benim kuzum da tv açıkken yemiyor ona bakıyor ağzını açmıyor...biz gözgöze bakışa bakışa yiyoruz ..pek romantik dimi...et konusunda aydınlattığın için saol kopekop ben de genelde kıya kullanıyordum...bu arada maşallah yavrulara allah iştahlarını bozmasın neler yiyorlar öyle ..ben makarna yesin istiyorum yaaa...hep istiyorum şöyle önüne koycan makarnayı parmaklarıyla alıp yiyicek .bizimkine veriyorum ağzında oynatıyo sonra ne mi yapıyor üfleyip atış yapıyor ...oyun gibi oyuyor makarnalarla sonra da koca ağzını açarak gülüyor ....
ya her gün et yesin dediği adamın ben mesela türlü yapıyorum, içine bir köfte büyüklüğünde et atıyorum o türlüyü de iki gün yiyor, 3.gün taze yapıyorum,
yani öyle tavalrca biftek yemezler heralde

boncuk senin de dert ettiğin şeye bak, Allah seni ben de tam tersi gereksiz yere kilo yapmasın kof şişirmesin diye bu tür şeyleri yemesin diye bakıyorum

tabii benimki küçük sivaslı olduğundan hamur işine pek bi düşkün, bi ara ekmeksiz yemek yemek istemiyordu, kv.veriyor diye sinir oluyodum ama alıştırdım ben şidi, yemek ve yoğurt yiyor birlikte, ekmeği aramıyor, bi de yemeğin gıdasını çeker iyice , hem de karbonhidrat ihtiyacını da alsın diye patates katıyorum yemeğin içine, onu yediriyorum ek mek yerine işte..