ben de bildiğimiz davetiye şeklinde bu yukardaki örneklerden birini düşünüyorum müge.davetıyeyı nasıl yapıcaksın?ben magnet dusundum
ben de bildiğimiz davetiye şeklinde bu yukardaki örneklerden birini düşünüyorum müge.
mekanımız belli tuttuk dısarda :) pasta ve kukimiz de belli..davetiyeler de hazır gibi..magnet yaptırıcaz özel tasarımlı :) kıyafet konusunda kararsızız
şu diş buğdayını atlatalım öyle düşünücem..aile arası olcak yine aile arası 50 kişi oluyor :)
diş buğdayını doğum günü partisi gibi yapıyorum arkadaşlarımı çağırıyorum diş buğdayına gelenleri doğumgününe çağırmayacağım..bi kaç bişeyi de sonra yazsam iyi olur çalıntı olmasın
tamam o zamann
mekanımız belli tuttuk dısarda :) pasta ve kukimiz de belli..davetiyeler de hazır gibi..magnet yaptırıcaz özel tasarımlı :) kıyafet konusunda kararsızız
şu diş buğdayını atlatalım öyle düşünücem..aile arası olcak yine aile arası 50 kişi oluyor :)
diş buğdayını doğum günü partisi gibi yapıyorum arkadaşlarımı çağırıyorum diş buğdayına gelenleri doğumgününe çağırmayacağım..bi kaç bişeyi de sonra yazsam iyi olur çalıntı olmasın
şimdi gördüm özel mesajı tamam hallederim ayıpettin kuzime canım fedaaa..ayrıca yapacağım bişey için de senden destek alıcaktım
hatırlarsın kuzey için bişi göndermiştin bana
ninni
20 kişilik pastayı 40 kişi yer büyük dilim hesaplıyolar özgül ona göre bak derim. biz burda bloglardan bulduk arkadaşlarla pasta yapan bi abla. konyada değil misin sen kesin orda da vardır evde yapan. blogları bir araştır iyice derim ben. yine de ben de sorayım kızlara bakalım konya için :)kızlar topik işlesin biraz haydiiiii:)bir ayımız kaldı nerdeyse
ben pastacı bile bulamadımözsüt butik pasta yapıyomu??
nette baktım 10 kişilik pasta en ucuz 150 diyo o da en basit modeller siz nasıl fiyatlar buldunuz?
orjinal fikirler bekliyoorum,magnet dışında naasıl bi hatıra yapabilirizi davetliler için
allah allah niye belki az kişi gelcek yok öyle bişey canım vardır 1 şeklinde 20 kişilik falan yapan yerler araştır derim.40 kişilik pasta 140 burada. en fazla 15-20 kişi oluruz napcam 40kişiliği peff. ama 1 şeklinde olanlar 40kişilik oluyormuş :S
ahah aynı ben :))) neyse ki biz smokin giyicez o hazır pastayı da yapacak kişi hazır kurabiyeleri de ben yapıcam malzemelerim geldi gelecek bi pastaya karar vermek ve davetiyeler kalıyor :)ooff bende hala karar veremedim pastaya ve kıyafete,dışarıda yapıcaz 20-25 kişi falan olacak,pasta 1 şeklindemi yoksa başka şekildemi olsun karar veremedimkıyafet olarakta tüllü müllü kokoş bişeyler istiyorum ama malesef oda henüz bulunamadı,anaaaamm yumurta kapıya dayanıncaya kadar beklerim şimdi herzamanki gibi ben :)
aaa olmaz ama amacından sapıyor o zaman...niye açıldı bu başlık....
küstüm sana...hıh
şimdi gördüm özel mesajı tamam hallederim ayıpettin kuzime canım fedaaa..
Grgl Pastaneleri-Acbadem-Kzltoprak-ekmeky-Erenky
Doğum Günü Pastaları-0-1 YAŞ DOĞUM GÜNÜ PASTALARI
fiyatlar ile ilgili hiç bir bilgim yok..öğrenirsem paylaşırım...
bakın buradan yazıyorum....arımayadan vazgeçtim oğlum 2 aydır brrrum brrum araba sürüyor yumuşak mcqueen arabası var oyuncakçılarda falan görürse heyecan yapıyor...bu sebeple 1 yaş şeklindeki pastanın üstüne mcqueen arabaları koydurmayı düşünüyorum..ben buldum benimdir....
he he şaka şaka sizce fikir nasıl....öyle pasta bulamadım bulduklarımda arabaya benzemiyordu...tarif etsem yapan yer bulurmuyum acaba...,,,
strese giriyorum ben ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?