yeni topiğimiz güzel olmuş hayırlı uğurlu olsuniyi fkretmişiniz kızlar
bijoux ne kaaa güzel pastalar yaaa canım çekti
Eki Görüntüle 247572
bu konu iyi oldu güzelfikirler olur inşallah.buda benim yaptırmayı düşündüğüm pasta
aynı detten muzdarıbım gel de bana sorlady ben de kurabiye yapıcam galiba son tahlilde ,
pasta yapmak zor bi de tutturamazsam malzemeye mi yanayım, rezil olduğuma mı, yoksa emeğime mi?
o yüzden şeker hamuru alıp, normal kurabiye yapıcam, şeker hamurunu da aynı kalıtan kesip balla üzerine yapıştırırım diye düşünüyorum ama ben çalışıyorum bu kadar işi nasıl yapıcam o da ayrı bi soru konusu
Eki Görüntüle 247572
bu konu iyi oldu güzelfikirler olur inşallah.buda benim yaptırmayı düşündüğüm pasta
hakat süper pastalar daha eklicem valla aç aç ağzım sulanıyo bakarken :)yeni topiğimiz güzel olmuş hayırlı uğurlu olsuniyi fkretmişiniz kızlar
bijoux ne kaaa güzel pastalar yaaa canım çekti
yuhbenimde canım çekti
doomgunu pastamı tek basıma yedim
şeker hamuru hazır satılıyor. bir de merdanesi var onun özel. ince acıp kurabiyeyi kaplicaksın sonra da kalıba uygun kesicen işte aslında çok zor değil. biz diş kurabiyesi yaptırdık arkadaşıma 1.5 lira mıydı neydi tanesi ama cok tatlıydı bak onun fotosunu da cekip ekliyim bi araoooo merhaba hanımlar:)
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel partilerle taçlanır topiğimzi:)
ben diş bulguru için kurabiye yapmak istiyorum ama ne kadar baksam da diş şeklinde kurabiye kalıbı bulamadım(
şeker hamuru yapmayı bilen var mı???kopekop sen öğrenirsen hepimize anlat canım:))
bende biraz pasta bakayım:)ben kırmızı ağırlıklı bişey yaptırmalıyım eğer muhammed sevsin istiyyosam:)kendileri tipik akrep de:)
bijo tebrikler güzel konu olmuş...çok faideli...
Hansel & Gretel - Butik Pasta Tasarımı
15 kişilik pasta 185 diyor...çok pahalı değilmi sizce....birde ben o biryaş kurabiyeleri var ondanda istiyorum emme çok pahalıya geliyor....
not.1 arımayalı pasta falan bulursanız bana haber verirmisiniz....
not.2 inşallah resimlerimizide paylaşırız burda...güzel günler bizimle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?