2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodi aslında güzel bir doğum günü olmuş yaa:34:tatile ayrılıyosun dmek ne güzel...ben de bu arala kızıma body alıyorum nedense ..kız bebekler için çok güzel çeşitler oluyor dayanamıyorum ...geçen şortlu gibi gördüm bugün gidip onu alıcam mesela :52:
aaaaaaaaaaa bu arada benim kızım bugün dokuz aylık oldu :64::64::66::66::66::66::66:
gece mamasının iki numarasını buldun demek ama ben artık kullanmıycam 3 numaraya geçtik çünkü acaba 3 numarası var mı bilmiyorum :26:
linden senin afacanın doğum tarihi kaç???

4 kasım boncuk...
9 ay bitti ya şizin maşallah :) bizim de 3 gün kaldı...

tchibo'nun badileri çok güzel tavsiye ederim ama çıtçıtlıda en son 86/92 beden var. benimki yaz sonuna kadar giyebilir umarım boydan kısa gelmeye başladılar yine. mağazada kalmamış netten verdim siparişi bugün.

Son düzenleme:
melodi aslında güzel bir doğum günü olmuş yaa:34:tatile ayrılıyosun dmek ne güzel...ben de bu arala kızıma body alıyorum nedense ..kız bebekler için çok güzel çeşitler oluyor dayanamıyorum ...geçen şortlu gibi gördüm bugün gidip onu alıcam mesela :52:
aaaaaaaaaaa bu arada benim kızım bugün dokuz aylık oldu :64::64::66::66::66::66::66:
gece mamasının iki numarasını buldun demek ama ben artık kullanmıycam 3 numaraya geçtik çünkü acaba 3 numarası var mı bilmiyorum :26:
linden senin afacanın doğum tarihi kaç???

evet güzeldi! kızlara çok cici şeyler var süslü süslü sinir oluyorum erkelerde bişey yok. dün kipadan aldığım bodyler büyük baya- 2-3 yaş yazıyor önünde winnie, tom filan resimleri var. fiyatıda çok uygundu 6 lı paket 33 tl. uzun kollu ve askılı beyaz aldım. kızlara renkli cicicili mikili bodyler var. 1 saatte çıkamadım çocuk reyonundan.
sonunda bulabildim 3 te varmı bilmiyorum bende 1 ay kullanırım. bu biraz daha pahalı. 250 gr. 8 küsür. 2 paket aldım.
9. ayınız kutlu olsun!

Son düzenleme:
4 kasım demek akrep burcu oluyo bizim bu cadılar :26:
evet body önemli çünkü şu an evin içinde sadece bodyle dolaşıyor benimki ...havalar çok sıcak gidiyor ...ma ben yine bir d tlet giydiriyorum terini çeksin diye uykudan uyanınc hemen değiştiiyorum :34:
peki melis emekliyor mu ...ben yarın yürüteç de alıcam ilki kırıldı başına kaza geldi...almasam yerlerde sıkılıyor ..en azından günde bir iki kere koyarım hem adım atmayı öğrenir ...etraftan alma bu saatten sonra diyorlar ama onun da hakkı değil mi evin içini dolaşmak :63:

evet güzeldi! kızlara çok cici şeyler var süslü süslü sinir oluyorum erkelerde bişey yok. dün kipadan aldığım bodyler büyük baya- 2-3 yaş yazıyor önünde winnie, tom filan resimleri var. fiyatıda çok uygundu 6 lı paket 33 tl. uzun kollu ve askılı beyaz aldım. kızlara renkli cicicili mikili bodyler var. 1 saatte çıkamadım çocuk reyonundan.
sonunda bulabildim 3 te varmı bilmiyorum bende 1 ay kullanırım. bu biraz daha pahalı. 250 gr. 8 küsür. 2 paket aldım.
9. ayınız kutlu olsun!

ben de kız bebekler için beyaz gömlek arıyorum ama bulamıyorum yaa... gömlek genelde erkek bebeklere var ...
şimdiden bayramlığını düşünür oldum nasıl bişi alsam diye :26::9::9::9:ablasıyla aynı tarz giydirmek istiyorum bakalım çünkü o da küçük daha 4 yaşında ilk göz ağrım benim :54::54:

4 kasım demek akrep burcu oluyo bizim bu cadılar :26:
evet body önemli çünkü şu an evin içinde sadece bodyle dolaşıyor benimki ...havalar çok sıcak gidiyor ...ma ben yine bir d tlet giydiriyorum terini çeksin diye uykudan uyanınc hemen değiştiiyorum :34:
peki melis emekliyor mu ...ben yarın yürüteç de alıcam ilki kırıldı başına kaza geldi...almasam yerlerde sıkılıyor ..en azından günde bir iki kere koyarım hem adım atmayı öğrenir ...etraftan alma bu saatten sonra diyorlar ama onun da hakkı değil mi evin içini dolaşmak :63:

ben evde dışarda hep tek badiyle bırakıyorum çok sıcak çünkü. kısa kol veya kolsuz çıtçıtlı badi. ama emzirmeden önce sırtına ve göğsüne ince tülbentten yapılmış ağız bezi koyuyorum emerken çok terliyor diye. emdikten sonra çekip alıyorum terli kalmamış oluyor hem de üst değiştirmekten hoşlanmadığı için yaygara koparmamış oluyor.

geri geri emekliyor sürünüyor dönüyor bir tek düz emeklemiyor ama onun da çözümünü buldu 2 manevrada ters oturup geri geri emekliyor ve istediği yere ulaşıyor :)

ben de yürüteç aldım en dandiğinden, nasıl olsa birkaç ay sonra kullanılmayacak. binince de jet hızıyla koşuyor zaten. masanın ve sandalyelerin ayakları mahvoldu bizim.

salıncak da aldık çok seviyor ama yine vidası mandalı püskülü derken bizimki yine mekanizmalarıyla ilgileniyor yürüteçte olduğu gibi. dolayısıyla yanından ayrılmamak gerekiyor malesef :(

günaydın :21:
keyifler iyidir inşallah...

ilk dişimiz göründü bizim :) kaç gündür huysuzluğunun sebebi anlaşıldı...
asla emzik almayan çocuk elinde emzikle dolaşıyor sürekli kaşıma modunda :16:

kilomuz 10800, boyumuz 77 olmuş...
haftaya bugün tatil için yolda olacağız inşallah, bakalım denizde ne yapacak :66:

maşallah sırığım benim:) dişiniz de hayırlı olsun. inşallah tatiliniz güzel geçer. bizimki gibi olmaz. :37:

bu arada beşiğinin korkuluklarına tırmanıyor ayakta duruyor, korkulukları yükselttik ama yine kalkıyor ayağa. sürekli kontrol ediyorum korkulukları sağlam mı diye vidası sıkı mı diye. tam anlayıp kendi kendine yatağa yatabilecek yaşa gelinceye kadar hep kontrol etmek gerekecek sanırım :(

aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

maşallah sırığım benim:) dişiniz de hayırlı olsun. inşallah tatiliniz güzel geçer. bizimki gibi olmaz. :37:

:) sağol canım...
uygar durmamıştı dimi tatilde? uzağa mı gitmiştiniz? bizim 5-6 saat sürer yol ama feribotta bir mola bir de ayvacık tarafında idare ederiz inşallah :S sonrasını yaşayıp göreceğiz...

benim kızım da geri geri sürünüyor dönüyor ama kendi kendine yattığı yerden oturamıyor daha ...yürütece de bayadır binmiyor bakalım napıcak yenisini alınca :)))))ay bu çocuklar vidalardan kablolardan ne ister anlamadım...bizimki de nerde bir kablo gözüne kestirse bi şekilde yuvarlayarak kendini ya da üründürerek poposunun üstüne ve yatarak gidip eline geçiriyor ..ve biçok şeyini ayaklarıyla yapıyor ..alkış çalmak gibi ,sehpanın dantelini alaşağı etmek gibi...koca popolu şey tam emeklese napar acaba :))))

benim kızım da geri geri sürünüyor dönüyor ama kendi kendine yattığı yerden oturamıyor daha ...yürütece de bayadır binmiyor bakalım napıcak yenisini alınca :)))))ay bu çocuklar vidalardan kablolardan ne ister anlamadım...bizimki de nerde bir kablo gözüne kestirse bi şekilde yuvarlayarak kendini ya da üründürerek poposunun üstüne ve yatarak gidip eline geçiriyor ..ve biçok şeyini ayaklarıyla yapıyor ..alkış çalmak gibi ,sehpanın dantelini alaşağı etmek gibi...koca popolu şey tam emeklese napar acaba :))))

:)))))))))))))))
evet yaa ayaklarıyla hallediyorlar işlerini :))

melis üşengeci de eliyle erişemediği şeyleri ayağıyla çekiyor yada ayak parmağıyla kıstırıp alıyor koca ayaklı oldu iyice...

bu arada beşiğinin korkuluklarına tırmanıyor ayakta duruyor, korkulukları yükselttik ama yine kalkıyor ayağa. sürekli kontrol ediyorum korkulukları sağlam mı diye vidası sıkı mı diye. tam anlayıp kendi kendine yatağa yatabilecek yaşa gelinceye kadar hep kontrol etmek gerekecek sanırım :(

aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

benim kızım daha bir yerlerden tutunup kalkmıyor ...ama tehlikeli bence de linden dikkati elden bırakmamak lazım ilk kızım da yaşadım ordan biliyorum ...allah korusun tepe üstü düşer müşer ayyy düşünmesi bile kötü :43:

Selam Kasım anneleri ve tatlı kasım bebişleri...Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Nihayet 28 temmuz günü bizde ilk dişimizi patlattık...Hemde tatildeyken:)) Amasra, Safranbolu, Sinop, Samsun turu yaptık. İlk Dişimiz sinopta çıktı.Kızım tatilde gayet sakindi ama diş biraz huzursuz etti tabiki ateş düşürücü verdim CALGEL diye bi jel sürdüm pirinç dişine...İştahımız yok dişten sanırım Aptamil bebek sütünü hazırlayıp hazırlayıp lavoboya döküyorum...

İrmik haşladım az önce meyve püresine katıp yedirmeye çalışacağım tok tutar belki. Buradaki bir arkadaştan duymuştum irmikli meyve püresi tarifini...

Bütün bebeklerin ve SUEDAmın ilk dişleri hayırlı olsun sağlıklı sapasağlam dişleri olsun inşallah.

hergün ne çorba yapçam derdi var. düşün düşün aynı gibi..
değişik tarifleriniz varsa verirmisinizz

bişey sorcam size ;
bizim bebek arabamızın ön bar'ı yok .
chiccoyla aynı modeli. onun ayrı satılıyor. bizimki kraft alsam olurmuki fikri olan varmıı ??

kızlar acil cevap bekliyorummm meme ucumun alt kısmınde bir delik açıldı kızım alt dişlerinin sürtünmesiyle meydana geldi sanırımmmm çok canım yanıyorrr ne yapmalıyımmm benim gibi olan varmı minik iltihap oluyo mastit olmaktann korkuyorumm....

geçmiş ollsun zehra...bencede göğüs ucu kullan..iyi gelir inşallah.. :(

Back
X