2010 Kasım Annelerinden Doğumgünü Hazırlıkları

bijoux

Toprak kokusu...
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.173
202
373
45
doğumgünlerimize yaklaşık 2-3 ay kala hazırlık yapmak için fikirlerimizi paylaşıyoruz kızlar.

pasta fotoğrafları
kurabiye fotoğrafları
pastacılara ulaşabileceğimiz linkler
süslemeler vsvs

aklımıza gelecek herşeyi paylaşalım hadi bakalım..

ek bilgi:
istanbuldakiler doğum günü pastası için arkadaşımla konuştum 2 yer ismi verdi. iki yer de şeker hamurlu dilimini 4 liradan yapıyormuş. en ucuz buraları bulmuş. yani kişi başı 4 lira diye hesaplayın işte. fotoğraf götürünce aynısını yapıyorlarmış.

birincisi burası, başka yerde şubeleri var mı bilmiyorum telefonla sorabilirsiniz.
Kudo Patisserie. Adres, Başak Center Çarşısı 5.Etap 25/14 Başakşehir. Telefon, 0212-488 55 10.

ikincisi de burası, marketler zinciri galiba istanbulda ben bilmiyorum.
http://www.uyum.com/?rek=ok

burası da kurabiye yaptırdığımız yer çok memnun kalmıştık 1.5 liraya ama zam yaptı mı bilmiyorum. kurabiyeler, paketleri çok güzeldi.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000919798645

Son düzenleme:
çok işime yarıcak eminim burası
tek basıma fikir şey edemiyom

işte birkaç pasta fotosu başlangıç..

Eklentiler

• $beach 1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 115
  • $Cake for Kicia 1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 108
  • $caleb 1.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 115
  • $cow cake 4.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 115
  • $ethan+1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 117
  • $j1.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 141
  • $jerome 2.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 109
hayırlı olsun yeni topiğimiz
ben de bakınıyorum ama kendimiz yapamız mıyız kılar ya, hem kendi el lezzetimiz değer pastasına bebelerimizin,
yok mu aranızda pasta yapmayı ve şeker hamurundan pasta yapmayı bilen

kopekop ben kurabiye yapmayı deneyeceğim bakalım
bilen yok benim yakınlardan malesef
beceremedim alacam napalım

yeni topiğimiz güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun iyi fkretmişiniz kızlar
bijoux ne kaaa güzel pastalar yaaa canım çekti

lady ben de kurabiye yapıcam galiba son tahlilde ,
pasta yapmak zor bi de tutturamazsam malzemeye mi yanayım, rezil olduğuma mı, yoksa emeğime mi?
o yüzden şeker hamuru alıp, normal kurabiye yapıcam, şeker hamurunu da aynı kalıtan kesip balla üzerine yapıştırırım diye düşünüyorum ama ben çalışıyorum bu kadar işi nasıl yapıcam o da ayrı bi soru konusu

aynı detten muzdarıbım gel de bana sor
bende çalışırken hangı ara yapacağımı düşünüyorum

Eki Görüntüle 247572

bu konu iyi oldu güzelfikirler olur inşallah.buda benim yaptırmayı düşündüğüm pasta

çok güzelmiş yaprak mı kızının ismi

henüz bi araştırma yapmadım ama resmini çıkartıp pastacıları dolaşıcam sanırım,kızımın adıda yaprak zaten çok hoşuma gitti.

oooo merhaba hanımlar:)
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel partilerle taçlanır topiğimzi:)
ben diş bulguru için kurabiye yapmak istiyorum ama ne kadar baksam da diş şeklinde kurabiye kalıbı bulamadım(
şeker hamuru yapmayı bilen var mı???kopekop sen öğrenirsen hepimize anlat canım:))
bende biraz pasta bakayım:)ben kırmızı ağırlıklı bişey yaptırmalıyım eğer muhammed sevsin istiyyosam:)kendileri tipik akrep de:)

yeni topiğimiz güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun iyi fkretmişiniz kızlar
bijoux ne kaaa güzel pastalar yaaa canım çekti
hakat süper pastalar daha eklicem valla aç aç ağzım sulanıyo bakarken :)

benimde canım çekti
doomgunu pastamı tek basıma yedim
yuh

şeker hamuru hazır satılıyor. bir de merdanesi var onun özel. ince acıp kurabiyeyi kaplicaksın sonra da kalıba uygun kesicen işte aslında çok zor değil. biz diş kurabiyesi yaptırdık arkadaşıma 1.5 lira mıydı neydi tanesi ama cok tatlıydı bak onun fotosunu da cekip ekliyim bi ara

bijo tebrikler güzel konu olmuş...çok faideli...

Hansel & Gretel - Butik Pasta Tasarımı

15 kişilik pasta 185 diyor...çok pahalı değilmi sizce....birde ben o biryaş kurabiyeleri var ondanda istiyorum emme çok pahalıya geliyor....

not.1 arımayalı pasta falan bulursanız bana haber verirmisiniz....

not.2 inşallah resimlerimizide paylaşırız burda...güzel günler bizimle olsun

harika pastalar var burda gerçekten infox..ama çok pahalı yaa..gerek yok bu kadarına da arkadaşım bence..
zaten çocuklar anlamayacak, onların anlayacağı yaşa geldiklerinde bu kadar abartırız bence,
şimdilik daha uygun bi şey yaptırmak en mantıklısı..normal pastanelere beğendiğin pastanın resmini götürsen kişi başı 6,5-7,5 lira arası fiyatla yapıyorlar infox..buradan yaptırıp da kendini de kocanı da batırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…