slm kızlarrrr ya sizce ceren emekliyor mu ben birşey anlamadım evi dolaşıyor ama göbeğini yerden kaldırmadan gidiyor garip bir tarzı var ben emeklemiyor diyorum görenler emekliyor işte diyor :)) her çocuk farklı emeklermiş eğer bu emeklemekse emekliyor artık bende yürüteç aldım kırdım inadımı yani kocamsen delimisin dedi sürekli ayakta tutuyorduk çünkü öyle istiyordu yürüteç 2 fonksiyonlu istediğinde sallanan at oluyor yalnız bir sorun var yürüteçte durmuyor içinden çıkmanın yolunu buldu iki bacağını aynı yere koyuyor nasıl yaptığını hala anlamadım hoppppp yürütecin altında bu seferde ordan çıkarmaya uğraşıyorum ilk adım arabasından kimse memnun değil bende almadım belki 12 aylık falan olduğunda alırım yürüteç alacaksanızda benim gibi abartmayın uygun fiyatlı birşey alın bu veletlerin işi belli olmuyor oda kullanılmayan eşyaların yanında yerini aldı :S dişimiz 4 tane oldu ısırıyor artık canımı yakıyor iştahımız aynı kusma problemi hala var yediriyorum sonra kusuyor hala mama ağırlıklı gidiyoruz ne olacak bilmiyorum
( öğürüyor başka birşey verince yoğurdunu ihmal etmiyorum birde muhallebi yedikten sonra kusuyor ama ısrarla veriyorum dün 9 aylık olduk çok mutluyum
canım uygar da aynı. göbek yerden kalmıyor. askerde buna alçak sürünme derlermiş. eşim öyle diyor dalga geçiyor. ilk zamanlar çok zorlanıyordu bağırıyordu sürünürken. iki üç günde ilerletti hızlandı baya. hep böyle mi emeklicek çok komik yaa..