bijo tebrikler güzel konu olmuş...çok faideli...
Hansel & Gretel - Butik Pasta Tasarımı
15 kişilik pasta 185 diyor...çok pahalı değilmi sizce....birde ben o biryaş kurabiyeleri var ondanda istiyorum emme çok pahalıya geliyor....
not.1 arımayalı pasta falan bulursanız bana haber verirmisiniz....
not.2 inşallah resimlerimizide paylaşırız burda...güzel günler bizimle olsun
aa olur mu öyle şey 1 yaş yani bu hadi 2 yi 3 ü yapmazsın anlarım da 1 kaçırılmaz bence. ben de gününde yapmicam salıya geliyo bi önceki pazar düşünüyorum çünkü akşamüstü yapıcam uykuları geliyo yoksa çocukların. sen de biraz önce yapabilirsin aile arkadaş 3-5 kişi olsa bile hatırası yeter. hem bak ilk sayfada ucuz ve güzel pasta yapan yerlerin iletişimleri var ordan bakabilirsin. bence pas geçme..
mügecim evet çok heyecanlı ben iki tane yapıcam gibi görünüyor bir kütahyada bir istanbulda :) çifte telaş yani. sen nasıl yapıcaksın gönende mi düşünüyosun?
kızlar merhaba bende nette dolanırken kesin bizim kızlar konu ile ilgili topik açmıştır dedim :)) uzun zaman oldu görüşmeyeli biz büyüdük ve doğum günümüz yaklaştı inanamıyorum :)bizimde bayramın 3.gününe denk geliyor ama ben gününde yapma taraftarıyım gelen gelir gelmeyen gelmez .doğum günü pastası olarak beyaz fırın.com da çok güzel pastalar gördüm onları burdaki pastacıya göstericem 30 kişi filan olucaz biz.yanında cupcake ve kurabiye yaptırmayı düşünüyorum şeker hamurundan.ayrıca ben dışarda planlıyorum çünkü bi arkadaşımız evinde yaptı evin rezili çıktı malum çocuklar ve yemek bir arada olunca :) mekanı süslemek içinde partidünyasına baktım bide iyi fikir atölyesi var onlarla bi görüşücem davetiye yaptırmıycam telefonla davet edicem :)) fotoğrafçı ve kameraman tutmayı planlıorum...
selam,,
fikirlerin çok iyi de bütün bunlar için ne kadar bütçe ayırdın?
merak ettim,ben de çok pahalıya gelmeyecekse bu tür bi şey yapayım dedim ama fiyat araştırması yapmadınm hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?