2010 Kasım Annelerinden Doğumgünü Hazırlıkları

bende dışarda yapmayı planlıyorum AMA NEREDE ? istanbul bahçelievlerde oturuyorum 5oo tl biriktirdim kertik kürtük bazıları mc te yap diyo ama ben orda yapmak istemiyorum bilginiz olursa paylaşırmısınız.

Grgl Pastaneleri-Acbadem-Kzltoprak-ekmeky-Erenky

Doğum Günü Pastaları-0-1 YAŞ DOĞUM GÜNÜ PASTALARI

fiyatlar ile ilgili hiç bir bilgim yok..öğrenirsem paylaşırım...

bakın buradan yazıyorum....arımayadan vazgeçtim oğlum 2 aydır brrrum brrum araba sürüyor yumuşak mcqueen arabası var oyuncakçılarda falan görürse heyecan yapıyor...bu sebeple 1 yaş şeklindeki pastanın üstüne mcqueen arabaları koydurmayı düşünüyorum..ben buldum benimdir....

he he şaka şaka sizce fikir nasıl....öyle pasta bulamadım bulduklarımda arabaya benzemiyordu...tarif etsem yapan yer bulurmuyum acaba...,,,

strese giriyorum ben ya.....

süper fikir eğer seviyosa daha ne olsun. fotoğraf götür aynısını yaparlar :)

Son düzenleme:
ben de ufaktan hazırlıklara başlıyorum pzt günü. doğum günü salıya geliyo ya sonraki pazar ya da önceki pazar yapıcam eşim variyalı çalışmaya başlicak belli olsun günleri ona göre..

pastaya da haala karar veremedim. yanına çok fazla bişey düşünmüyorum zaten yenmiyor. 1 tatlı 2 tuzlu 1 de salata türü eh bi de pasta var yeter. balondur süslemedir davetiyedir onlar var. bi de kıyafet. smokin giydiririm büyük ihtimal kostüm sevmiyorum ben

ben de bildiğimiz davetiye şeklinde bu yukardaki örneklerden birini düşünüyorum müge.

davetiyeler cıkmamıs. ben magnet seklınde bır foto dusunuyorum. keselerın ıcıne mınık şeker ve nazar boncukları koymak ıstıyorum 50 adet kadar

e davetıye yapıcam napıyım zaten ıstanbulda kendı evımde olmayacagım bayram vaktı mekan da bana feci girer bakalı nasıl olucak

3. sayfada var davetiyeler gözükmüyo mu?

bayrama mı denk geliyor d.gününüz? ee napıcaksın gününde mi yapıcaksın sonra mı? bi de ist te mi yapıcan var m ı gönende birileri?

mekanımız belli tuttuk dısarda :) pasta ve kukimiz de belli..davetiyeler de hazır gibi..magnet yaptırıcaz özel tasarımlı :) kıyafet konusunda kararsızız
şu diş buğdayını atlatalım öyle düşünücem..aile arası olcak yine aile arası 50 kişi oluyor :)
diş buğdayını doğum günü partisi gibi yapıyorum arkadaşlarımı çağırıyorum diş buğdayına gelenleri doğumgününe çağırmayacağım..bi kaç bişeyi de sonra yazsam iyi olur çalıntı olmasın

Son düzenleme:

neee aşkolsun

kızlar topik işlesin biraz haydiiiii:)bir ayımız kaldı nerdeyse
ben pastacı bile bulamadımözsüt butik pasta yapıyomu??
nette baktım 10 kişilik pasta en ucuz 150 diyo o da en basit modeller siz nasıl fiyatlar buldunuz?
orjinal fikirler bekliyoorum,magnet dışında naasıl bi hatıra yapabilirizi davetliler için

40 kişilik pasta 140 burada. en fazla 15-20 kişi oluruz napcam 40kişiliği peff. ama 1 şeklinde olanlar 40kişilik oluyormuş :S

aaa olmaz ama amacından sapıyor o zaman...niye açıldı bu başlık....

küstüm sana...hıh

ooff bende hala karar veremedim pastaya ve kıyafete,dışarıda yapıcaz 20-25 kişi falan olacak,pasta 1 şeklindemi yoksa başka şekildemi olsun karar veremedim kıyafet olarakta tüllü müllü kokoş bişeyler istiyorum ama malesef oda henüz bulunamadı,anaaaamm yumurta kapıya dayanıncaya kadar beklerim şimdi herzamanki gibi ben :)

ayrıca yapacağım bişey için de senden destek alıcaktım
hatırlarsın kuzey için bişi göndermiştin bana
ninni
şimdi gördüm özel mesajı tamam hallederim ayıpettin kuzime canım fedaaa..

20 kişilik pastayı 40 kişi yer büyük dilim hesaplıyolar özgül ona göre bak derim. biz burda bloglardan bulduk arkadaşlarla pasta yapan bi abla. konyada değil misin sen kesin orda da vardır evde yapan. blogları bir araştır iyice derim ben. yine de ben de sorayım kızlara bakalım konya için :)

40 kişilik pasta 140 burada. en fazla 15-20 kişi oluruz napcam 40kişiliği peff. ama 1 şeklinde olanlar 40kişilik oluyormuş :S
allah allah niye belki az kişi gelcek yok öyle bişey canım vardır 1 şeklinde 20 kişilik falan yapan yerler araştır derim.

ahah aynı ben :))) neyse ki biz smokin giyicez o hazır pastayı da yapacak kişi hazır kurabiyeleri de ben yapıcam malzemelerim geldi gelecek bi pastaya karar vermek ve davetiyeler kalıyor :)

pasta ve kuki isterseniz arkadaşım çok uygun fiyata yapıyor
kopekop yaptırdı diş pasta ve kukiler
çok beğendi

aaa olmaz ama amacından sapıyor o zaman...niye açıldı bu başlık....

küstüm sana...hıh

küsme nan
ama başlığı ben açmadım

şimdi gördüm özel mesajı tamam hallederim ayıpettin kuzime canım fedaaa..

internette blogların birinde mcqueen arabsı şeklinde pasta görmüştüm ben infox,
blogun adını hatırlamıyorum ama google yaz butik pasta ya da doğumgünü pastası, siş buğdayı pastası filan yazınca çıkanları tek tek aç bulursun, aynısını yapmışlardı ama biraz pahalıydı 250civarıydı sanırım fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…