2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meraba bayanlar herkes oruç tutuyo galiba doktorum oruç tutarsam sütümün kesiliceğini söyledi. Oyüzden tutmuyorum. Sizin sütünüz ne durumda azalma varmı. Havalar çok sıcak su içmeyince mutlaka azalır diye düşünüyorum.

benim oglum zaten artik sadece geceleri emiyor o yüzden bir sikinti olmadi

hıc bıseye yetısemıyorum offfffffffffffffffffffffffff ıkıye ayrılcam artık...kızım cok yaramaz oldu artık hıc durmuyo..ev ısı bı yandan ,bı yandan yemek ,bı yandan kızıma bıseler hazırlama yok olmuyo becerıksızım ben heralde:(

hey millet naber ..ayy susuzluk ne zormuş resmen boğazım kurudu kaldı üç saat ...dün kızımı doktora götürdüm .idrar tahlili istedi ve üç saat bekledim yapmadı bizimki.yediriyorum içiriyorum tık yok oturdu oynadı ..bi de kendine 8.5 aylık bir kız arkadaş buldu başladılar karşılıklı konuşmaya ...neyse sonra eve geldim yakın çünkü uykudayken yaptı hemn aldım çiş taşıdım resemn sokakta götürdüm sonuç temiz çıktı hiçbişiyi yok dananın çok şükür ...ama oruçlu oruçlu sıcakta öldüm bittim...bi ara bozmayı bile düşünmedim deil..yüüteci soru doktoruuz 9 aydan önce ben önermiyorum dedi..eklem eğriliği mi ne yapıyormuş çaprz basıyomuş bebeler..biz de dün 9 aylıktık aldık bi yürüteç koydum ..ama pek ilerlemiyor daha oturup önündeki cicilerle oynuyor ...bu arada kızıma yeni ciciler aldım şortlar badiler ve sıfır kol tişörtler bi yakıştı sormayın ...
bugün iftarda yalnızım eşim akşamcı olunca öğlen gidiyor akşam geç çıkıyor ...
prop ne kadar kalıcaksınız pariste ...bavul hazırlamayı hiç sevmiyorum...
cıncık canım becerksiz değilsin herkes bu dertten uzdarip işlere yetişememek ...ben de öyleyim ..bugün bitiridim ama işleri yemekleri de koydum pişiyor ...bi tek çamaşırları yerleştirmek kaldı ama ben de de hal kalmadı ..karnım doysun öyle yaparım kendimi parçalayacak değili m ...melodi izne ayrımış galiba ..oğluşuyla güzel bir tatil diliyorum...

selamm
ben oruç tutmuyorum. tutanların Allah kabul etsin .
iş yap yap bitmiyor valla. topla topla aynııı :96:

burcu, burcuname'deki köfte tarifini yaptım kızıma bi güzel yedi . akşam yıne vericem. teşekkür ederizz. fikir oluyor böyle, yeni tarifler varsa bekliyooruz :37:

Son düzenleme:
asıl ben hiçbişiye yetişemiyorum be, demir, yerdne bı alıyorum ellerı dızlerı sımsıyah sankı sokakta emeklemiş :))
biz cmts yola cıkıcaz, donuste de kvler gelecek bize, o yuzden evı derlı toplu ve temız bırakmalıyım dıye kastım. butun dolapları döktüm, temızledım, yerleştırdım duzgunce, utum var bir sürü.. asıl temızlıgı cumaya bırakmak ıstıyorum kı tekrar kırlenmesın cam kapı acık cunku, utum fln da bıtınce bir ıkı dolap kaldı zaten, cuma süpür sil toz al kalır sadece.. ama yok ben en becerıksızım yanı yetısemıyorummmm...
10 gün kalcaz allah izin verirse boncuk..
yaren sevindim valla işinize yaradıysa ne mutlu bana, çorbalar da çok lezzetli hepsini dene sen :)

boncuk bişey çıkmamasına sevindim tahlilde...yürütecide merak etme yakında tutamassın :)

cıncık asıl ben yetişemiyorum hiç birşeye...hele şu basması olayından sonra evim ahır gibi oldu resmen...bir odaya depodaki eşyaları koydum girilmiyor....zaten 2 oda 1 salon ev....salonda yiğitin oyuncakalrı yürüteci sallanan fili aktivite masası mama sandalyesi yatak odasında yiğitin kocaman park yatağı adım atacak yer yok...var sen düşün halimi.....akşamları eşim yarım saat kv götürüyor...bende bir gece evi süpürüp üstten siliyorum...bir gecede toparlama yapıp duşa giriyorum....

ayyyyyy cok guldum kızlar ne alçak gonullu bı topıgımız var herkes becerıksızlık yonunde yarısyo ben ..hayır benn yok yok ben ...ahahaaaaahaaa

biri işlere yetişememk mi dedi pehhhhhhh ben 8.5 aydır yapıyorum hala bitmedi :) pazar günü bir rezil oldum ki sormayın sanırım ar damarım çatlamış ağlanacak halime gülüyorum yine sabahtan mceremız başladı eşimin mesaisi vardı cereni evde başedemeyince kahvaltı falan yapamadan aldım annemlere götürdüm ama arkama bakmadım bile sonra eşim bizi almaya geldi dönüşte arkadaşları aradı sahile gidelim diye tamam dedik buluşma yeri bizim evin önüydü apar topar eve geldim bu arada millet gelmiş kapının önüne aradılar ben çıkamıyorum ki bir türlü ceren terli aç ama yememekte ısrarlı mız mızzz insanları bekletmek ayıp diye yukarı çıkın dedik ::( cerenin mamasını hazırlayıp salona geldiğimde kadın yerdeki oyuncakları etrafa saçılan minderleri falan topluyordu çok ama çok utandım :S kendim hazırlanmak için yatak odama girdiğimde sanki odamın ortasında bomba patlamıştı umarım halimi anlamışlardır çünkü onlarda çocuklu insanlar

biri işlere yetişememk mi dedi pehhhhhhh ben 8.5 aydır yapıyorum hala bitmedi :) pazar günü bir rezil oldum ki sormayın sanırım ar damarım çatlamış ağlanacak halime gülüyorum yine sabahtan mceremız başladı eşimin mesaisi vardı cereni evde başedemeyince kahvaltı falan yapamadan aldım annemlere götürdüm ama arkama bakmadım bile sonra eşim bizi almaya geldi dönüşte arkadaşları aradı sahile gidelim diye tamam dedik buluşma yeri bizim evin önüydü apar topar eve geldim bu arada millet gelmiş kapının önüne aradılar ben çıkamıyorum ki bir türlü ceren terli aç ama yememekte ısrarlı mız mızzz insanları bekletmek ayıp diye yukarı çıkın dedik ::( cerenin mamasını hazırlayıp salona geldiğimde kadın yerdeki oyuncakları etrafa saçılan minderleri falan topluyordu çok ama çok utandım :S kendim hazırlanmak için yatak odama girdiğimde sanki odamın ortasında bomba patlamıştı umarım halimi anlamışlardır çünkü onlarda çocuklu insanlar

hahaha demıstırkı kadının evıne bak hala gezme derdınde:) saka saka senı kızdırıyorum cocukluysa anlar tabı herkes yasıyo bunları..

olcak bıse yok bole yasamaya alıscaz.ben cok buyuk konusuyodum ayyy dagınık evde bı dk duramam falan dıye ...sımdı kendıme nah dıyorum baskada bıse demıyorum....

günaydın :)
kara murat benim söylemiş miydim :))
dağ gibi ütüm var bugün bitirmem lazım artık, allahım son 3 gün, ne yemek derdi ne yatak derdi ne çocuk derdi, hiçbir derdim olmayacak tatil yapacam, kocamı takacam koluma gezecem anasını satayım, ben de insanım beeee, bıktım be bıktımmmmmmm! üç kadın tutmak istiyorum eve, ben de sadece demiri seveyim istiyorum heuehue nası fikir :))

sabah sabah güldürdün beni :1: çok hoşsun :)
çocuklu olunca öyle napçan canım . çocuğun dağınıkları var, ya başka dağınıklık olsaydı ozaman utanırdın hihiii :27:

burcu, gez valla ohhhh hakettin yanii.. bizim yerimizede gez hatta :37:
kadın tutma fikri de süpper :92:

günaydn millet:64:
nabersiniz ...ayy biri ütü mü dedi valla bana gıa geldi ütüden sıcakta hiç çekilmiyor :37:
dün kızlarımla başbaşa iftar yaptım :21: miniğim ayçam dün çok güzel yedi mamalarını :nazar:
yatarken de bıcı bıcı yaptı uyudu :34:
ben çok yorgunum evi toparladm temizledim ama mutafak ve çamaşır işi bir türlü düzene girmiyor çıldırıcam:52:
minik sıpam sabah erken uyanıyor kahvaltıdan sonra biraz takılıp tekrar uyuyor ...ben de o yürüteçte takılırken içim geçmiş bir çığlıkla kendie geldim ki bizimki ayaklarının geçtiği yere nerdeyse kafasını da sokucak eli sıkışmış baktım kızarmıştı:27:yürüteçte bile ters gidiyor yaaa bu kız ne zaman doğru yolu bulacan anlamadım :26::26::26:

günaydın kızlar. izmirde bir çocuk alerjisi uzmanı bulmam gerek. önerebileceğiniz isim var mı?

kızlar hu huuuuuu nereledesiniz :74:
herk bir yerlere mi kaçtı ....brc80 hayırdır alerji uzmanı sormuşsun ...
aymes 9 aylık oldunuz heee :34:iki gün büyükmüş benim sıpa seninkinden :34:

Back
X