bulduğum kulpalrı söyliym canım :
1.bir kere kaynımın maaşı haricinde hiç bir geliri yok, kirada oturacaklar ve kaynım eve baktığından kredi kartı borçlarını bile ödeyemiyor, bunu bildiği halde, nişan alışverişi, yok bayramlık kıyafet, yok saat bilmem ne aldırıyor bir de hepsinde istemem yan ebime koy muhabbeti yapıyor, benim eşim de biz evlenirken aynı durumdaydı-o zaman kaynım askerdeydi eve eşim bakıyordu , borcu vardı ve cebinde para kalmıyordu-ben kesinlikle-söz nişan kıyafeti , bilmem bayramlık, yok saat filan aldırmadım, benim ihtiyacım yok dedim çıktım, eltim , hepsine benim ihtiyacım yok diyor ama alışverişe çıkıp alıyor bi de.uyuz oldum
2.bu hatun tesettürlü ama , bi giyiniyor gömleklerin kolları truvakar-kısadan uzun-uzundan kısa-, yüzünde bir karış makyaj, mutlaka boynu görünür başörtüsünden filan, bu da hikaye yani
3.liseyi imam hatipte okumuş, üniversiteye gitmemiş, soranlara başörtüsü sorunu yüzünden okumadım diyor,bu da yalan,
ben de imamhatip mezunuyum, öss.de 40 puanım kırıldı ama YTÜ mezunuyum ve okulda başımı açtım(peruk da takabilirsin sonuçta çözümü var ) , dışarda yine kapalıydım..bu tipleri bilirim ben , sınavı kazanacak kapasite yoktur aslında ama sorsan, başörtüsü yüzünden okumamıştır..pehh..benim de bir sürü sınıf arkadaşım aynı şeyi söylüyorlar oradan biliyorum ..
bundan en büyükleri, geri kalan ıvır zıvırı söylemeye gerek yok