2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selamlar,
cumadan beri foruma girememiştim, evde net var aslında ama malumunuz yeni açtığım blogumla uğraşıyorum, beceremiyorum da..
eskileri anca bitirdim sabahtan beri
-prop hoşgeldin canım, Parisin çok da iyi bir halt olmadığını başkalarından da duymuştum, doğruymuş demekki..
-zeyn sana da iyi yolculuklar, hayırlısıyla gelin inşallah, İstanbulda 5 saat havaalanında beklemeyin, bana gelin :1:
-özgül evini merak ettim ben de halılarını nasıl ki, nerden baktı arkadaşlar göremedim ama?blogundan mı?
-melodi geçmiş olsun oğluşa, tatilin de bitiyormuş, duble geçmiş olsun canım, işe başlamak zorluyor insanı tekrar, alışıyor insan bütün gübü yavrusuyla koyun koyuna geçirmeye..
-atusa hayırlı olsun dişiniz, benim oğlumunki de elime patlamıştı, çok mutlu olmuştum, çok heyecanlanmıştım..

daha yazamadığım, okuyup da unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın.
-ben de dün süt iznim dolayısıyla evdeydim, oğlum ilk vukuatını yaptı, yemeğini yedirmiştim, salona bıraktım biraz oyuncaklarıyla oyanlansın diye, çamaşır asacaktım, bir gömlek astım ki, güüüm diye bi ses ve çığlıklar, nasıl koştuğumu bilmiyorum, bi baktım dvd playerın altında ağlıyor dana, çekmiş kablosundan kafasına düşürmüş, allah'tan bi şey olmadı..

..
prop.cum, benim bloguma baksana, beceremediğim şeyler var sana danışıym he?:34:
tabii senin şimdi bi dünya işin vardır ama sevinirim yani vaktin olursa bakarsan..

hoşgeldin prop tatili bitirdin gezdin geldin demek en iyisini yaptın valla tatilin en kötü yanı eve dönüş sanırım bi sürü çamaşır, ütü, temizlik tatilin acısını çıkartıcaklar valla

selam arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum benim kızım çok hastalandı ateşler içinde yandı 3 gün boğazları kızarmış iltihap olmuş ve kanında mikrop varmış mahfetti bunlar çocuğu antibiyotik kullanıyoruz cumartesiden beri ateş düştü çok şükür ama daha tam iyileşemdi bütün iştahda gitti tabi hemen süzüldü çocuk allahım ne zor bebişlerin hasta olması bi an önce düzelir işallah
çok geçmiş olsun canım:(bizimkinin de boğazında iltihap vardı doktor antibiyotik verdi ama sanırım geçmedi:8şimdi kontorle gitcez tekrar
kızlar selamlar,
cumadan beri foruma girememiştim, evde net var aslında ama malumunuz yeni açtığım blogumla uğraşıyorum, beceremiyorum da..
eskileri anca bitirdim sabahtan beri
-prop hoşgeldin canım, Parisin çok da iyi bir halt olmadığını başkalarından da duymuştum, doğruymuş demekki..
-zeyn sana da iyi yolculuklar, hayırlısıyla gelin inşallah, İstanbulda 5 saat havaalanında beklemeyin, bana gelin :1:
-özgül evini merak ettim ben de halılarını nasıl ki, nerden baktı arkadaşlar göremedim ama?blogundan mı?
-melodi geçmiş olsun oğluşa, tatilin de bitiyormuş, duble geçmiş olsun canım, işe başlamak zorluyor insanı tekrar, alışıyor insan bütün gübü yavrusuyla koyun koyuna geçirmeye..
-atusa hayırlı olsun dişiniz, benim oğlumunki de elime patlamıştı, çok mutlu olmuştum, çok heyecanlanmıştım..

daha yazamadığım, okuyup da unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın.
-ben de dün süt iznim dolayısıyla evdeydim, oğlum ilk vukuatını yaptı, yemeğini yedirmiştim, salona bıraktım biraz oyuncaklarıyla oyanlansın diye, çamaşır asacaktım, bir gömlek astım ki, güüüm diye bi ses ve çığlıklar, nasıl koştuğumu bilmiyorum, bi baktım dvd playerın altında ağlıyor dana, çekmiş kablosundan kafasına düşürmüş, allah'tan bi şey olmadı..

..
prop.cum, benim bloguma baksana, beceremediğim şeyler var sana danışıym he?:34:
tabii senin şimdi bi dünya işin vardır ama sevinirim yani vaktin olursa bakarsan..

selam canım hoşgeldin:)çok geçmiş olsun ya:(bizimki az daha ütü düşürüyodu:(ama şimdi her gün herşeyi deviriyo üstüne mutfak sanlayesinin kaç kez altında kaldı sayamıyorum artık:(
canım halılarımı videolardan ve resimlerden görmüşlerdir.blogumda mutfakta ve odada çekilmiş videolar ve resimler varsa ordan gördüler sanırım.

bu arada bizim de alt 2 üst 2 oldu:)bugün üstten 2.dişimzi de çıktı ve toplamda 4 ü gördük:)

kopekop muhammedin serüvenleri kategorisine bak istersen sanırsam orda pek çok vardır.
yasamiksiri.blogcu.com

çok geçmiş olsun canım:(bizimkinin de boğazında iltihap vardı doktor antibiyotik verdi ama sanırım geçmedi:8şimdi kontorle gitcez tekrar

selam canım hoşgeldin:)çok geçmiş olsun ya:(bizimki az daha ütü düşürüyodu:(ama şimdi her gün herşeyi deviriyo üstüne mutfak sanlayesinin kaç kez altında kaldı sayamıyorum artık:(
canım halılarımı videolardan ve resimlerden görmüşlerdir.blogumda mutfakta ve odada çekilmiş videolar ve resimler varsa ordan gördüler sanırım.

bu arada bizim de alt 2 üst 2 oldu:)bugün üstten 2.dişimzi de çıktı ve toplamda 4 ü gördük:)

sizede geçmiş olsun canım çok zor bebişlerin hasta olması valla bizde antibiyotik kullanıyoruz bakalım geçicekmi inşallah geçer yoksa iğne vericem dedi :(

oh ne güzel dişlerinizde patlamış bizde hala tık yok valla

sizede geçmiş olsun canım çok zor bebişlerin hasta olması valla bizde antibiyotik kullanıyoruz bakalım geçicekmi inşallah geçer yoksa iğne vericem dedi :(

oh ne güzel dişlerinizde patlamış bizde hala tık yok valla

canım peki sizde antibiyotik ishal yaptı mı?biz de bi de ishal yaptı:(dün 8 kere miğydi yalan olması sulu sulu mıçtı:(premium cera falan yalan oldu üst baş halı kalmadı:(gerçekten öyle bebişler hasta olunca insanın yaşama sevinci soluyo sanki:((inşallah düzelir de kuzuma iğne yazmaz:(

kopekop muhammedin serüvenleri kategorisine bak istersen sanırsam orda pek çok vardır.
yasamiksiri.blogcu.com

bankada blog adresleri engelli canım, eve gidince bakıcam aklımdasın,
bak sana sorayım sen de bilirsin, ben de blog yaptım bi tane, SemaanneBurakbebek diye,
orada yeni sayfalar açtım, kitap kurdu , oğlumun oyuncakları diye, ama altlarına yazıları yazamıyorum, ne yazarsan anasayfada çıkıyor, onu nasıl yapıyoruz?bi türlü öğrenemedim, ay ben de bi şeye taktım mı, uyuyamam, geceleri rüyamda bile blogumla uğraşıyorum :27:

canım peki sizde antibiyotik ishal yaptı mı?biz de bi de ishal yaptı:(dün 8 kere miğydi yalan olması sulu sulu mıçtı:(premium cera falan yalan oldu üst baş halı kalmadı:(gerçekten öyle bebişler hasta olunca insanın yaşama sevinci soluyo sanki:((inşallah düzelir de kuzuma iğne yazmaz:(

yok canım yapmadı çok şükür bi çay kaşığı veriyorum sabah akşam ismi klamoks yada klomaks gibi bişeydi sanırım. İnşallah canım ya iğneye gerek kalmasın çok ağlıyo kıymaıyom kuzuma

selamlar ben de uzun uzuuunn süredir giremiyorum,şöyle az bir bakdım da bebişler maş. büyümüşler:nazar:
deniz her ay diş çıkartacak gbi bir kaç gün huysuz ,iştahsız,uykusuz geçiriyor ama diş falan yok ortada.hayırlısı olsun bakalım herkes geç çıkan diş iyi olur diyor ya ben her ay aynı şeyleri yaşayıp da diş olmamasından sıkıldım.deniz 10 gündür çok huysuz,mızmız,hiç olmadığı kadar.hareketli bir bebek:nazar: ama evde kısıtlı kalıyor o da sıkılıyor haliyle.şimdi bir de yeni huyumuz var sahte ağlamalar:36:offf babası bu neden hiç ağlamıyor dedi güler yüzlü kuzuma nazar değdirdi:47:yemekle arası oldum olası az olan kızım da bariz bir değişiklik yok bugün 9 ay kontrolmz var bakalım uyansın s. ocağına gitcez.sıcakda oruçlu olmak zor su ihtiyacı artıyor.sürekli koşuşturmadan zayıflıyorum:(daha fazla zayıflamak istemiyrm,böyle ii.çokkkk uykusuzm bu aralar uyku düzeni dağıldı gitti deniz in ,uykusu old. halde uyumuyr,sahurdan snra o uyanana kadr ne uyursam bütün gün öyle geçiyor:( deniz daha önce yazmıştım bir ara sürtünmeyen bebeklerden ben de sürtünmeden yürümüşüm,yürüteç e bazen bindiriyrm yorulduğum ve işim old. zmn yürüteç taraftarı değildim ama onu oyalacak bişey şart olunca dedesi memleketde aldı:)uçakda bir de onu taşıdım.yerde oynarken istediği bişey için bir iki sürtünür gbi yapıyr ,koltuk kenarlarında duruyr ama yürümeye gerek duymuyor sürekli laptop a ulaşmaya çalışıyr.pc arası çok iyi bıraksan bütün gün yazcak kapatcak açcak fişi çekcek.buarada neler yediriyorsunuz ?sabah kahvaltıda artık yum-peynir yemiyor sadece biraz bebelac hazır kahvaltı o kadar:( yoruldum artık yedirmeye uğraş giydirmeye uğraş uyutmaya uğraşş neyse şükür iyi var sürekli şükrediyrm varlığı için ama bazen isyan bizim de hakkımız çok yorulduğumuz da olur o kadarcık:1:neyse grz hanımlar.....

selam millet naber ..anca fırsat buldum bugün ...çamaşır katla bulaşık mutfak toparla derken zaman geçmiş...benim kuzu iyce aıttı ablasıyla oyuncak kavgası ..çok sinirli oldu..hatta baen alasının sesine bile tahammül edemiyor basıyor çığlığı...sonra arayı buluyorum oynuyorlar güzel güzel...anaaaaaa iki cadının arasında kafayı yemiş bir anayım artıkın.....ben de diğer insanlar gibi dışarda rahat rahat dolanmak istiyorum..ama gel gör ki mümkünü yok..kızın uykusuydu yemeğiydi falndı filandı ...bakalım bekim bugün evimin yakınında park var oaraya gideriz...
diş çıkaran bebelerin dişleri hayırlı osun ..aymes özgül çoooook geçmiş olsun...kopekop dün baktım bloğuna biraz ama detaylı değil biraz sonra bakarım ...ben de hazırlama ve öğrenme aşamasındayım ..kardeşim yardımcı olcak çok iyi anlar bilgisayardan ...
prop özgül çok geçmiş olsun yaaa bebeleriniz ne kazalar atlaıyor öyle ...bazen bizim sıpanın emeklemesini bu yüzden istemiyorum...

merhaba bayanlar. hasta bebeklere geçmiş olsun.

prop hoşgeldin. demirin paris maceralarını bekliyoruz:)

selam kızlar:3:
kaç gündür bakamadım hiç buraya..
prop hoşgeldin cnm .
--------------------------
bişey sorcam sizlere öğlen ne veriyorsunuz bebişlere,, ben hergün deişik çorba yapıyorum. ama yemek türü şeylerde verilmeliymiş. kabak dolması falan :) çorbalardan ben sıkıldım artık değişik yemekler yesin yavrumm :8:

ben herşeyi veriyorum artık. göveç, pırasa, barbunya, salçalı köfte, geçen gün pirzola bile yedi. :nazar:

selam millet naber ..anca fırsat buldum bugün ...çamaşır katla bulaşık mutfak toparla derken zaman geçmiş...benim kuzu iyce aıttı ablasıyla oyuncak kavgası ..çok sinirli oldu..hatta baen alasının sesine bile tahammül edemiyor basıyor çığlığı...sonra arayı buluyorum oynuyorlar güzel güzel...anaaaaaa iki cadının arasında kafayı yemiş bir anayım artıkın.....ben de diğer insanlar gibi dışarda rahat rahat dolanmak istiyorum..ama gel gör ki mümkünü yok..kızın uykusuydu yemeğiydi falndı filandı ...bakalım bekim bugün evimin yakınında park var oaraya gideriz...
diş çıkaran bebelerin dişleri hayırlı osun ..aymes özgül çoooook geçmiş olsun...kopekop dün baktım bloğuna biraz ama detaylı değil biraz sonra bakarım ...ben de hazırlama ve öğrenme aşamasındayım ..kardeşim yardımcı olcak çok iyi anlar bilgisayardan ...
prop özgül çok geçmiş olsun yaaa bebeleriniz ne kazalar atlaıyor öyle ...bazen bizim sıpanın emeklemesini bu yüzden istemiyorum...

sağol canım allah yardımcın olsun seninde biz tek bebişle uğraşamıyoz çoğu zaman iki kişiyle uğraşmak eminimki daha zordur

arkadaşlar aranızda pınar sütün 6-12 sütünü kullanan var mı? benim oğlum çok sıkıldı mamadan ondan vermek istiyorum.Nasıl olur sizce?bebeğim 10 aylık

arkadaşlar aranızda pınar sütün 6-12 sütünü kullanan var mı? benim oğlum çok sıkıldı mamadan ondan vermek istiyorum.Nasıl olur sizce?bebeğim 10 aylık

fatoş bende 2009 kasım annesiyim ben veriyodum canım süt hem beni emip hemde o sütüde içiodu bişi olmadı zaten yaptığımz muhallebilerdede süt var bende ilk başta pınarın 6 12 sütünü kullandım sonrada normal süte geçtim korkma bişi olmaz hem eğer kabız yaparsa süt içine bi çay kaşığı zeytin yağı damlatt fo rumda görünce cevap yazmak istedim yeğenimde içti bir yaşından öncee korkulacak bişi yokkk allah emanet olsunlarr hoşçakal:)))

kopekop ben blogspot kullanmıyorum, wordpress kullanıyorum, bılmıyorum sızın menuyu kusura bakma :/

demırı basıbos bıraksam evın ıcınde, kazanın belanın haddı hesabı olmaz.. damacanayı suruklemeye ugrasıyo, quattroya oturtuyorum, guyya ben ıteklıcem, ayaklarını ındırıyo pedaldan surte surte gezmeye kalkıo duvarlara tosluyo sureklı, ayna manyagı her bebek gıbı, fortmantonun gardropun aynalarına tutunup kalkıo, e onlar surgulu halıyle, küüüt diye yana devrılıyo, gazetelıklerı mı devırmedı, vazoları mı, orta sehbanın uzerındekı topları alıcam dıye ıcınde durdukları aksesuarı cekıstırmıs sehbamın uzerınde devasa bır cızık var su anda, ohoooo.. ben park yatak dısında asla yanından ayrılmıyorum, sanıyesınde bır vukuat yoksa, sız de ayrılmayın baska caresı yok..

demır parıste hep sokakta olmaktan, tertemız parklarda doya doya emeklemekten cok memnundu.. butun oyun parklarının altı yumusak zemın halı gıbı bısı kaplı, düşe kalka oynadı parkta cok rahat ettık, cımenler tertemız cok ıyı bakıolar, kopek pıslıklerı fln zaten yok, o cok mutluydu bu durumdan valla. döndüğümzden berı yemek yemıo yıne aclık grevıne gırdı, hanı dıslerın arasında 1 ay fln olurdu, yenı dıs mı gelıo acaba :( ac dolasıo ya ıkı gundur of off cok zayıfladı, bence sadece boy atması dııl kılo da verdı yanı, çöp gıbı kaldı bacakları, böhüüüü

kıyamam demire yaaa demek zayıfladı ..olsun tekrar alır annesi kolay değil ortam değiştirdi ...düzen altüst oldu...olcak o kadar...peki biberon maması da mı içmiyo ...

Back
X