2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba canım geçmiş olsun sana da bebişine de..
bizim doktorumuz, Hisar hastanesi, Dr.Yunus Nas, çok memnunum,
hem enfeksiyo hast.double yapmış,
hem de çok babacan, oğluma çok da iyi davranıyor,
bana ne sorarsam hiç yüksünmeden cevap veriyor, ben çok memnunum,
bana da arkadaşlarım tavsiye etmişti, çok insan var memnun olan,
yalnız sgk ile anlaşması yok hastanenin,
muayenesi 75 tl.sanırım

hımm saol canım...

hey hey sohbet almış başını gitmiş...tatilden dönenler hoşgelmişsiniz be yaa :)))
resimlere bakmadım daha bakarım şimcik...lady ne grubu ya facede bana nie sölemiyosun aşkolsun :)))

ben de danamı götürdüm doktora ..basit bir geniz akıntısı ...hiçbişi vermedi..sadece burnu için sprey o kaaa ...
derya demek senin kız da emeklemeye başladı hayırlı olsun...en son benim kıs ileri emekleyecek toipkte galiba :26:
foklar gibi ilerliyo yavrum bi de döne döne turluyo...

burcuu gördüm fotoları çok güzel olmuş canım hayırlı olsun ...demir de gayet iyi görünüyor maşallah ...saçlar hala yok :)))
benim kızın da saçı çok geç uzuyor seneye yaza kadar anca kuyruk olur...:)))

Deryacim hosgeldin nasilsin tatil nasil geçti kucuk cadıyla ben baya zorlandim
hoşbulduk canım tatil çok iyi geçti 1000km arabayla yolculuk yaptık 2 kez mola verdik yol boyunca uyudu molalarda doyurdum karnını köye gidince hava değişiminden biraz rahatsızlandı 2 güne alıştı uykusu yemesi düzene girdi bende şok oldum walla nasıl esniyor uykusu gelince görmen lazım :1:
derya sen de hoşgeldin canım:)
Sivasın neresinden kıız?
benim kocam da sivaslı
evlendiğimizden beri köye gidelim diyolar gitmiyom ısrarla :1:
hoşbuldum canım biz hafik e bağlı maden köyündeniz ama köy denilemez eski köy baraj altında kaldı yeni köyde herşey istanbuldaki gibi bende oyüzden gittim zaten eski köy evleri kalınacak gibi değilmiş toprak evler eşin bilir belki barajı bilmeyen yok pusat özen barajı olarak geçiyo

ay kızlar kemikleri dıaşrı çıktı derken önceki soruma atıfta bulunmuştum..:) ama sorumu kimse görmediği için bir anlamı olmadı..:( yoksa kilosu iyi normal yani....sorumu tekrarlayayım: göğüsün altında kemiklerimiz var kaburga kemikleri onlar pek bi dışarıda bizim özellikle soldaki yada bana öyle geliyor...kalp doktoruna gösterdim oda uzaktan baktı öyle bişey yok dedi isterseniz kalsiyum testi yaptırın dedi..kalsiyum deyince tırstım tabi ben malum süt yoğurt tüketemiyoruzya..bir dahki kontorolde doktordan isteyeceğim...gerçi basıyor yürüyor kuvvetide yerinde vurdumu feleğimiz şaşıyor :27: bir yere asılırsa ayaklarını bırakıyor asılı kalıyor saftirik ödüm kopuyor...:nazar: maşallahı var yani...

deniz o bahsettiğin kişi ben değilim sanırım çünkü ilk defa dile getiriyorum kalp olayını sanırım....demek sende ameliyat oldun doktorda önemlli değil dedi zaten o yüzden içim rahat

boncuk bunlar kilo alırmı ya...beni zayıflatıyor valla..okulda herkes çok zyıflamışsın neye borçlusun dedi....oğluma dedim :1: tırman emekle tırman modundayız biz şu sıralar...:27:

lady çok sevindim geçmiş olsun....büyümez işte ablamınki gibi demekki...birsüre yoktum bu alemde ondan mesajını görmemişimdir..girince ilk seni sordum bak ha...:34: tekrar geçmiş olsun..

yorum yapan annişlere şükranlarımı sunuyorum hepsini okudumda hiç alıntı yapamadım...beğen butonuda kalkmış zaten okuduğumu gösteriyordum onda...

peri bizim doktor ümraniye erdem hastanesi kadir şahin....tavsiye ederim....neden dersen geçen hafta gittiğimde izindeymiş başka doktora gösterdim yiğiti... doğru düzgün bakmadan şu ilaç varmı bunuda yazayımmı diye verdi reçeteyi yolladı....pehhh....kadir beyde tam tersi ilaç isterim yazmaz gerek yok zeten alerjik bebek fazla zorlamayalım der...

işte böyle......unuttuğum varsa :70::71:

hoşbulduk canım tatil çok iyi geçti 1000km arabayla yolculuk yaptık 2 kez mola verdik yol boyunca uyudu molalarda doyurdum karnını köye gidince hava değişiminden biraz rahatsızlandı 2 güne alıştı uykusu yemesi düzene girdi bende şok oldum walla nasıl esniyor uykusu gelince görmen lazım :1:

temiz hava çarpmıştır annesi...:)

günaydın anneler,
nasılsınız,
uzun zamandır giremiyorum, çalışıyorum ve iş yerinden de bazı siteler engelli idi.
bir sürü yeni arkadaş gelmiş, şöyle biraz bi geçmişe baktım da,
umarın herkesin bebişi iyidir,
kendinize iyi bakın,
görüşmek üzere....

günaydın kızlar .nasılsınız...kopekpo oğluşun nasıl oldu .sprey iyi geldi mi?bizim sprey bitmiş yenisini alıcam .seninki hemen faydalı olduysa ismini tekrar yazar mısın ...
benim kuzu kahvaltısını yaptı yerlerde şimdi oynuyor karıştırıyor...
bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor ...herkese bol neşeli günler :71:

günaydın kızlar .nasılsınız...kopekpo oğluşun nasıl oldu .sprey iyi geldi mi?bizim sprey bitmiş yenisini alıcam .seninki hemen faydalı olduysa ismini tekrar yazar mısın ...
benim kuzu kahvaltısını yaptı yerlerde şimdi oynuyor karıştırıyor...
bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor ...herkese bol neşeli günler :71:

günaydın kızlar boncukcum benim oğluş biraz daha iy,
dün sabah yemyeşil sümük çıkmış burnundan, açılmış biraz burnu, ama damlatmaya devam ediyoruz,
doğduğundanberi burun tıkanıklığı dönem dönem yaşıyoruz o yüzden tecrübe edindim artık, doktor akıntı yapmasın ve bronşite çevirmesin diye düzenli kullanın iyice temizlenene kadar demişti..adı : xclear..küçücük bi şişe, ama ferahlatıyormuş burnusunu oğluşun :)
oğlum iyi de ben dün o kadar yoğundum ki, öğle yemeğinden sonra akşam üzeri 16'ya kadar masamdan kalkamadım ve sırtım belim bacaklarım tutulmuş, her yerim ağrıyor bugün, gece ağrıdan uyuyamadım, bi de reglim, benim o zaman da belim ve baldırlarım çok ağrır , fenayım yani :(

ay kızlar kemikleri dıaşrı çıktı derken önceki soruma atıfta bulunmuştum..:) ama sorumu kimse görmediği için bir anlamı olmadı..:( yoksa kilosu iyi normal yani....sorumu tekrarlayayım: göğüsün altında kemiklerimiz var kaburga kemikleri onlar pek bi dışarıda bizim özellikle soldaki yada bana öyle geliyor...kalp doktoruna gösterdim oda uzaktan baktı öyle bişey yok dedi isterseniz kalsiyum testi yaptırın dedi..kalsiyum deyince tırstım tabi ben malum süt yoğurt tüketemiyoruzya..bir dahki kontorolde doktordan isteyeceğim...gerçi basıyor yürüyor kuvvetide yerinde vurdumu feleğimiz şaşıyor :27: bir yere asılırsa ayaklarını bırakıyor asılı kalıyor saftirik ödüm kopuyor...:nazar: maşallahı var yani...

deniz o bahsettiğin kişi ben değilim sanırım çünkü ilk defa dile getiriyorum kalp olayını sanırım....demek sende ameliyat oldun doktorda önemlli değil dedi zaten o yüzden içim rahat

peri bizim doktor ümraniye erdem hastanesi kadir şahin....tavsiye ederim....neden dersen geçen hafta gittiğimde izindeymiş başka doktora gösterdim yiğiti... doğru düzgün bakmadan şu ilaç varmı bunuda yazayımmı diye verdi reçeteyi yolladı....pehhh....kadir beyde tam tersi ilaç isterim yazmaz gerek yok zeten alerjik bebek fazla zorlamayalım der...

işte böyle......unuttuğum varsa :70::71:[/QUOTE

kaburga bence sana öyle gelmiştir. yine de sonraki kontrolde sor için rahatlasın. ben göbekten kaburga göremiyorum :)) kalp bebek hareketlendikçe zorlar. uzun yürüyemez koşamaz merdiven çıkamaz. nefes nefese kalır delik büyükse. eğer hemen yorulup kuçak istiyorsa şımarıklık yapmıyor olabilir. bunları rahat yapıyorsa delik küçük demektir. yine de belli aralıklarla bir kalp doktoruna götürürsün. inşallah sorunsuz kendiliğinden kapanır delik.
bizim süt alerjimiz geçmiş. biraz yoğurt ile denedim kızarmadı artık. ben de yarı aptamil yarı pregominal as veriyorum. yemiyor ama mamasına yoğurt karıştırıyorum. yemiyor ama peynir tattırmaya çalışıyorum. darısı başınıza. bir de şu yemekleri yese. yiğit de kalsiyum eksikliği olduğunu da sanmam. onların mamalarında yeterli kalsiyum vardır. günde 500 ml gibi içiyorsa kalsiyum alıyordur

Son düzenleme:
kopekop saol canım ( xclear ) demek ..bugün eczaneye bir sorayım da alayım ...aynen benim kızım da doğduğundan beri ara ara burnu tıkanır...doğru düzgün bir çözüm yolu bulamadık...inşallah bu iyi gelir de kurtulur ...başka sıkıntıı yok zaten ...
ayy canım ben de regl olunca aynen baldırlarım belim ağrır...hatta çok da sancılarım olur bazı aylar hemen ağrı kesici alıyorum yoks dayanılacak gibi değil...genç kızlığımda bir gün yataktan çıkamazdım sancıdan...evlendim öyle ..çocuk doğurunca geçer dediler..iki tane doğurdum halen aynı ...
ben de halenin dediği gibi sabah işlerine koşayım beni bekler...:)))

Gunaydin kizlar,ayy cok uykusuzum kizimi uyuyup hemen uyumak istiyorum ama bende birsuru is bekliyor. Infox cum bizde cok belirgin degil kemikleri belki yapısı oyledir anlartiklarina gorebmasallahi. Var gittin hic sikma canını.

selam annişler;
oğlumda hafif öksürük ve yoğun burun akıntısı var
onun haricinde iyiyiz burası yine sakinleşmiş
annelerimizin çoğunluğu işe başladı sanırım
hepinizi öpüyorum

merhaba hanımlar biz erkenciydik bugün 7 de kalktık kızımla balkonda kahvaltı yaptık oynadık şimdi öğle uykusuna yattı bende yanınıza geldim :9: dün kontrole gittik 9 kilo 75cm sağlığımız iyi çok şükür

kızlar işte yıllar sonra gittiğim güzel köyümm $Fotoğraf0039.webp

selamlar..
demır geberıyo hastalıktan, ılk defa hasta oldu, dun yatarken bısıyı yoktu 2 saat snr bı uyandı ne burun kalmış, ne genız.. ustune ishal, sabaha karsı ateş, gece de hıc uyumadık, doktor soguk algınlıgı nezle karısımı dedı, hayırlısı olsun.. ılk hastalıgımızı da 10.5 aylıkken gecırmıs olduk, maşallah yıne de :) nazar degdi bebemmeeeeee :))

Back
X