toplum olarak bize ne öğrettiler çok gülme bak ağlarsın...mutlu olmak sanki suçmuş gibi bir bedelimi olacak..takma kafana boncuk....allah bozmasın ağzınızın tadını...akrabalarına gelince....genel olarak görüşüm şudur ki samimyti birden artırmak çıkar işareti olarak kabul ederim ben..:) cümle fazlaca devrik oldu ama anladın sanırım...
takıntılara gelince ciddi bir konudur bu...hepimizin hayatında bazen küçük takıntılar olabilirde günlük yaşantımızı etkileyecek boyuta gelir ve huzursuz edecek durumdaysa yardım almakta fayda var....
özgülün dedği gibide çok üstüne düşmemek lazım..bizimkide insanların ağzının içine girecek nerdeyse güler kucaklarına gitmeye çalışır...çoğu zaman vermişimdirde kucaklarına...ama çocuklardan nedense uzak tutmak istiyorum salyaları falan oluyor..daha tüm aşıları yapılmadığı için aşıları olunca çocuklardan da sakınmam sanırım...
özgül dün akşam tv de iki iş arkadaşı masa başında kahve içiyor....ay nasıl canım çekti ohh okulda olsamda reh.öğretmen arkadaşımla bende iki laf edip kahve içsem dedim....oda doğum izninde eylülde ikimizde başlayacağız
halenur inşallah hava güzel olur keyifli tatil geçirirsiniz.....ben evlendiğimden beri keyifli iftar sofralarını özler oldum....
bugun uyudu da bir kahve içerek size mesaj ayzdım yuppiiiiiiiii