2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz bugun ümraniye meydandaydık....oğlumla trene bindik meydanı dolaştık....bizmki kafasını bir çıkardı etrafa baktı hep...inmek istemedi birde..zor çıkardım...:)

sonra çilekli meyve kokteylimi bişey tattırdım..buzlu buzlu...ilk dondurması gibi bişey oldu..:) dondurma ne zmaman yer kısmet artık..

sonra avm lerde küçük tırtıllar var ya dolaşıyor..ona bindirmek istedik...ne mümkün...:) hemen ayağa kalktı..:) bizde bindirmedik....tırtılın arkasından gitmeye çalıştı..binmek için ağladı birde :)

kızlar acil cevap bekliyorummm meme ucumun alt kısmınde bir delik açıldı kızım alt dişlerinin sürtünmesiyle meydana geldi sanırımmmm çok canım yanıyorrr ne yapmalıyımmm benim gibi olan varmı minik iltihap oluyo mastit olmaktann korkuyorumm....

kızlar acil cevap bekliyorummm meme ucumun alt kısmınde bir delik açıldı kızım alt dişlerinin sürtünmesiyle meydana geldi sanırımmmm çok canım yanıyorrr ne yapmalıyımmm benim gibi olan varmı minik iltihap oluyo mastit olmaktann korkuyorumm....

silikon göğüs koruyucularından alıp onunla emzirsen yara geçene kadar. bilmiyorum belki faydası olur.

kızlar herkese günaydın ...hayırlı ramazanlar ...herkese hayırlı bereketli güzel bir ay olur inşallah...
bebişler nasıl bugün ...güne nasıl başladılar ...
:3:bizim bugün kontrol var ...boğazında hala balgam var kesin iğne verir...yoksa geçmeyecek gibi kusup duruyor çünkü...ama keyfi yerinde yıkıyo ortalığı ...şu an beni tekmeliyor kolum koptu yaa..:1:

günaydın :21:
keyifler iyidir inşallah...

ilk dişimiz göründü bizim :) kaç gündür huysuzluğunun sebebi anlaşıldı...
asla emzik almayan çocuk elinde emzikle dolaşıyor sürekli kaşıma modunda :16:

kilomuz 10800, boyumuz 77 olmuş...
haftaya bugün tatil için yolda olacağız inşallah, bakalım denizde ne yapacak :66:

Günaaydınnn
Hayırlı Ramazanlar Herkesee...
Herkesin dişi çıktı , bi biz kaldık dişsiz heraldee:31:
hayırlı olsun dişlerrrr:8::81:

benim kızım isilik oldu boynu çok fenaa krem falan sürüyorum ama hala geçmedi. bi ara geçti gibi olmuştu tekrar oldu.uçları beyaz beyaz bide :( eşim doktora götür diyor püff

selam arkadaşlar yeni bir ay bugün aynı zamanda ramazan hayırlı ramazanlar bu arada
melodi geçmiş doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yıllara
prop sizinde dün evlilik yıldönümünüzmüş bizimde öyle biz.6. seneyi devirdik sizin daha yeniymiş allah mesut etsin nice evlilik yıldönümleri göstersin inşallah

Günaaydınnn

benim kızım isilik oldu boynu çok fenaa krem falan sürüyorum ama hala geçmedi. bi ara geçti gibi olmuştu tekrar oldu.uçları beyaz beyaz bide :( eşim doktora götür diyor püff

günaydın benim kızında dişi hala çıkmadı canım merak etme yanllız değilsin
isilik bizdede var krem kullanmıyorum ben hergün yıkıyorum bazen azalıyo bazen çok terlediğinde özellikle çoğalıyo havalar bi değişse geçicek inşallah

kızlar merabalar ...geçmişi şöyle bir okuyup ben geldim ...pazartesinden beri yokum...karşıya gidecektik gittik geldik...ilk günle ertesi gün çok güzeldi ...aydosa pikniğe gittik ,sahile gittik çok güzel geçti ...yarum hiç zorluk çıkarmadı ...ama ne yazıkki gittiğime o kadar pişmanım ki ...
halasının ei çok cereyan yapıyordu bi de üstüne vantilatör açık ...bişi de diyemedim karumaya çalıştım ama bizimki hastalandı ..gelmeden bir gün önce kötü oldu..kusmaya başladı balgamlı..sonra gözleri kızardı ...o günü zor geçirdim ertesi günü iple çektim eve dönmek için ...insanın evi gibisi yok bir daha yavrumu yatılı bir yere götürmeyeceğim ..hemen doktoruna geldik sabah eşim beni sinir etti ..çocuğu hasta etmişsin diyor ....doktor korkacak bişi yok dedi ..ilaç verdi ama gözleri enfeksiyon olmuş ...öyle üzüldüm ki onun için de damla verdi....nasıl oldu anlamadım ..kalabalık ortamdı kayınvalide görümcemler çocukları ..gelen giden oldu..tabi ne kadar korusam da olmadı ..ben çok titizim ve çok tikliyim temizliğe bebek bakımına ...büyük kızım da da öyleydim herkes çok inceliyosun diye tepki veriyordu...nasıl oldu anlamadım millet hep kucağına aldı ...pisler naptılar yavruma ..kimsenin kucağına vermek istemiyorum artık o dereceye geldim ..şimdş mızırdanıp duruyor ..ateşi falan yok ama huzursuz ...içim acıyor canım yanıyor o kadar pişmanım ki otursaydım evimde gitmeseydim keşke

ah be canım keşke söyleseydin bebek bu elbet senin kurallarına uymak zorundalar. aslında onların biraz daha düşünceli olması gerekirdi. bende kimsenin kucağına vermiyorum pek. çok geçmiş olsun kuzucuğa.

herkes uyuyo tabı ama ben bu saatte kızıma sut sagmaya kalktım :(((nolurdukı emse....
ama keyfım yerınde malum evımı b..k goturuyodu..bugun temızlık sırketı geldı halı ,kapı ,duvar ohhhhhhhhhhhhh misssss misssssssssss oldu evim.degme keyfıme :)
herkesin bebişlerine tatlı guzel uykular dılıyorum....

oh güle güle kirlen. temzilik şirketi bana da lazım. ne kadara geliyorlar ki?

günaydın herkese. hasta bebişlere geçmiş olsun çabucak iyileşsinler.

biz sıcakla mücadele ediyoruz. evin içi 30 derece. gündüz klima vs idare ediyoruz ama gece her yeri açsak da 1-2 derece anca düşüyor. 2 gündür iştahsız oğlum. sıcak diş hepsi üst üste geldi. kontrole gittik bu hafta. 74 cm 9300 gr olmuşuz. :nazar: biraz az kilo almış bu ara. egzamamız geçmedi. izmire bi allerji uzmanına götürücez sanırım. daha emeklemiyoruz ayakta durmak en çok sevdiğimiz şey. ama bizim kollar fena oldu tabi. işte bizden bu kadar. görüşürüz annişler.

maşşallah kuzucuğuna.:nazar:
sıcaklardan ve dişten iştah kalmıyor.

dogumgunu-resimleri.jpg

melodi doğum günün kutlu olsun,ailenle birlikte nice senelere işallah.

çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. :71::71::71:

bugün melodinin doğum günü mü :52: canım doğum günün kutlu olsu eşin ve oğluşunla daha nice yaşlara:69::69::54::54:

teşekkür ediyorum! :71:

selamlar..gece en fazla 1 saat uyuyabilmişimdir..çok feci bir geceydi...uyumuyo uyumuyo..hah tamam diyip yatağıma yattığım anda başlıyo..meme veriyorum yok istemez..su içti bol bol her geceki gibi...sonra 4 gibi feci gürültülü ve ishalli bir kaka..artık çarşaf yatak bilmem ne hepsini değiştik..tabi uykusu tamamen kaçtı..gitgide beter oluyo bu gece uykuları..sıcak da var tabi...o da rahatsız ediyo biliyorum..yine umutlarımı dişe bağladım bakalım çıkacak mı...sabah da hafif ateşi vardı hemen gittim dolven aldım eczaneler kapanmadan..tabi ben gelene kadar yıkmış ortalığı.....bu arada geçen gün bütün şurup krem merhem ne varsa attım..buzdolabına koymamıştım salak gibi......çok kötü yazdım yaa neyse

geçmiş olsun kuzucuğa!

iyi ki doğdun melodi:71:
teşekkür ederim :71:

mutlu yillar melodi:16:

Mutlu yıllar melodiiiiiiiiiiiiiiii :71::71::71::71::71::70:

gunaydın herkese..
melodı gecmıs dogum gunun kutlu olsun!!!
infox hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun, güzel görünüyo kaseler :)
ben oruç tutmuyorum da merak ettim emzirirken tutuluyo mu? aydınlatsanıza beni :)
bugün 2. evlilik yıldönümümüz :))

seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canım. demirle birlikte nice senelere!

tekrar merabalar ...kızım bi daha kustu çıldırmak üzereyim ama balgam söküyor belli ...
dıştan iyi görünüyor ama kusunca deli oluyorum ...gözleri kızarıyor ağlıyor korkuyor kustuğu için...
o uyuyunca ev işlerine saldırıyorum ne zaman bitecek yahuu bu ev işleri ...bir tarafı yaparken diğer taraf tarumar...kızım biraz önce uyandı oynadı yatağında iyiydi neyse ki ben de banyo yıkadım ...
prop canım kutlarım evlilik yıldönümünüzmüş...emzirirken oruç tutulmuyor...ama tutanlar var duymuştum ....
zeyn çok doğru diyorsun canım memleketimizin adetleri yok hiç bir yerde ....birtane allah kolaylıklar versin canım diş çıkarması zor oluyor bu bebelerin napıcaz katlanıcaz ....
melodi nerelerde göreniniz var mı merak ettim ...anaokulunda bir sorun mu çıktı acaba yoksa ay sonu izne ayrılıcam diyordu izne mi çıktı ????????

haftasonu giremedim canım.

lnden hoşgeldin canım ...ilk dişiniz hayırlı olsun ...ne tesadüf benim kızım da 10 800 kg boy da 76 cm ...allah esirgesn yavrularımızı ...:)))))

hoşgeldin melodi :64::64: oğluşun nasıl kreş işi noldu aynı yerde mi ??iştahı falan nasıl teşi düzeldi inşallah ...benm kızın da dün azcık ateşi vardı ben hastalıktan sandım oysa ikinci diş patlamış :27::27::66:

haftaya bugün tatil için yolda olacağız inşallah, bakalım denizde ne yapacak :66:

günaydın hayırlı olsun ilk dişiniz canım maşallah boyuda kilosuda çok iyi bebişinin:nazar:

melodi geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu yıllarrr sevdiklerinlee :16:
prop sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :34::34:

günaydın kızlar hepinize tekrar teşekkür ediyorum.:71::71::71::71::71:
bugün son iş günüm yarın izne ayrılıyorum ayın 20 sine kadar yokum. pazar günü kv. gidiyoruz. oğluşumla ve eşimle denize gireriz bol bol.
cumartesi günü eşim bana mesaj göndermiş, sonra akşam oğluşu yatırdım, duşa girdim. eşim gelmiş. duştan çıktım eşim diyor aç mısın evet ama yemek yapamadım dedim. kahvaltı yapalım istersen dedi. dışardan bişeyler alsaydın dedim, pide yemiyorsun diye almadım dedi. tabi sinir oldum. biraz sonra kapı çaldı eşim pizza söylemiş. neyse yemekten sonra uzandım tv izliyorum bi baktım eşim pasta getiriyor. üzerimde gecelik pastamın mumlarını üfledim. eşime dedim çocuk olunca artık doğum gününü pijamalarla kutluyoruz. :60:
sonra hediyemi getirdi çok güzel bir tulum almış. bu sene süpriz yapmayı becerdi sevgülü kocem. :60:
dünde kipaya gittik. kendime bikini aldım. üst 44 alt 40 :60: ama üst ancak toparladı. oğluşa da çıtçıtlı bodylerden aldık. gece mamasını da orda bulabildim. baya dolaştık yemek yedik. dönüşte sitede dondurma yedik. benimki yine dondurma yemek için mızıldandı. tam yalatırken eliyle tutup ağzına sokuverdi. her yeri dondurma tabi. zor bitirdim.
sonra tanşaşta dolaştık. paşam marketlerde kaka yapmayı uygun gördü.:60:
evimi bok götürüyor ama bu hafta temizlikle uğraşıp, haftasonu gidiyoruz.

Son düzenleme:
günaydın kızlar, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

hasta olanlara geçmiş olsun benimkide bugün öksürmeye başladı

Melodiciğim geçmiş doğumgününü kutlarım canım Sevdiklerinle ve sevenlerinle nice mutlu seneler diliyorum

Prop'cuğum seninde 2.evlilik yıldönümün kutlu olsun canım Ailenle birlikte huzurlu, mutlu, paralı ve bol sevgi dolu nice seneler

sağolun kızlar :16:

hepsi ne kadar heyecanlı dimi? karnında taşıması, doğumu, gülmesi, ilk ses denemeleri, yeni kelimeleri, oyun kurması...
şimdi dişleri... dişleri kime benzeyecek mesela :))) böyle güzel şeyler olduğunu tahmin etseydim 30 yaşı beklemezdim valla :))))

geçen akşam 15 dakikalığına bir düğüne uğradık, melis evde annemleydi. yolda annem aradı durmuyor diye annemin yakasını çekiştiriyormuş açıyormuş emmek için :) sonra kapıdan içeri girer girmez bir başladı bana söylenmeye kaşlar çatık, iyi fırçaladı beni cadı. sonra aldım hemen sustu :) artık küfür mü etti kendinxce bilmem :)) ama artık nasıl da anlatıyorlar herşeylerini, tercihlerini...

hayırlı olsun ilk dişiniz. :nazar: maşşallah kuzucuğa. :nazar:

Günaaydınnn

canım haftasonu benimkide öyleydi boynu ve göğsünün üstü. 3 defa hametan sürdüm 2 kere duşa soktum bugün düzelmişti. biraz geç etki etti bu sefer.

selam arkadaşlar yeni bir ay bugün aynı zamanda ramazan hayırlı ramazanlar bu arada
melodi geçmiş doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yıllara
prop sizinde dün evlilik yıldönümünüzmüş bizimde öyle biz.6. seneyi devirdik sizin daha yeniymiş allah mesut etsin nice evlilik yıldönümleri göstersin inşallah

teşekkür ederim! :71:
hoşgeldin melodi :64::64: oğluşun nasıl kreş işi noldu aynı yerde mi ??iştahı falan nasıl teşi düzeldi inşallah ...benm kızın da dün azcık ateşi vardı ben hastalıktan sandım oysa ikinci diş patlamış :27::27::66:
hoşbuldum canım. kreş aynı yerde canım. izin dönüşüde oraya vereceğim. arkadaşlarım bazı şeylerin çözümünü kendin bul. kimse senin istediğin gibi bakamaz diyor. bende öyle yapacağım. tekrar konuşacağım izin dönüşü.
ateş yok artık iştakh normale döndü. bazen ağzını kilitlese de yiyor mamasını.

melodi geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu yıllarrr sevdiklerinlee :16:
prop sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :34::34:

teşekkür ederim. :71:

günaydın kızlar, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

hasta olanlara geçmiş olsun benimkide bugün öksürmeye başladı

Melodiciğim geçmiş doğumgününü kutlarım canım Sevdiklerinle ve sevenlerinle nice mutlu seneler diliyorum

Prop'cuğum seninde 2.evlilik yıldönümün kutlu olsun canım Ailenle birlikte huzurlu, mutlu, paralı ve bol sevgi dolu nice seneler

teşekkür ederim. :71:
geçmiş olsun kuzuna benimkide diş çıkarttığından beri öksürüyor arada. dr. normal demiş.

sağolun kızlar :16:

hepsi ne kadar heyecanlı dimi? karnında taşıması, doğumu, gülmesi, ilk ses denemeleri, yeni kelimeleri, oyun kurması...
şimdi dişleri... dişleri kime benzeyecek mesela :))) böyle güzel şeyler olduğunu tahmin etseydim 30 yaşı beklemezdim valla :))))

geçen akşam 15 dakikalığına bir düğüne uğradık, melis evde annemleydi. yolda annem aradı durmuyor diye annemin yakasını çekiştiriyormuş açıyormuş emmek için :) sonra kapıdan içeri girer girmez bir başladı bana söylenmeye kaşlar çatık, iyi fırçaladı beni cadı. sonra aldım hemen sustu :) artık küfür mü etti kendinxce bilmem :)) ama artık nasıl da anlatıyorlar herşeylerini, tercihlerini...

geçmiş doğum günün kutlu olsun melodiiiii :71:

bende 34 yaşını beklemez evlenir evlenmez doğururdum. çok şirinler valla. seninkide pek bir cadı. anneye söyleniyor demek. :1: ben 2 defa anneme bırakıp gittim. birinde arkamdan uynamış annemi epey uğraştırmış. birinde şükür kalkmamış.
teşekkür ederim! :71:

Back
X