2010 Kasım Annelerinden Doğumgünü Hazırlıkları

aman yok yaaa baktım öyle....biz birde yiyemeyeceğiz alerjimizden dolayı....

istiyorum da işte pasataya bakıcaz sadece diye bir yuvarlak pasta alayaım yeter diyorum...biz yemicez misafilerde sıradan pasta yeesin he he he

bakalım buraya da teşekkürler..

ilk mesajı okumadın mı kişi başı 4 lira ya şeker hamuru pastası yapan yerler ekledim tabi istanbuldaysan. ama başka yerdeysen de internetten araştır yapan kişilerin blogları oluyor ucuza yapan kişiler mutlaka bulursun.

tamam arı mayalı bulursam paylaşırım :)

.

Son düzenleme:
kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun pastalar gerçekten iştah kabartıcı normal pastayı çocukların her doğum gününde yiyoruz ama yukardakiler gibi pastayı en son kızımın 3 sene önceki doğum günü partisinde yemiştik tüm yakın aileyi davet etmiştik herkes bayılmıştı ayrıca kocamandı ye ye bitirememiştik

amanın zaman ne çabuk geçti,dah dün aldığımız kıyafetleri,odaları ,doğum hazırlıklarını konuşurken şimdide dgünü hazırlıklarını konuşuyoruz....

bunlar da bazı davetiyeler..

Eklentiler

• $1241_buyuk.webp
    5 KB · Görüntüleme: 1.064
  • $1250_buyuk.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 363
  • $dogum-gunu-davetiyesi-1.webp
    47 KB · Görüntüleme: 488
  • $dogum-gunu-davetiyesi-2.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 234
  • $dogum-gunu-davetiyesi-3.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 940
  • $KEREM_DAV...webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 170
aaaaaaaaaaaaaaaaaa görünce cok heyecanlandım hele hello kitty li ne guzelmıs

ay yasasın co heyecanlıııııııı

yeni topic hayirli olsun :))

ben çok kararsizim doğumgünü konusunda çünkü arife gününe denk geliyor.Bayram hazirliklari nedeniyle kimse gelmez.Gerçi çok kalabalik bir aile değiliz.
Annem bayramin birinci günü bizde yapalim diyor çünkü bayramlarda herkes annemlerde toplanir.
Pasta konusunda da eşim saçmalama çocuk anlamayacak bile o kadar para verilirmi bi pastaya diyor.Kalakalmiş durumdayim.

aa olur mu öyle şey 1 yaş yani bu hadi 2 yi 3 ü yapmazsın anlarım da 1 kaçırılmaz bence. ben de gününde yapmicam salıya geliyo bi önceki pazar düşünüyorum çünkü akşamüstü yapıcam uykuları geliyo yoksa çocukların. sen de biraz önce yapabilirsin aile arkadaş 3-5 kişi olsa bile hatırası yeter. hem bak ilk sayfada ucuz ve güzel pasta yapan yerlerin iletişimleri var ordan bakabilirsin. bence pas geçme..

mügecim evet çok heyecanlı ben iki tane yapıcam gibi görünüyor bir kütahyada bir istanbulda :) çifte telaş yani. sen nasıl yapıcaksın gönende mi düşünüyosun?

biizm doğum günümüzde ayın 3.de karar veremedim aynı gün yapmayı o hafta sonu yapsam ayın 5i arefeye geliyo 1 hafta öncemi yapsam acaba ilk günlerde olunca kimseden kopyada çekemiycem galiba keşke biraz ortalarda olsaydı doğum günümüz

hadiiiiii süpersin zeynepp!!
geliriz biz tabi aynı gün yapmazsak

bizim d.günü arefeden önceki gün ama cuma günü ben de baba da ve diğerleri de çalışıyor gece de olmaz çünkü herkes başka şehirde o yüzden arefe günü yaparız herhalde.
insan heyecanlanıyor ne zaman büyüdüler de 1 yaş doğumgünü yapıyoruz :)))
1 şaklindekilerden almak istiyorum bir kere 1 yaşında olacak ama sonrakiler için de çok güzel pastalar yapıyorlar yaw insanın çocuk olası geliyor :)

2 şeklindekinin 1 olanını yaptırmayı düşünüyorum ama diğeri de çok güzelmiş de o sonraki yaşlarına inşallah...

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende nette dolanırken kesin bizim kızlar konu ile ilgili topik açmıştır dedim :)) uzun zaman oldu görüşmeyeli biz büyüdük ve doğum günümüz yaklaştı inanamıyorum :)bizimde bayramın 3.gününe denk geliyor ama ben gününde yapma taraftarıyım gelen gelir gelmeyen gelmez .doğum günü pastası olarak beyaz fırın.com da çok güzel pastalar gördüm onları burdaki pastacıya göstericem 30 kişi filan olucaz biz.yanında cupcake ve kurabiye yaptırmayı düşünüyorum şeker hamurundan.ayrıca ben dışarda planlıyorum çünkü bi arkadaşımız evinde yaptı evin rezili çıktı malum çocuklar ve yemek bir arada olunca :) mekanı süslemek içinde partidünyasına baktım bide iyi fikir atölyesi var onlarla bi görüşücem davetiye yaptırmıycam telefonla davet edicem :)) fotoğrafçı ve kameraman tutmayı planlıorum...

selam,,
fikirlerin çok iyi de bütün bunlar için ne kadar bütçe ayırdın?
merak ettim,ben de çok pahalıya gelmeyecekse bu tür bi şey yapayım dedim ama fiyat araştırması yapmadınm hiç

selam,,
fikirlerin çok iyi de bütün bunlar için ne kadar bütçe ayırdın?
merak ettim,ben de çok pahalıya gelmeyecekse bu tür bi şey yapayım dedim ama fiyat araştırması yapmadınm hiç

valla açıkcası çok bi fiyat araştırması yapmadım ama çok abartmam yani.pasta için size bi tavsiyem var dilim fiyatı üzerinden hesaplanıyor ya 30 kişi gelicekse 30 kişilik yaptırmayın dilimleri çok büyük oluyor ve zaten çocuklar çok az yiyor 20 kişilik pasta çok rahat 30 kişiye yeter biz özsüte yaptırmıştık ablamın kızı için ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…