kızlar mahallenizin sapıgı geldi yeni sorularıylaa :)))
1) ben ev tipi ana kucagı da aldım chicco new dreams ama esim tutturdu o sallanmıyo sırf titresimli olmazmıs sallanan da gormus yine chicco nun , sizce gerekli mi? anlamadım ki
benim aldigim bu
Chicco New Dreams Bouncing Chair
o bunu istiyor
I-feel Bouncing Chair Red
2) bir tanıdıgım sevi bebe nin guvenli uyku yastıgı cok kullanıssız dedi ama ben coktan almıstım , bu ne kadar dogru? bir de park yatakta bu guvenli uyku yastıgını kullanıyor musunuz??
kızlar mahallenizin sapıgı geldi yeni sorularıylaa :)))
1) ben ev tipi ana kucagı da aldım chicco new dreams ama esim tutturdu o sallanmıyo sırf titresimli olmazmıs sallanan da gormus yine chicco nun , sizce gerekli mi? anlamadım ki
benim aldigim bu
Chicco New Dreams Bouncing Chair
o bunu istiyor
I-feel Bouncing Chair Red
2) bir tanıdıgım sevi bebe nin guvenli uyku yastıgı cok kullanıssız dedi ama ben coktan almıstım , bu ne kadar dogru? bir de park yatakta bu guvenli uyku yastıgını kullanıyor musunuz??
bende şunu soracaktım. o kadar fazla 0-3 tulum ve alt üst takım aldım ki. küçük fazla almayın hemen büyüyorlar denmişti ama heves işte... bi tanede 5li takımımız var. hastane çıkışı almasam mı acaba? zıbın falan kullanılıyor mu?
Merhaba 2010 kasım anneleri topik için teşekkür ederiz. benimde birkaç sorum olucak.
1- yatak olarak hangi yatakları tercih ettiniz visko mu yarı ortopedik mi
2- süt pompası olarak hangisini öneriyorsunuz..
şimdiden teşekkürler
denizbulut.....................sen nurturiada varmısın....arkadaşmıyız acep..:)
valla heyecanlı anne adayları...çok yer kaplayacak şeyler almayın derim..ihtiyaç duyarsanızda alırısınız.....portbebe kullanmadım ben gerek olmadı...yastıkta hala kullanmıyoruz....
evde kullanmadığımız bir yığın eşya var....mütemadiyen artmakta
Bu konu iyiki acilmis cok isime yariyor bende size acil bi soru sormak istiyorum aslinda sorulcak cokta baska gun kalanlari siralarim :).
Bugun bebek magazasinda avent urunlerde %30 indirim vardi bende sut pompasi alimmi gerek varmi elektiriklimi olsun manuelmi derken indirimide gordum artik elektiriklisini aldim insallah kullanirim hic bilgili degilim bu konuda.
Birde burda cok kisi gogus kalkani tavsiye etmis onuda alim dedim tabi benim gogus kalkani diye aldigim sey silikon gogus ucu koruyucusuymus eve gelip kalkanin resmine baktimki o degilmis.
Simdi bu kalkan ve koruyucu her ikiside gereklimi eger kalkan daha iyi koruyucuya gerek yok derseniz indirim devam ediyorken urunler bitmeden degistirim.
Yada kalkan ayri koruyucu ayri derseniz yine indirim devam ederken gidip kalkani alim lutfen acil cevap lazim.
Ha bide ayni avent gogus pedide almistim onceden oda var.
birde simdi sut pompasini aldim saklama kablatina gerek varmi, hani calisan birisi degilim devamli evde ve bebegimin yanindayim, 4lu biberon seti var onlarda saklanirmi sut yoksa gereklimi illaki saklama kabi
sordugum sorular hepsi avent icin :)
Merhaba , ben de yeni farkettim bu konuyu ve çok sewndm
Benim de bi sorum olucak.Doğar doğmaz sünnet ettirdinizmi acaba?
Merhaba , ben de yeni farkettim bu konuyu ve çok sewndm
Benim de bi sorum olucak.Doğar doğmaz sünnet ettirdinizmi acaba?
ben lansinoh manuel kullandım o yüzden bu konuda bişey diyemeyeceğim....ama saklama kabı almak yerine süt saklama poşetleri var lansinohtan almıştım ben...onlara koyup tarih yazıp buzluğa atmıştım...dışarı çıkmam gerektiğinde ben yokken vermişlerdi oğluma....gerçi pek kullanamdık alerjimizi öğrenince...
merhabalarrr
benim bir sorum daha var sizlere biraz farklı ama
benim bebişim ilk üç ay sata göre geri gözüküyodu ve doktorum adat tarihimi düzenledi şu an 26+6 hamileyim ona göre benim sata görede 28+4 oluyorum bebiş ultrasonda yakaladı maşallah 4. aydan itibaren hatta testleri hep ortalama bir tarihte yaptırdım kafama takılan kısım dogum tarihi sata göre 4 kasım doktor 16kasım dedi benzer durum yasayıp dogum tarihi ile ilgili bilgi verebilecek arkadas var mı ben kasım ilk haftasına kalmadan dogururum falan diyorum ama merak ediyorum kafama takılıyo cevaplarınızı bekliyorum kuzularınızıda öpüyorummm
bu arada dogum hikayelerinizi okudum aglayarak tabi hepsi birer mucize bizde sizler gibi saglıkla kavusuruz umarım...
lunacım sevi bebede değişik bişey var. sünger değil de köpükle yapılmış bişey. banyo filesi. 3 pozisyonlu 2 yaşına kadar kullanabiliyosun. ben ondan aldım hem temizlemeside süngere göre daha iyi olur.
Eki Görüntüle 241959
süpersin tatlım sagolasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?