2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop demir'e maşşallah artık gülümsemeye başlamış. gülen yüzü solmasın inşallah! tüm bebeklerin :nazar:

valla bu aralar benimde canıma tak etti artık ne gece uyuyor ne gündüz sürekli oyun oynamak istiyo,gece yarısı kalkıp kahkahalar atıyo 2de kalkıp 5-6 gibi yatıyoruz. kafayı yemek üzereyim yorgunluktan,iş yaparken bile hep paçamdan tutup çekiyo bıktım şu dişlerden hepsi bitsede onlarda kurtulsa bizde.prop aynen bende bazen geliyolar kızıyorum sonra dayanamıyorum vicdan azabı çekiyorum ,bide alıngan dediğim lafda sus artık, vay efendim ben ona nasıl kızarmışım gece yarısı içini çeke çeke ağlıyo bide bağırsam ne olcak aceba:44:

prop tut tabi bakıcı yaa. tek başına hangi işe yetişeceksin. en iyisini yaprsın. inşallah iyi birini bulursun.

kolay gelsın melodi..
evet brc işallah bulurum, iyi bakıcı bulmak da kolay degıl, tek tesellım ben nasolsa evde yanında olcam, arkamdan iş cevıremez hanfendı..
bırını buldum az once konustuk cocuk doktoru hem de, moldovyalı, 800 dolar ıstıyo, e valla evımın ısını de yapsa verırım de, sadece gunluk ıslerı yapacak, e ben evdeyım demıre de oyun oynatcak paso, 800 dolar verecem, pışşşşık dedım

arkadaşlar selamlar

Benim sizlere bir sorum olucaktı herkesin bebişi pütürlüyü rahatça yiyebiliyormu benimki iştahlı bir tip olmadığı için öğürüyor veya yemek istemiyor hiç kimse bununla ilgili yakınmadı herkesin durumu ne?Birde ne türlü şeylerle alıştırma yapabilirim elimle verdiğim hiçbirşeyi kabul etmiyor tipitip, illa kendi alacak e verdiğim minicik bir lokmada o alıp ağzına götürene kadar yeri boyluyor.

Yardımlarınıza şimdiden teşekkür eder herkese bu meşaketli ama bir o kadar güzel yolda başarılar dilerim:34:

deniz in ilk dişi pazar günü patladı :) cuma gece yatırırken jel sürdüm ele gelen bişey yokdu ,c.tesi bakmadım galiba,pazar kahvaltısını yapdırırken babası bardağa tık diye ses geldi dedi bakmış yok bişey dedi,ben gece yatırırken bakdım gene dönüp duruyor uykuya dalamıyr ayak parmağını bitirmeden jel süreyim dedim kiiii elime dokundı iğne ucu gbi bişey çok sevindim:) p.tesi sabah hemen bakmaya çalışdım tabi:)
ben ramazan başından beri uykusuzluğum artmışdı ama artık uyuyamıyrm dün gece hadi yatalım dedi koçiş nasıl da yorgunum saat 23:00
sağa dön yok sola dön yok,tam dlacam deniz emziği istyr ,ığğ mık diyr,ve afedersinz sürekli wc geliyr ben çokk az su içerim niye ki bu ka sık geliyor neyse snra tam dalcam saat sahur vakti kalk deniz e bak mama ver yat saat 06:15 uyu deniz uyanır saa 9 -9.30 arası:(( ben de artık uyku sorunu var anlayacağınız:(
prop seni çok iyi anlıyorum ki ben de çıldırıyorum artık,kafayı yiyorum yahu 24 saat bebek ve bakımı.
herkese hayırlı iftarlar ,benm kiler pide almakdan geldi.rabbim hepimize güç versin

peri benım yemek konusunda hıc problemım olmadı, yardımcı olamıcam.. ayrıca herkes sıkayet ettı ama burda degıl ek gıda topıgınde :))

melodi; aminnnn

Son düzenleme:
Ben diğer topikte yani ek gıda topiğinde bişiler okudum ama şimdi için soruyorum sorunu devam eden çözen vs varmı die,senin problemin yok ne güzel yemek gerçekten gerici bir konu inanın bu yemek olaylarından sonra bende kaşıntı başladı heryerimi yoluyorum sıkıntıdan neyse birilerinin fikirleri varsa nacizane paylaşırsa sevinirim.... iii akşamlar herkeseeee...

selammmmm:))))
kızlar ben sınırlı 4 gb lık net kullanıodum şifrem olmasına ve zor bi şfire olmasına rağmen birisi kırmış ve 1,5 aydır bol keseden nete giriyomuş bizim ağ üzerinden:Skota aşımı olmuş:Sve bu ayki kotaya baktk bu ayda dolmak üzere:(niye böyel oldu anlamadım:(
neyse kimelr nasıl bakalım:)

burcu(prop) kız evde deilmisin zaten ne bakıcısı dicem ama muhammedin beni deli ettiği anları ve ona kızmalarımı düşününce haklısın demekten kendimi alamıyorum:(ne de olsa yalnızsın,anne kv uzakta:(

boncuk,kopekop maşallah kuzularınıza:)hepsi birer canavar ya:)
bugün muhammed annemlerde kanepeye sırtını dayamıştı öyle ayakta duruyodu sonra kendi başıan durdu,sonra bi anda öne doğru yöneldi ve 4 adım attı sonra benim heyecanla bağırmama şaşırdı ve totosunun üzerine oturdu:Sah bu ben ahhhh çocuğu korkutcam ya:(

bende bu ayki kota nedeniyle bloga çok takılamıyorum:(evlandım gibiydi içim buruldu dermişim:52:
hazalcım geçmiş olsun kuzuya burda bir yaşından önce başka aşı yaptırmıcam ben,bayadır görmüorum kısçem hemşerim nasılsın?

yeni arkadaşlar var sanırım:)hoşgelmişler:)ayrıca beslenme konusunda birileri oturup ağlıcaksa önce ben başlayım uzun hava çekerek:2:benim oğlum benim ömürümü yiyor çünkü:(
benim sütüm azaldı ya:(((iftardan sonra çok sıvı alamıyorum tabi bu yüzden vücut süt üretemiyor:(neyse az kaldı Rabbim kabul etsin oruçlarımzıı ramazan bitince normale döner inşallah

Selam kızlar!

Çok uzun zaman oldu foruma uğrayamadım. Bebişler büyümüş maşallah:nazar::nazar: Benim kızım iyice hareketlendi. Başlarda sevinmiştim ama artık çooook yoruluyorum. Ocak ayına kadar izinliyim aslında ama bazen canıma tak ediyor, gidip başlıyım diyorum. Sonuçta yine Eceye kıyamayıp evde oturmaya devam ediyorum. Ece tutunup kalkıyor, tutunarak ilerliyor. Ne kadar dikkat etsem de ufak tefek kazalar yaşıyoruz:26:

Bugün eşim iş arkadaşlarıyla iftar yemeğine gitti. Ece'yi uyutana kadar canım çıktı. Geceleri mışıl mışıl uyuyan çocuk son 10 gündür devamlı uyanıp ağlıyor, çıldırıcam valla...Ben de bakıcı aramaya başlasam iyi olacak sanırım. İşe başlayınca da gerekecek nasıl olsa...

Bu arada benim sütüm 8. ayda kesildi, maalesef emziremiyorum artık...

arkadaşlar iyi akşamlar.Bebekleriniz için 1 yaş kostümü nasıl bir şey alacaksınız?Ben bakıyorum ama bulamıyorum :(kafayı yicem.

Selam kızlar!

Çok uzun zaman oldu foruma uğrayamadım. Bebişler büyümüş maşallah:nazar::nazar: Benim kızım iyice hareketlendi. Başlarda sevinmiştim ama artık çooook yoruluyorum. Ocak ayına kadar izinliyim aslında ama bazen canıma tak ediyor, gidip başlıyım diyorum. Sonuçta yine Eceye kıyamayıp evde oturmaya devam ediyorum. Ece tutunup kalkıyor, tutunarak ilerliyor. Ne kadar dikkat etsem de ufak tefek kazalar yaşıyoruz:26:

Bugün eşim iş arkadaşlarıyla iftar yemeğine gitti. Ece'yi uyutana kadar canım çıktı. Geceleri mışıl mışıl uyuyan çocuk son 10 gündür devamlı uyanıp ağlıyor, çıldırıcam valla...Ben de bakıcı aramaya başlasam iyi olacak sanırım. İşe başlayınca da gerekecek nasıl olsa...

Bu arada benim sütüm 8. ayda kesildi, maalesef emziremiyorum artık...

hoşgeldin canım görünmedin epeydir. maşallah eceye çabuk yürüyecek. :nazar:

arkadaşlar iyi akşamlar.Bebekleriniz için 1 yaş kostümü nasıl bir şey alacaksınız?Ben bakıyorum ama bulamıyorum :(kafayı yicem.

1 yaş kostümü mü? biraz erken değil mi? daha bayramlık almadım ben.

Benim oğlum ekim doğumlu yakında okula başlayacağım hiç vakit ayıramam onun için bakıyorum.Ama buldum gibi arı kostümü diktiricem galiba :)

selam annişler nasılsınız....ben gündüz pek giremiyorum gecede kimse olmuyo...:(

kızmalardan bahsetmişsiniz....off off çok sıkıntılıyım....bende bugun çok bağırdım...hem üzüldüm hem yaptım...uyumadı uyaumadı bütün gün...bir saat öğlende uyudu onuda üçkez uyandı dışarıdaki kahrolası gürültüden....sonr ağladım...benimde burcudan farkım yok aslında yanlızım burda...hani şöle yarım saat biri gelse oyalasa...yok....akşam yarım saat eşim parka götürdü...mutfağı toplayıp tüm ışıkları kapattım kafamı dinleyim dedim...süpürgede yapmam lazımdı da..boşver dedim...

okula başlayacağım ya..bari kafa dağıtırım arkadaşlarla en azından....hem özlemiş olacağım için kızmam oğluma...:)
olmazsa sonra izin alırım...ne bileyim..

....................

kopekop güldürdün kız beni mesajınla...:)

boncuk ben gündüz giremiyorum ya....bugun laptopu açtım tüm gün açık kaldı elimi bile süremedim....

nilucum pütürlüden kastın köfte gibi ise yiyiyor bizimki...

özgül kimmiş o ya bulabildinizmi....nasıl bulunur acaba :26: eşim bilir o konnuları da ben anlamam pek...

ece hoşgeldin.....:71:

melodi sende hoşgeldin evine...kreş işinin düzedne girmesine sevindim...ara ara gir ihmal etme burayıda aama...:1:

herkese sevgiler saygılar....muck muck muck....:27:

slm kızlar ben her zamanki gibi yorgun ve gerginim ceren hep aynıydı biliyorsunuz ne düzeldi ne daha kötüye gitti hala ağlamayı çok seven bir bebek ama ben çok gerildim artık hiç gücüm kalmadı sürekli vızır vızır sinirleniyorum sesimi yükseltiyorum sonra pişman olup ağlıyorum 9 aydır hep aynı benim diş umudum falanda yok çünkü dişten öncede aynıydı diş çıkarkende dişten sonrada :( burcunun yazdığı dikkatimi çekti ben doğduğu ilk günden beri dibinden hiç ayrılmadım gık dese kaptım guk dese koştum ve bu hale geldim ilk 40 gün sürekli uyurken bile başını bırakmaz bir duş alamazdım işte şimdiki halim ortada eskiden mutfağa götürür yemeğimi yapardım en azından makineyi boşaltırdım ( temizlikten düzenden umudu keseli çok olduda) artık onuda yapamıyorum ki aında dolapları açmaya fırının kapağıyla uğraşmaya falan başlayor ay bir alem bu çocuklar bu gün ben yine gerildim ağlıyorum anakucağı bir köşede duruyordu ondan tutunup ayağa kalktı yüzüstü yattı üstüne hem kahkaha attım hem ağladım :)) ciddi anlamda psikoloğa gitmem gerekiyor bundan eminim eşimde onayladı :(( hiç ama hiç iyi değilim :S böyle sürekli yakınmak bile geriyor artık beni kendimi suçlu hissediyorum herşeyden sıkıldım :S

canım ben kostümü diktirmeyi düşünüyorum .Polar alıcam siyah-sarı terziye diktircem .Benim kuzen oğluna diktirdi süper oldu .Tavsiye ederim:)

iyi geceler..

zeynep aryadan vakit kalmıyor vallahı foruma gırmeye... faceden takıp etmeye calısıyorum ama aklımda burda kalıyor gecmısı okuyayım bırazcık

günaydınlar ...anaaa herkes bebelerden dert yanmış ..daha durun beeaaa neler bekliyo sizleri bu da bişi mi ..kolay değil ki bir insan yetiştirmek...daha çok uykusuz geceler baş ağrıları bizi bekliyo ...bizim büyükler çocuk büyüdükçe derdi artıyo der hep ...ne derece doğru bilmem ama bence bi 4 yaşına kadar çok itina istiyo çocuklar bakım konusunda...
eşim bugün erken gelicek yarın da evde ...yarın bayram alışverişi var kısmetse..kıların bayrmlığı falan derken baya bi eğlenceli geçicek...
prop umarım kafana göre biri gelir de azcık rahat edersin...melodi ve diğer arkadaşlar hoşgelmişler...melodi ben günde 500 cc içiriyorum sütünü..onu kesinlikle azaltmam..ek gıdsını da ölçülü bir şekilde herşeden yiyor ...sebze ve meyve ağırlıklı besliyorum ...süt onlar için çooook önemli ..ana besinleri ne de olsa..

Back
X