2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OFF off offf..demek istiyorum....ama sizi sıkmakta istemiyorum....güzelce temizledğim evimin içiene edildi cuma günü...:47: depo olarak kulandığım küçük tuvaletime yukarıdan şakır şakır su aktı.....dağıttım inlettim her yeri...polisi ve zabıtayı çağırdım...tutanak tutturdum...gerekirse dava açıcam dedim falan filan....anlatsam roman olur ogün yaşadıklarım...ama şimdi sinirlenmek istemiyorum yeniden hatırlayıp....şuan bir odam pert oldu içinde bir dolu eşya var....ne zaman kuruyacak tuvalet ne zman yerleştiricem bilmem...:47: ne o badana yaptık....pöfff...:47::47::47::47:

ama bunlarla sıkamyım sizi....daha güzel bir şey yaptık bugun....bu karışıklığın ve hengamenin içinde oğluma diş buğdayı da yaptık...mümkün olsa yapmazdım da....olaydan önce buğdayı ıslatmıştık...

kahve dünyasından çukulata draje almıştım..kv kdaıköy caferağadan bir sürü şekerleme falan almış...öyle süsledik..dağıttık....akşamda kendi aramızda yaptık...buğdaydan kolye yaptı kv...bende tepsiye mesleklerle ilgili materyaller koydum....oğlum tepsiye şöyle bir baktı ve direk mouse aldı eline....bilgisyar mühendisimi olacakk acep....başkada bir şey beklemem zaten..babası sürekli pcde...anneside tabi..:) evde 3 pc var...:9:

bursada börekli çörekli büyük bir şey yapıcaktım ama burda kimse olmayınca sadece komşulara dağıttık...zaten başka türlüsünede ne enerjim ne keyfim kalmıştı....buda böyle olsun....

eğlenceyi doğum gününe saklayalım artık..evide başımıza yıkmazlarsa :47:

Son düzenleme:
$Fotoğraf0032.webp $Fotoğraf0034.webp

işte diş buğdayımız...:65:

Eklentiler

• $Fotoğraf0014.webp
    $Fotoğraf0014.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 39
benim kızım hızla dişlerini çıkarmaya devam ediyo bir anda iki diş daha çıkardık ve 6 tane dişimiz oldu:64::64::64::64:

kızlar meraba...infox geçmiş olsun canım ne kadar kötü yaa yeni temizlemiştin evi...oğluşunun diş buğdayı pek güzel olmuş hni bizi payımız :25:
benim kızım da hasta hasta diğer dişi çıkarıcak galiba çok sancısı var ...kabarmış felaket olmuş damak ...bu sabah kustu baya o şekilde atıyor hastalığı ...yarın kontrole götürücem tekrar hafif sıcaklıyor öyle ..soyuyorum üstünü elini yüzünü yıkıyorum kendine geliyor..üstündeki body bile fazla geliyor sanki ona ...
bu gece sahura kalkılıyor yaa ...ben oruç tutmuyorum ..tiroidlerden dolayı ilaç alıyorum ..:19:
ama istanbulda ramazan bir başka oru tutamasan da o atmosfer yetiyor ...
siz neler yapıyosunuz ..bebişler nasıl ..anlatın bakalım :34:

infoxcum cok güzel görünüyor tabaginiz canim cekti valla bizde türkiyeye gidince yapicaz annanemiz herseyi hazirlamis önce kuran okutucaz sonrada dis bugdayini yapicaz canim memleketim negüzel adetlerimiz var burda herseye hasret kaliyoruz

simdiden herkese hayirli ramazanlar

nasip olursa bu sene orucumu tutucam gecen sene hamilelikten tutamamistim biray borcum var onlari kisin tutarim artik

gunaydın herkese..
melodı gecmıs dogum gunun kutlu olsun!!!
infox hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun, güzel görünüyo kaseler :)
ben oruç tutmuyorum da merak ettim emzirirken tutuluyo mu? aydınlatsanıza beni :)
bugün 2. evlilik yıldönümümüz :))

gunaydın herkese..
ben oruç tutmuyorum da merak ettim emzirirken tutuluyo mu? aydınlatsanıza beni :)

hayır canım tutulmuyo:20: yani sütünü riske alıp tutulabilir..ama hamilelik gibi sonradan kaza etme imkanı var...kutlarım nice yıllara:71:

kızlar iyi pazarlar melodiciğim doğum günün kutlu olsun infox hem geçmiş olsun hemde diş buğdayınız hayırlı olsun ben yapamadım diş buğdayı boncuk sizede geçmiş olsun hem hastalık hem diş çok zor oluyo biz geçen hafta boğaz iltihabı ile ikisini bir atlattık feci zor geçti ama şimdi iyi seninkine acil şifalar bende kaç gündür temizlik yapıyorum çok yoruldum bugün bitirmek istiyorum ama zor çocuklarla iş yapmakta bi dert hiç bitiremicek gibiydim evi bi dağıttımki sormayın halıları yıkamaya verdim koltuklarımı yıkadım camlarımı sildim tülleri yıkadım bide onları bu sıcakta ütülemeye uğraştım bide beş metre pilesiyle bi düşünün yani dünya para verdim o tüllere ne biçim kırışıyo bende kırışık bir şeye hayatta tahammül edemem neyse kızlar işler beni bekliyo size iyi pazarlar

kızlar ben birkaç gündür çıldırmak üzereydim..gündüz mız mız..gece uykusuz..en son sabah oturdum ağladım......sonra bir de baktım ki altta sol tarafında bir minik beyazlık:27: ama patlamamış..parmağımı dokundurunca kabarıklık var sadece..inşallah hemen çıkar da kabus biter...uykusuzluk çok feci:37:

yabangülüm ama dikkat edersen çoğunda 25derecenin altındaki oda sıcaklığı diyor....eviniz serinse no problem..bizde 30un altına düşmüyo bu ara

tekrar merabalar ...kızım bi daha kustu çıldırmak üzereyim ama balgam söküyor belli ...
dıştan iyi görünüyor ama kusunca deli oluyorum ...gözleri kızarıyor ağlıyor korkuyor kustuğu için...
o uyuyunca ev işlerine saldırıyorum ne zaman bitecek yahuu bu ev işleri ...bir tarafı yaparken diğer taraf tarumar...kızım biraz önce uyandı oynadı yatağında iyiydi neyse ki ben de banyo yıkadım ...
prop canım kutlarım evlilik yıldönümünüzmüş...emzirirken oruç tutulmuyor...ama tutanlar var duymuştum ....
zeyn çok doğru diyorsun canım memleketimizin adetleri yok hiç bir yerde ....birtane allah kolaylıklar versin canım diş çıkarması zor oluyor bu bebelerin napıcaz katlanıcaz ....
melodi nerelerde göreniniz var mı merak ettim ...anaokulunda bir sorun mu çıktı acaba yoksa ay sonu izne ayrılıcam diyordu izne mi çıktı ????????

kızlar kimseler uğramamış...sabah benim miniğimin ateşi vardı azcık ben hastalıktan sandım oysam ki ikinci dişi çıkarmış bizim tosbağa ...şimdi farkettim :)))))))mutluyum.......

benim kızım hızla dişlerini çıkarmaya devam ediyo bir anda iki diş daha çıkardık ve 6 tane dişimiz oldu:64::64::64::64:

maşallah kuzuya. kocaman abla olmuştur artık 6 tane dişiyle:)

gunaydın herkese..

burcucum kutlu olsun yıldönümünüz. demir beyle birlikte nice yıllara.. :71:

kızlar ben birkaç gündür çıldırmak üzereydim..gündüz mız mız..gece uykusuz..en son sabah oturdum ağladım......sonra bir de baktım ki altta sol tarafında bir minik beyazlık:27: ama patlamamış..parmağımı dokundurunca kabarıklık var sadece..inşallah hemen çıkar da kabus biter...uykusuzluk çok feci:37:

hayırlı olsun dişiniz. zaten patlayınca sıkıntısı geçer.

tekrar merabalar ...kızım bi daha kustu çıldırmak üzereyim ama balgam söküyor belli ...
dıştan iyi görünüyor ama kusunca deli oluyorum ...gözleri kızarıyor ağlıyor korkuyor kustuğu için...
o uyuyunca ev işlerine saldırıyorum ne zaman bitecek yahuu bu ev işleri ...bir tarafı yaparken diğer taraf tarumar...kızım biraz önce uyandı oynadı yatağında iyiydi neyse ki ben de banyo yıkadım ...
prop canım kutlarım evlilik yıldönümünüzmüş...emzirirken oruç tutulmuyor...ama tutanlar var duymuştum ....
zeyn çok doğru diyorsun canım memleketimizin adetleri yok hiç bir yerde ....birtane allah kolaylıklar versin canım diş çıkarması zor oluyor bu bebelerin napıcaz katlanıcaz ....
melodi nerelerde göreniniz var mı merak ettim ...anaokulunda bir sorun mu çıktı acaba yoksa ay sonu izne ayrılıcam diyordu izne mi çıktı ????????

geçmiş olsun boncuk. melodi işyerinden giriyor nete. haftasonu diye girememiştir. yarın sabah gelir. di mi melodi?? :3:

gunaydın herkese..

canim evlilik yildönümünüz kutlu olsun

emzirirken oruc tutma mecburiyeti yok ama kazasi gerekiyor gecen senedende kazalarim var o yüzden göze alamiyorum zaten sütümde artik eskisi gibi fazla degil allah kolayligini verir insallah

kızlar meraba...infox geçmiş olsun canım ne kadar kötü yaa yeni temizlemiştin evi...oğluşunun diş buğdayı pek güzel olmuş hni bizi payımız :25:
benim kızım da hasta hasta diğer dişi çıkarıcak galiba çok sancısı var ...kabarmış felaket olmuş damak ...bu sabah kustu baya o şekilde atıyor hastalığı ...yarın kontrole götürücem tekrar hafif sıcaklıyor öyle ..soyuyorum üstünü elini yüzünü yıkıyorum kendine geliyor..üstündeki body bile fazla geliyor sanki ona ...
bu gece sahura kalkılıyor yaa ...ben oruç tutmuyorum ..tiroidlerden dolayı ilaç alıyorum ..:19:
ama istanbulda ramazan bir başka oru tutamasan da o atmosfer yetiyor ...
siz neler yapıyosunuz ..bebişler nasıl ..anlatın bakalım :34:

geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar....
ayıp ettiniz..payınızı gönderyeim hemen....valla diğerlerini yiyemicem diye kendime bitter çukulata almıştım......hala yiyiyorum..he he :37:
boncuk geçmiş çok geçmiş olsun...niye okadar kusuyor acaba....:S dişinizde hayırılı olsun....

Son düzenleme:
gunaydın herkese..

burcu nice yıldönümlere :65:

26 haziranda bizmde 6.yıl dönümümüzdü...amma biz bursadaydık...ogün eşim bizi bırakıp dönmüştü....:50:neyse bu senede böyle olsun....:27:

Back
X