2010 Kasım Annelerinden Doğumgünü Hazırlıkları

deryack herşey süper görünüyor
pastanda harika.. bizim dogum günümüz bu çarşamba daha pasta siparişi vermedim ne yapcam bilmiyorum
20 kişilk pasta acaba yetermi kaç kişi çagırdın cnm ?
bide kaç tane kurabiye yaptırdın
eşimle konuşucam akşam belki senin yaptırdıgın yere yaptırrım tabi yardımcı olursan :)

teşekkür ederim canım benim pastam 20 kişilikti ama 30 kişi geldi doğumgününe pasta yeterli geldi hatta arttı bile baya büyüktü 20 tane kurabiye yaptırdım çok lezzetliydiler kesinlikle tavsiye ederim ben arkadaşıma yaptırdım pastayı sitesi var bakabilirsin çılgınpastalarblogspott aysu adil orda iletişim bilgileri var umarım yardımcı olabilmişimdir:)))

arkadaşlar hepinizin partileri çok güzel olmuş,tekrar tebrikler .yarın deniz in d.günü ama biz c.tesi nasipse kutlayacağız.darısı bize yani:)

bizimde doğum günümüz dündü pazar günü kutladık.benim kızımda artık büyüdü
bütün doğum günleri süper görünüyo bütün bebişlerin yeni yaşları hayırlı olsun,sağlıkla büyüsünler

bebişleri 1 yaşına girenler buraya uğramaz oldu artık.
bende bu pazar nasip olursa yapıyorum doğum gününü.
menümü belirledim.
peynirli poğaça
ıspanaklı börek
browni
elmalı kurabiye
kolay profitrol
patates salatası
rus salatası
havuçlu şekerleme
inşallah güzel bir doğum günü geçiririz.
ev temzilenecek
salon süslenecek
masa hazırlanacak
şim pazar işe gidip gelecek
tek başına bakalım nasıl halledicem.
umarım cumartesi izin alabilirim.

hımm çok leziz bir menü elmalı kurabiyeye bayılırım kolay gelsin cnm hazırlık aşaması çok zevkli yorulduğunu anlamıyor insan doğum günü bitince heryer batıyor sonrası daha zor yani kolay gelsin çooook

Bizde bugün pasta siparişimizi verdik mavi 1 şeklinde üzerinde balonlar olacak ve balonların üstünde oğlumun ismi yazacak, iyi olur inşallah. 1 yaş ve diş kurabiyelerimiz de bugün kargoya verilmiş bakalım onlar nasıllar çok merak ediyorum. Doğumgünü kutlamak anne için çok büyük bir yorgunluk ve eziyet çarşamba günü yaptığımız küçük partide çok yoruldum süslemeyi bile ben yaptım eşim sağolsun cumartesi günü için de börekleri dışardan sipariş edicem. 2 salata 2 de tatlı yapmayı düşünüyorum, çok mu az olur acaba?
bir de diş buğdayı yapıcam birşeyi yakmazsam. Çarşamba günü kısır, patlıcanlı etimek salatası, şeker hamurlu kurabiye, muffin, çikolatalı krep, kıymalı-patatesli börek, paçanga böreği yaptım, diş buğdayını yaktığım için yetiştiremedim cumartesi günü birde uğur böceği kanepeler yapmayı düşünüyorum, tost ekmeğiyle yapılıyor. Yapımı çok kolay görüntüsü de güzel.

melodi menün çok güzel ama hepsini sen yapacaksan bayağı yorulursun, ben çarşamba günü mahvoldum resmen şimdiden kolay gelsin

melodi menün çok güzel ama hepsini sen yapacaksan bayağı yorulursun, ben çarşamba günü mahvoldum resmen şimdiden kolay gelsin

börek ve poğaçayı annem yapacak
gerisi benim. fırında pişecekler cumartesi olacak. oda kek ve kurabiye.
havuçlu şekerleme ve profitrol yapımı kolay.
salataları ve diş buğdayını pazar günü yapacağım annemde gelecek zaten.
birde cumartesi temzilik ve süsleme var.
yorulacağım ama çok hevesliyim.

hmmm
patlicanli etimek salatasi ve havyclu sekerleme nasil oluyor

havuçlu şekerleme havuç ve şeker marmelat gibi pişirilip içine rondodon çekilmiş büsküvi konup yoğruluyor.
ceviz büyüklüğünde toplar yapıp hindistan cevizi batıyor.
tam tarif istersen yazarım özel mesaja.

hmmm
patlicanli etimek salatasi ve havyclu sekerleme nasil oluyor
etimekli patlıcan salatası diye geçiyor portakalağacında tarifi var bende bir arkadaşımda yedim çok beğendim güzel oluyor tavsiye ederim hemde çok kolay. Havuçlu top bende yaptım bugün

bende havuçlu top yaptım yarın için, içine iri dövülmüş ceviz de koydum, kalorisi artsın diye

Biz de doğumgünümüzü dün kutladık çoook yoruldum, ilk kez buraya resim koymayı deneyeceğim şimdi...

Eklentiler

• $IMG_5215.webp
    13 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG_5230.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 87
  • $IMG_5239.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_5245.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_5249.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 96
  • $IMG_5270.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $IMG_5311.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 85
oğlum ilk dişini doğum gününe 2 gün kala çıkardığı için diş buğdayı ve doğum gününü aynı gün kutladık:))

buda oğlumun ikram ve pastası.
pastamız şeker hamurlu değil. çok kalabalık olmayacağı için yaptırmadık.

Son düzenleme:
bizim pastanında dış kabuğunu herkes ayırdı yiyemedi zaten, şeker hamurunun görüntüsü güzel ama yerken zor oluyor, melodi bu arada kolay profiterolün çok güzel gözüküyor canım istedi valla

çok güzel olmuştu ama kimse yemedi profitrolümü.
sen buyur gel yeriz beraber!

bennur melodi ikramlarınız çok güzel gözüküyo karnımda aç canım çekti valla oh olsada yesem bi güzel şunlardan. Doğum günnüz kutlu olsun tekrar nice mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…