peki kullanmaya ne zaman başlanıyor? benim göğüslerim büyüdü, damarlandı. uçları da kendi kendine büyür sanıyordum.
Merhabalar, böyle bir topic süper olmuş teşekkür ederiz, ben bebeklerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiğinizi merak ediyorum,biliyorum 16 ama daha erken öğrenen var mıydı?:26:
ben 12de öğrendim 12+2ydi galiba, göstermesi gerekiyo tabi
Erkekse 12. haftada anlaşılıyor sanırım. Kız bebeği olanlar kaçıncı haftada öğrendi acaba?
aklıma geldi, bir de yenidoğan sarılığı var. biz yaşadık malesef.
şimdi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama geriye dönme şansım olsa ilk başta mama da verirdim şekerli su da. ben ısrarla anne sütü vericem asla su vermem dedim ama aç kalınca kan şekeri düşüyor ve uyanmıyor hep uyuyor dolayısıyla emmiyor. aç kaldıkça da biluribin atılamıyor vücuttan. (altına yaparak çıkıyor ancak)
uyandırmak için neler yapmadım burnunu sıktım, ayağını çimdirdim, hem ağladım hem yaptım uyansın diye. sağlık personeli de ikiye bölünmüş durumda. asla su vermeyin diyenler ve gerkirse vermek lazım diyenler...
bence önceden mutlaka dr.unuzla bu konuları da konuşun ki ne yapacağınızı bilmez halde kalakalmayın...
geçmiş olsun canım. benimkinde sarılık çok azdı. ancak ilk gece bende çok zor uyandırdım. hastaneden mama verdiler zorla yedirdim. sütüm var diye emzirdim yavrum boş meme alıyormuş. 2. günün sabahı açlıktan yaygarı basınca eczaneden sabahın köründe mama aldık. emzirmeyi denedim ama olmadı. pompayla çektim çok az geldi.
şimdi tek pişmanlığım bilseydim göğüs ucu çıkarıcı alırdım. bunu hastanede hemşirede sağlık ocağındaki ebelerde söylemedi. birde süt artıran maden suyu ve malt içeceğini içerdim.
Merhabalar, böyle bir topic süper olmuş teşekkür ederiz, ben bebeklerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiğinizi merak ediyorum,biliyorum 16 ama daha erken öğrenen var mıydı?:26:
aklıma geldi, bir de yenidoğan sarılığı var. biz yaşadık malesef.
şimdi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama geriye dönme şansım olsa ilk başta mama da verirdim şekerli su da. ben ısrarla anne sütü vericem asla su vermem dedim ama aç kalınca kan şekeri düşüyor ve uyanmıyor hep uyuyor dolayısıyla emmiyor. aç kaldıkça da biluribin atılamıyor vücuttan. (altına yaparak çıkıyor ancak)
uyandırmak için neler yapmadım burnunu sıktım, ayağını çimdirdim, hem ağladım hem yaptım uyansın diye. sağlık personeli de ikiye bölünmüş durumda. asla su vermeyin diyenler ve gerkirse vermek lazım diyenler...
bence önceden mutlaka dr.unuzla bu konuları da konuşun ki ne yapacağınızı bilmez halde kalakalmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?