim herkes çok inceliyosun diye tepki veriyordu...nasıl oldu anlamadım millet hep kucağına aldı ...pisler naptılar yavruma ..kimsenin kucağına vermek istemiyorum artık o dereceye geldim ..şimdş mızırdanıp duruyor ..ateşi falan yok ama huzursuz ...içim acıyor canım yanıyor o kadar pişmanım ki otursaydım evimde gitmeseydim keşke

kızlar merabalar ...geçmişi şöyle bir okuyup ben geldim ...pazartesinden beri yokum...karşıya gidecektik gittik geldik...ilk günle ertesi gün çok güzeldi ...aydosa pikniğe gittik ,sahile gittik çok güzel geçti ...yarum hiç zorluk çıkarmadı ...ama ne yazıkki gittiğime o kadar pişmanım ki ...
halasının ei çok cereyan yapıyordu bi de üstüne vantilatör açık ...bişi de diyemedim karumaya çalıştım ama bizimki hastalandı ..gelmeden bir gün önce kötü oldu..kusmaya başladı balgamlı..sonra gözleri kızardı ...o günü zor geçirdim ertesi günü iple çektim eve dönmek için ...insanın evi gibisi yok bir daha yavrumu yatılı bir yere götürmeyeceğim ..hemen doktoruna geldik sabah eşim beni sinir etti ..çocuğu hasta etmişsin diyor ....doktor korkacak bişi yok dedi ..ilaç verdi ama gözleri enfeksiyon olmuş ...öyle üzüldüm ki onun için de damla verdi....nasıl oldu anlamadım ..kalabalık ortamdı kayınvalide görümcemler çocukları ..gelen giden oldu..tabi ne kadar korusam da olmadı ..ben çok titizim ve çok tikliyim temizliğe bebek bakımına ...büyük kızım da da öyleydim herkes çok inceliyosun diye tepki veriyordu...nasıl oldu anlamadım millet hep kucağına aldı ...pisler naptılar yavruma ..kimsenin kucağına vermek istemiyorum artık o dereceye geldim ..şimdş mızırdanıp duruyor ..ateşi falan yok ama huzursuz ...içim acıyor canım yanıyor o kadar pişmanım ki otursaydım evimde gitmeseydim keşke

geçmiş olsun samsuna giderken bende çok korkmuştum 15 gün uzak kalacaktık sonuçta ama baktım olacak gibi değil çocuğumun kucağa alınmasından öpülmesinden ağzına birşeyler tıkıştırılmasından hoşlanmıyorum ayrıca cereyanda kalmamasına özen gösteriyorum uyku saatlerindede sessizlik arıyor dedim çok şükür düzenini bozmadan kendimi istanbula attım keşke söyleseydin sende insan söyleyince önce bir yadırgıyorlar ama sonra herkes anlayışlı davranıyor neyseki önemli birşey değilmiş çabucak atlatır inşallah

gecmis olsun aycaya kiyamam ben ona cok hassaslar bende biray türkiyede kalicam kalabalik ortam napicam bilmiyorum benimkide seste töbe uyumaz insallah sorunsuz atlatiriz

herkes uyuyo tabı ama ben bu saatte kızıma sut sagmaya kalktım :(((nolurdukı emse....
ama keyfım yerınde malum evımı b..k goturuyodu..bugun temızlık sırketı geldı halı ,kapı ,duvar ohhhhhhhhhhhhh misssss misssssssssss oldu evim.degme keyfıme :)
herkesin bebişlerine tatlı guzel uykular dılıyorum....

günaydın herkese ...çok şükür kızımla gece güzel geçti aralarda öksürdü ama sabah erke kalktı çok fenaydı öksür öksür bir hal oldu ağla ağla ortalığı yıktı ...ben de mahvoldum tabi ...şimdi görseniz sabahki halinden eser yok ...bir saat beraber uyuduk koynuma sokuldu yavrum resmen ...çok iyi geldi tosbağama ....kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler ...umarım bir kaç güne atlatırız tamamen ...yarın kızıma yürüteç alıcam olmuyor böyle yerlerde sıkılıyor ...ayağa kalkmak onun da hakkı...
emeklemediği için zor oluyor...aman diyim kızlar bir yere gitmeden önce iyi düşünün ...kurallarıızı koyun benim gibi salak olmayın..sabah kendime o kadar kızdım ki ..allah benim belamı versin dedim eşim deme öyle diyor ..beni sakinleştiriyor ...geçer takma kafana diyor...
sizin bebeklerde de halının ucunu kaldırıp yeme huyu var mı :37:
bu arada cıncık evin cıncık gibi olmuş:1:ben de bugün temizliycem ...sonra kızımla olucam hep...

boncuk geçmiş olsun önce..
temizlik ya da kurallı olmak ayrı, takıntılı olmak ayrı. hem kurallarını belirtmiyosun insanlara, hem de üzülüyosun, takıyosun kafaya. sana da yazık yavruya da. biliyosun bebekler ıcın kurallar ve düzen çok önemli, sen baştan restini çekeceksin şekerim :)

günaydın herkese. hasta bebişlere geçmiş olsun çabucak iyileşsinler.

biz sıcakla mücadele ediyoruz. evin içi 30 derece. gündüz klima vs idare ediyoruz ama gece her yeri açsak da 1-2 derece anca düşüyor. 2 gündür iştahsız oğlum. sıcak diş hepsi üst üste geldi. kontrole gittik bu hafta. 74 cm 9300 gr olmuşuz. :nazar: biraz az kilo almış bu ara. egzamamız geçmedi. izmire bi allerji uzmanına götürücez sanırım. daha emeklemiyoruz ayakta durmak en çok sevdiğimiz şey. ama bizim kollar fena oldu tabi. işte bizden bu kadar. görüşürüz annişler.

prop çok haklısın da öyle bir ortam olmadı ...aldılar kucaklarına ellerinden mi alsaydım sonuçta benim ne olduğumu nasıl olduğumu ilk çocuktan biliyorlar ...bilerek yapıyolar sanki ..ama bu bi daha olmaz ilk ve son ..başkasının evinde kalmak gerçekten tüm düzenleri bozuyor ama çok şükür ucuz atlattık :)))bi de başka çocuklarla karşılaştırıyorlar yaaa kalkıp boğazlarına basasım geliyor ..benim kızım biraz tombulca ..görümcemin oğlu zayıf benim kızımda 15 gün büyük olmasına rağmen...bunu söylüyorlar ikide bir ...öf öyle sıktılar ki beni sürekli karşılaştırma ..herşeylerini ama ...sıkıldım patladım yahuuu..be bu kadar daraltıya gelemem ...dün eşimle de konuştum deşarj oldum ...o da hak verdi...yazık bu insanlara...gittiğime gideceğime pişman oldum resmen..

günaydın herkese. hasta bebişlere geçmiş olsun çabucak iyileşsinler.

biz sıcakla mücadele ediyoruz. evin içi 30 derece. gündüz klima vs idare ediyoruz ama gece her yeri açsak da 1-2 derece anca düşüyor. 2 gündür iştahsız oğlum. sıcak diş hepsi üst üste geldi. kontrole gittik bu hafta. 74 cm 9300 gr olmuşuz. :nazar: biraz az kilo almış bu ara. egzamamız geçmedi. izmire bi allerji uzmanına götürücez sanırım. daha emeklemiyoruz ayakta durmak en çok sevdiğimiz şey. ama bizim kollar fena oldu tabi. işte bizden bu kadar. görüşürüz annişler.

masallah canim tontis ogluna

ben de bir kasım annesi olarak hamileleliğimin başından beri sizleri okuyorum. biraz geç bir MERHABA olacak benimki
ama artık yazmak geldi galiba içimden.

dogumgunu-resimleri.jpg

melodi doğum günün kutlu olsun,ailenle birlikte nice senelere işallah.

selamlar..gece en fazla 1 saat uyuyabilmişimdir..çok feci bir geceydi...uyumuyo uyumuyo..hah tamam diyip yatağıma yattığım anda başlıyo..meme veriyorum yok istemez..su içti bol bol her geceki gibi...sonra 4 gibi feci gürültülü ve ishalli bir kaka..artık çarşaf yatak bilmem ne hepsini değiştik..tabi uykusu tamamen kaçtı..gitgide beter oluyo bu gece uykuları..sıcak da var tabi...o da rahatsız ediyo biliyorum..yine umutlarımı dişe bağladım bakalım çıkacak mı...sabah da hafif ateşi vardı hemen gittim dolven aldım eczaneler kapanmadan..tabi ben gelene kadar yıkmış ortalığı.....bu arada geçen gün bütün şurup krem merhem ne varsa attım..buzdolabına koymamıştım salak gibi......çok kötü yazdım yaa neyse

Back
X