- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
burcu her zaman içind erim:)akıllı kızsın vesselam:)))
olsun canım benim canın saolsun akraba hakkı çok önemli dinimizde tabiki benden önce gelecekler onlar:)ne güzel az da olsa hasret gidermişsiniz:)bizim buluşma seneye danalar kocaman olunca olsun inşallah:)muhammed canavar oldu teyzesi :)şimdilerde yürüme çalışmalarında ama bakalım Rabbim yürü ya kulum deyince tam yürücek inşallah
insaallah cnm seneye danalar buyudumu bulusuruz, onlarda birbirleri ile oynarlar artik :)
o canavardan bendede var

Muhammede pasamiz erkenci topicte ilk mekeleyende oydu galiba masaallah diyelim pasamiza nazar degmesin

gece gece lk defa budayım nasılsınz annelerrr geçiş pek okuyamaım sn sayfaya bi gz attım bu ayda aşı olan bebeklermi varr bzde ndn yok en sn 6 aylıkkn oldu ozamanda 1 yaşına kdr yok ded,ler kafam karıştı
cnm benim oglum asi olmustu hepatit b asisinin 2. dozunu vuruldu. aslinda 2 ay once vurulmasi gerekiyordu biz turkiyede oldugumuz icin ben tr de vurdurtmadim o yuzden bu gune aksadi. simdi 1 yasina kadar asi filan olmuyacak. olmasinda zaten cocugun duzeni bozuluyor uyku duzeni bozuldu bugun yine ayaktayiz :S 1 hafta asinin etkisi surer galiba :97::97::97: