2010 Kasım Annelerinden Doğumgünü Hazırlıkları

bennur melodi ikramlarınız çok güzel gözüküyo karnımda aç canım çekti valla oh olsada yesem bi güzel şunlardan. Doğum günnüz kutlu olsun tekrar nice mutlu yıllara

sağol canım valla yakın olsaydık gelirdiniz bir sürü ikram arttı.
15 kişi olmamaıza rağmen.

buda oğlumun ikram ve pastası.
Pastamız şeker hamurlu değil. çok kalabalık olmayacağı için yaptırmadık.

Eki Görüntüle 297012

Eki Görüntüle 297013

biz de doğumgünümüzü dün kutladık çoook yoruldum, ilk kez buraya resim koymayı deneyeceğim şimdi...

hepsiçok güzel olmuş kızlar....

aklıma gelmişken bir kaç karede deniz in d.gününden bu sayfaya ekleyeyim dedm,sanırım buraya eklemedm bir yaşımız vara eklemiştim ama eklemede hata diyor gene

pasta yaptırmak isteyen arkadaslar aysu hanımı arayıp ısrar ediyorlarmış lütfen ben sadece arkadaşlarımdan isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım dedim herkeze bu fiyattan yapar demedim beni tanıyan tanımayan herkez yazıyı okuyup aynı fiyatı istiyorlarmış fiyat bize özel yazıyor yukarda lütfen kadını arayıp rahatsızlık vermeyin ben çok mahçup oluyorum msjı silemiyorum değiştiremiyorum lütfen yadıklarımı dikkate alın

işte birkaç pasta fotosu başlangıç..

EVET BU PASTALAR ÇOK GÜZEL, KONYADA YAŞAYIPTA BUTİK PASTA YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLARA KOKOSSH BUTİK ŞEKERCİ 'yi tavsiye etmek istiyorum, siz hayalinizdeki pastayı söylüyorsunuz onlarda yapıyorlar , mesela ben size yaptıkları bi pastanın resmini göndereyim bakın, çok profesyonel modelleme yapıyorlar fiyatlarıda güzel, ayrıca lezzetlide pastaları.... konyada bu sektör yok, pastanelere sorduğunuzda biz heykeltraşmıyız yapamayız diyolar , ama kokossh butik şekerci de çizgifilim karakterleri ve onun dışında ne isterseniz modelleyebiliyorlar , mutlaka görün derim, ben ilgiden , görüntüden ve lezzetten çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…